נישואי תימנים - אשכנזים -שילוב מנצח

נישואי תימנים - אשכנזים -שילוב מנצח

בן דוד שלי התחתן עם תימניה. יש להם שלשה ילדים יפהפיים אשמח לשמוע דעות נוספות בנושא

בטח מדובר בחילונים

שבנישואי תערובת בין דתיים הדת נהפכת לרועץ. ואפילו אם צד אחד הינו תימני שחונך במסגרות אשכנזיות. ואני מכיר זוג שביתם המשותף התפרק בגין חומרת ייתר. הפרדת כוסות מזכוכית לבשר וחלב

אין ספק ../images/Emo13.gif

אני ההוכחה. אמא תימניה ואבא רומני/פולני. אבל יש גם דור קודם - דודה של אמי אף היא נשואה לפולני ולהם 3 ילדים מדהימים.

PrX

New member
../images/Emo182.gifאם הבעל(אשכנזי) הוא אחד שמוכן

"להוריד את הראש"- אז יהיו נישואים מאושרים. אם הבעל לא ותרן, אוי ואבוי.

שושי 13

New member
לא יודעת אם זה שילוב מנצח

על כל פנים זה שילוב מעניין, שמביא בעקבותיו צאצאים מיוחדים. בהרבה מקרים שילוב שכזה לא מצליח עקב ההבדל במנטאליות של הזוג עצמו ושל ההורים משני הצדדים והמשפחה בכלל. צריך בשילוב כזה הרבה סובלנות והבנה מכל הצדדים על אף שגם במקרים אחרים לא תמיד מצליחים הנישואים.

אז מה כן מציעה?

אז את מציעה שהתחתנות של אותו עדה היא הכי טובה-בגלל הסיבות שאמרת לעיל?.

כמובן שבעיות יכולות להיווצר תמיד..

בלי קשר למוצא או לדת. אבל אם שני בני הזוג נחושים להצליח, אז שום דבר לא צריך לעמוד בפניהם!

Oren G

New member
מנצח בלי שום ספק ../images/Emo45.gif

80 אחוז מהתימנים/ות הנשואים שאני מכיר נשואים לאשכנזים/ות או לתימנים/יות . כל השאר מרוקאים. אחי התחתן עם מרוקאית - אבל רק בדם, חיצונית היא בהירה עם עיניים כחולות..

כבדו נתקל בתימני הנשויי לאשכנזיה?

האם קיימת תופעה שכזו גם בזוג חרידים? והאם אותו תימני לא נפל בפח עם בעלת מום גופני או נפשי?

Oren G

New member
חרדים אני לא מכיר

אבל בהחלט שנתקלתי, ולמה מומים
הרבה אשכנזיות אוהבות תימנים, ולהיפך, אז למה לא? אתה חי בסרט, סתכל בשעון : אה! 2007

אילו היה מדובר בחרדית

סביר להניח שהוריה היו יושבים עליה שבעה והמר עליה כהמר על הבכור. אלא אם כן מדובר בבעלת מום נגלה או נסתר שאינה עובר לסוחר. ולרוב הדת היא העומדת לרועץ בנישואין מעורבים.

Oren G

New member
באמת תודה לאלוהים שלא עשני חרדי.

ותודה לאלוהים שאני לא מאמין באלוהים, זה נשמע לכם סותר אבל זה... לא.

רדאעי

New member
Oren G אתה בסדר גמור

אין לך כל בעיה ואתה במקום טוב, אינך סותר ויש לך ראש טוב ובריא.

רדאעי

New member
רואים כי אתה מוגבה ומרוחק מעם

וטוב לך בעמדותיך שאין להם קונה תודה לאל. הכוונה כאן לרוב הנוער הישראלי החילוני והדתי לאומי, אך בקרב אחינו החרדים מאוד מאוד והנבהלים מחמתו של הרבי והשכונה וסיירת צניעות לא יתכנו נישואין מעורבים כמעט וזה ברור כי השידוך הוא בקרב העדה בלבד. הנני להודיעך כי בארץ ישראל קם עם יהודי השולח בניו ובנותיו להגן על המולדת כור היתוך שאין כדוגמתו וזוכים להכיר ולבחון איש את חברתו לפעמים כשאין רואים גם נוגעים פה ושם בלילות אפילה וזה מותר מעל גיל 18 רק שהרס"ר לא יראה, ויעזבו אביהם ואימם ויהיו לבשר אחד ובית בישראל, ללא הבדלי עדות, תחי מדינת ישראל ושנה טובה

אוי ואבוי אם אף אחד לא יודע להתפשר

אם שני הצדים מתחפרים ולא חשוב מה הזרם שלהם, אזי יש כאן מתכון לצרות

למעלה