נישמתי עיפה מרגיש את זה במקלעת השמש

אור ה101

New member
נישמתי עיפה מרגיש את זה במקלעת השמש

מצטער... פעם לא ההיתי כך מה לעשות. אבל אני חייב לאמר מה שאני מרגיש דבקא פה אין איפה העיקר שיש מקום להוציא רעל שזורם בעורקים. מה שרציתי ליכתוב שיש זמנים שאני מרגיש בודד בנשמה אין אף אחד בבית ה... שאתה יכול להחליף כמה מלים ושאתה שואל על הא ודא אתה מרגיש שעונים לך בכח מה שנשאר זה אני אלוקים והפורום האמת ההיתי כותב כוס סודא אני רואה פה מישו ועולה לי הפיוז רק לראות אותו. פעם ההיתי פרח אבל שמפיץ רייח לסביבה וממש שמח עם דברים שמענינים אותי היום אני מרגיש כישלון במיוחד שאני סביב משפחה כזה תבינו או לא נראה לי שאני בתסביך רציני שהאמת אני לא יכול להגדיר ספציפי למה אני מרגיש חרא למרות שאני מלא סיבות פשוט גורמים לי להרגיש רעע0 לוזר, נראה שזה השפל עד לזעקה הבאה

אור ה101

New member
ממש לא

זה לא נובע מרחמים עצמים לפעמים אני מרגיש רע זה הכול אז אני זורק כל מיני דברים שמפרעים לי וסורי אם אני מתנהג כמו ילד אבל זה תקופה שתעבור לה הזמן שאנו חיים בו הוא לא ניצחי השאלה איך חיים אותו אבל אני משתדל להיות אופטימי לפרוס כנפיים ולעוף כל זה יקרה שאני ידע שאני במצב של שקט נפשי ואדע מה אני שווה ומה אני רוצה וזה האויב מס` 1

avital24

New member
אור אתה ממש [[נפלא]]../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo127.gif../images/Emo70.gif

קודם כל לשפוך החוצה את "החרא" זה מעולה , מעולה , חיוני והכרחי. דבר שני לפני עצמך תעלה את כל הסיבות בעולם בגללן אתה מרגיש זיפת/כישלון וכו' אל תסנן כלום , תודה בפני עצמך ואם תרצה אז גם כאן מה גורם לך להרגיש פחות טוב מה בעבר שימח אותך שהיית כמו פרח מה מונע זאת ממך היום , תחשוב , תתרכז תחפש את הגורמים הסיבות המניעים הגלויים והניסתרים... אני אתן לך טיפ ממני אני עברתי משבר דומה לפני 4 שנים של איבוד טוטאלי מוחלט של הזהות העצמית שלי כאילו מישהו בא ומחק אותי את הכול , זה התחיל כשהבנתי שאבא שלי רוצה להעביר את המשפחה שלנו מחדרה להרצליה (חדרה עיר מדהימה בעוצמתה ובפשטותה , אין השגיות אין תחרותיות הכול כ"כ יפה שם אמיתי ופשוט שלא ניתן לתאר את זה במילים , הרצליה - עיר מרכזית יש הרבה אגו גאווה עצמית , תחרותיות שמצד שני לא מו7בילה לכלום , הרבה מסיכות ומעט מאוד אנשים אמיתיים , אי אפשר להשוות בין הערים , בלתי אפשרי פשוט וכבר אז באותה תקופה שאבא שלי החליט את ההחלטה הזו הבנתי שאני עלולה לעבור שינויים מרחיקי לכת מבחורה הישגית למישהי שתפסיד בגדול את עצמה לטובת רוע , מרמה , אדישות , אוזלת יד ומסכנות סביבתית כזו ודבר נוסף הוא שלא יהיה לי בית כי הבנתי שאני בהרצליה לא ירצה לגור ומפה לשם העניינים עברו ואנחנו עברנו דירה והמצב הרגשי שלי התחיל להידרדר , פתאום היה לי הרבה זמן פנוי , פתאום היכולת שלי לאלתר, לחשוב בחופשיות , בעצמאיות נעלמה (אפילו החדר היה ממש צפוף) פתאום התחלתי לחפש קשר עם הדודים שלא מי יודע מה סימפטתי , פתאום התחילה לי תלות עלובה ומעצבנת בהורים ובסביבה תלות ששנאתי כי זו אף פעם לא היתה סביבה שחיבבתי והרגשתי בה ביטחון ואמון ..... ופשוט התחלתי להרגיש שאני מתכווצת שהכוחות ואהבה האדירים שהיו לי ושמרו עליי מגיל קטן פשוט הובסו/נשברו/התמעטו וכול קיר ההגנה הגדול ששמר עליי כ"כ טוב בגיל קטן הושמד כליל ונשארתי חשופה לסביבה ופגיעה מאוד (משהו שאני חושבת שבגללו אני שונאת את הורים שלי עד היום.... לא יודעת אם זה טוב או רע...) . באותה תקופה הצלחתי למצוא עבודה לחצי שנה בחברת תקשורת והאמת היה סבבה אבל זה לא החזיק כי כפי שהבנת המצב הריגשי שלי כבר היה ממש בכי רע (אעפ"י שהשתדלתי להסוות הכול ולשמח את עצמי....) וכל הסבל והכאב הריגשי שלי מנעו ממני להיות התלמידה והילדה המוצלחת שתמיד הייתי ועכשיו קצת ליידע כללי :1)בתיכון למדתי בתיכון הכי נחשב בחדרה בכיתה הכי טובה (ריאלית ביולוגית) במקביל למדתי גם אנימציה ועשיתי מספר סרטים מצויירים) 2)לימדתי שיעורים פרטיים במתמטיקה והשתתפתי בפרוייקט מטעם התיכון לקידום המקצועות הריאליים בחטיבות במשך שנתיים וכמובן שהשארתי לי גם זמן לפעילויות אחרות כמו אימון גופני , חברות וכו. 3)בצבא התגייסתי ליחידת מחשבים (הייתי בממר"מ) ואח"כ שירתי ביחידה של ח"א בקיצור מוצלחות הייתה שמי השני סתם אני צוחקת אבל היה לי חשוב מאוד להיות במרכז , לנצח ותמיד להגיע ראשונה לפני כולם...! וכל זה נמשך עד לנקודה שבסוף הצבא עברנו להרצליה מאז התחיל הבלאגן , הספקתי להיות מאושפזת יותר מפעם אחת והבושה וההלם זה משהו שלא עובר בקלות........... האמת היא שסיפרתי לך את כל זה כי רציתי לנסות להראות לך מה מבחינתי גורם לי להרגיש פחות מוצלחת (לעומת העבר שלי) שאלו בעצם הנקודות הבאות: א. אני בת 25 ועדיין לא עשיתי תואר ראשון ואני לא ממש יודעת מה אני רוצה ללמוד אני מתלבטת בין מחשבים לעיצוב אופנה (כלומר בין להיות אשת מחשבים או מעצבת אופנה נודעת באיזו חברת אופנה ולעצב את הדור הבא של השמלות והבגדים של הצעירים
). ב. אני לא עובדת בצורה מסודרת (גם קשור למצב הריגשי) ג. השינה שלי ממש לא סדירה ובגלל הכדורים אני זקוקה להרבה יותר שעות שינה.... למרות שזה לא בטוח אני פשוט לא יושנת סדיר. ד. מעגל החברים שלי קטן אבל זה לא הכי מפריע לי האמת. ה. אני מרגישה שאני לא אצליח להשיג את מה שאני ארצה ושאולי אני לא אצליח להיות הבחורה המיוחדת שהייתי , כלומר אני הבחורה המיוחדת שהייתי אבל אני לא מרגישה את זה , יש לי כל מיני ספקות מוזרים ומעצבנים מאוד , נכנסו לי המון מחשבות מטופשות ("זבל מחשבות") שמסיחות אותי מדרכי האמיתית וממי שאני באמת למרות שאני לא נותנת להם לשלוט בי אני בסוף מחליטה להם או יותר נכון מחליטה לי מה לחשוב ולעשות. אבל פשוט אני מרגישה שזה לא זה - לא מה שהיה כאילו היום אני יותר כפופה להורים שלי או תלויה בהם וזה משהו שאני די שונאת וזה גם יוצר חיכוכים איתם כי הם בקושי מסוגלים לדאוג לעצמם אז לא נדבר על כל המשפחה או עליי וזה לא שאני מצפה אבל זה פשוט קורה , זו האמת סיבה רצינית לתחושה המעצבנת שלי , הריבים עם ההורים בנושא הכסף ואז הם מזכירים את כל התלות והמצב הריגשי הרופף והכואב שאני נמצאת בו ואז זה מחייה את כל הכאב מחדש זה גם לא מה שהיה אני חושבת גם חיצונית אבל בעיקר העצמאות והאי תלות הגבוהים שהיו לי שתמיד הסתדרתי בכוחות עצמי ועם מה שהיה. ו. ודבר אחרון הוא שאולי אני קצת מבזבזת אין לי הרבה ממה ומהמעט הזה שיש נראה לי שאני לא מוציאה בצורה מחושבת וחסכונית אבל עכשיו שאני מודעת לזה אני חושבת שאני אשים יותר תשומת לב. בכל אופן זה מה שלי מפריע קצת היום בוא נשמע מה לך
[
]

ין דהן

New member
חלק א

מה לעשות יש לי מחסום ענק שמונע ממני לספר לא שזה ביג דיל אבל נראה שבעיני זה גדול אבל אני אנסה האמת נראה לי שהבעיה שלי מורכבת מכמה גורמים. בתקופת הבית ספר היה חשוב לי להצליח מאוד בכל דבר לימודים מטלות תמיד שאפתי להיות בין הראשונים בכל דבר גם בחיים בכלל באותה תקופה וההיתי מאושר ממה שאני ביזכות עצמי והיחסים במשפ` היו טובים למרות כמו שכתבתי אחי היה תמיד כמו שוטר שהיה מכתיב לך את קצב הנשימות אבל זה לא כל כך הפריע לי אולי בגלל שהיתה לי הערכה עצמית גבהה ואהבתי את עצמי שאפילו במצב כישלון ההיתי אומר אני האחד והיחיד שבתופ. ויבוא היום ואני גיל 14 ורוצה לעזוב בית להרגיש אצמעות וללכת לפנימיה והינה היום הראשון נכנסתי לסרטים למה כהמנהל היה המורה של הכיתה הנמוחה בפנימייה

אור ה101

New member
אביטלוש

היום ההיתי בכנס וראיתי כמה חברים מהעבר אני לא יודע למה בקושי אמרתי להם שלום הרגשתי מזה יבש סוף הדרך כאילו מנותק מהעולם יעלק איזה מצב מסריח

avital24

New member
לא נורא [[["אור"]]]../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo29.gif

אל תתבאס , יהיה בסדר בסוף , מבטיחה לך , אלוהים לא מאכזב אף אחד , שטויות אז לא הרגשת מי יודע מה so what..... בסוף הכול יסתדר FEEL GOOD
הנה |בלון ממני והנה
והנה פרח
ועוד אחד (+1)
וגם
וירח
וסלולרי
מתנה וכדורגל
ממיטב שחקני הנבחרת וגם כדורסל
כנ"ל שיהיה רק אושר
אז

avital24

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo16.gif../images/Emo62.gifאור../images/Emo62.gif../images/Emo16.gif../images/Emo20.gif

avital24

New member
ככה יהיה לך הרבה...../images/Emo41.gif../images/Emo16.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

אור
וגם יופי

avital24

New member
אור תספר מה איתך ../images/Emo23.gif../images/Emo16.gif../images/Emo62.gif../images/Emo20.gif

אור ה101

New member
חלק ב

בקיצור עברתי לפנמיה עם הנהלה שמפילה פחד מכות ומכות חיכיתי ליום הזה שירימו עלי יד שאוכל לעזוב את המקום נראה שההיתי מספיק טוב בשביל דברים כאלה הראש שלי היה בפחדים ולא בלימודים שמא זה שמציץ דרך החור של הדלת יראה אותך מדבר או סתם חולם 3 שנים של דיכאון הכנסתי את עצמי בקושי למדתי הרגשתי עצלן בנשמה הרגשתי שם כמו בכלא ניכנסתי לדיכאון זרקתי חברים בקושי אכלתי צהרים לא היה לאן ליברוחחח אחכ` עוד 2 של דיכאון באותו מקום אבל זה ליגה אחרת כמה שזה כלא אתה מרגיש חופשי שנה אחת שעוזבים אותך בשקט 5 שנים של דיכאון.

אור ה101

New member
חלק ג

5 שנים של דיכאון עם הרגשה שאתה כישלון שההורים משלימים עם העובדה שיש להם פה כישלון מה לעשות אתה מרגיש רע בנשמה ואין לך כח לזוז החלטתי להתגיס העיקר לא שם ולא במיסגרת דומה רציתי לצאת לשליחות המשפחה עודדו אותי להשאר בארץ המובטחת ולא לטוס כי אני לוזר ואני לא יחזיק מעמד אבל יצאתי לכמה חודשים רק להיות לבד לנקות ראש יום לפני הטיסה מה אני מגלה שאני הולך לטוס למקום שאחי נמצא שם לא נורא יהיה מי שיזין לי תסכל ההיתי כמה חודשים ורציתי להשאר כמובן שלא נישארתי כי יש את אחי שם תכננתי לא לחזור לארץ ולטוס משם למקום אחר אבל אחי עלוקה בנשמה ששכנע אותי להתיבש בארץ ומשם אני יטוס באתי לפה והתיבשתי פה במיוחד מחוסר מעש ויבוא היום וצהל קורא לי האמת אני קראתי לו

אור ה101

New member
היום

אני במצב של פיזור נפש למרות שבזמן האחרון אני מרגיש טוב אבל אני מרגיש0 כישלון במיוחד שאני בבית אין לי שום גירויים אני לא מרגיש טעם בשום תחומי עניין ב8 שנים האחרונות עברתי לאישיות אחרת דיכאונית בלי טעם לכלום האמת נראה שיש לי תסביך עמוק

אור ה101

New member
אביטל

יש כנס מיוחד אמא שלי אתמול שאלה אותי אם אני יכול לקחת את אחי, אמרתי שלא בטוח שאני נוסע אז היא העירה לי אף פעם אתה לא יכול לקחת אותו בסוף ביררתי לגבי כרטיסים וסיכמנו שהיא קונה לו כרטיס כי משהו הזמין לי מזמן החלטתי שאני הולך איתו היום שאלתי את אמא מתי את מקבלת את הקרטיסים אז היא אומרת לי אמרת שאתה לא לוקח אותו שהסברתי לה שאתמול סיכמנו שאני לוקח אותו אז אמרה לי, נכון אבל בהתחלה אמרת שאתה לא לוקח אותו. רציתי רק להביא דוגמה איך זה יכול להוציא אותי מהכלים שמבקשים עזרה ואני בא לתת יד וצועקים אחכ` כמה אתה... שנישבר לי אביטל האמת אם ההיתי קורא את זה ומשהו אחר היה כותב את זה ההיתי חושב שהוא דפוק בסכל אבל תארי לך שהגעתי למצב שדברים כאלה הורסים אותי נישבר לי מהוויכוחים הדפוקים האלההה

avital24

New member
אור

אתה חייב להיות יותר חזק מה שהיה בעבר נגמר עכשיו זה חיים אחרים על תבזבז את הזמן שלך בצער שהיה כ"כ קשה וכואב זה נגמר אתה חייב להבין את זה , זה כבר לא חלק מהחיים שלך עכשיו אם אתה חושב שזה יעשה לך טוב אולי תתבע את המקום ותוציא לאור את הפגיעות שנערים במקום נפגעו ממנו (גם אותך בין השאר) אולי אפילו תרשם ללימודים גבוהים באחד האוניברסיטאות... אני שוקלת להירשם לטכניון או לאוניברסיטת חיפה אולי נלמד יחד
. אני הולכת יותר לספרייה העירונית כי שם יש אווירה של לימודים כמו לימ7ודים אבל הרבה יותר נחמד , אתה לומד מה שבא לך בכיף , אף אחד לא מלחיץ אותך , לומדים מה שאוהבים בקצב והספק אישי - הכי כיף בעולם אז תחשוב באמת על לימודים זה יכניס אותך לאווירה של הצלחה וסיפוק ואולי גם הביטחון שלך יחזור, תחשוב על זה!
גם ללכת לספרייה זה ממש מדהים , תנסה יש הרבה ספרים להרחיב את הידע , אולי גם תלמד מקצוע שאתה אוהב או שתחדד את הידע הקיים שלך מהמגוון (גרפיקה , מחשבים , שפות תיכנות וכו'). שיהיה בהצלחה ותנסה אף פעם לא מאוחר להתחיל מחדש וכלל חשוב נוסף אהוב את עצמך באשר תהיה ובאשר תעשה. בהצלחה

למעלה