את חייבת לעצמך ...
קודם שתדעי שאני תמיד פה בשבילך.אבל תמידדדדדד. תיראי אין לך כרגע מה להפסיד אולי רק להרוויח חיים טובים יותר, אם הנישואין שלך חשובים לך ורק אם זה ממש חשוב לך ואת עדיין אוהבת אותו למרות הכל אז טוסי איתו ונסי לשקם מה שאפשר.. אני ובעלי גם עברנו תקופה מאוד קשה אני לא יודעת אם הוא בגד בי אבל אני יודעת שעזבתי אותו ונסעתי לגור אצל אמא שלי. ורק אז הבנו כמה אנו צריכים אחד את השני, מאז אנו לא מסוגלים לישון בנפרד. תראי, אולי היית צריכה את ה``בום`` הזה כדי להתעורר, אולי לא התיחסת אליו מספיק אחרי הלידה { אני יודעת שאני לא התיחסתי בכלל עד שהעירו לי } אולי גם בך יש מעט מהאשמה, וזו ההזדמנות לעבוד על זה ולנסות לשפר, ולמצוא יותר טוב - הרבה יותר טוב ! לדעתי תנסי , סעי איתו { עם הילד כמובן , נכון ? } ושיבטיח לך מכל הלב שבאמת ינסה לשקם ולשפר חסרונותיו. מי יודע ? רק האל שם למעלה... אולי ?! אני לא מבינה הרבה בתחום אבל אני מרגישה מעט הזדהות איתך , אז שיהיה לך מיליון הצלחות , מקווה שעזרתי ולו מעט, ואני מאחלת לך רק שיהיה לכם טוב, ותהיו מאושרים. ואל תישכחי לכל אדם יש את הירידות והעליות שלו. ואחרי ירידה באה העליה הגדולה...... בייייי בייי מירב { שדואגת לך ורוצה עידכון }