ניתווח כפתורים לילד פדד

ניתווח כפתורים לילד פדד

נכון שזה אינדבדואלי, אבל בכל זאת למה לצפות מבחינה התנהגותית מילד פדד בן שנה ועשרה חד´ לאחר הניתוח?

ניתוח זה דבר קשה לכל ילד

ולילדים שלנו כל דבר קשה כפליים לפחות. אז זו התגובה שאת צריכה לצפות לה, קושי גדול. אבל אם אין ברירה, אז אין ברירה. שיהיה בהצלחה.

תירתיר2

New member
תוצאות ניתוח כפתורים

באשר להתנהגות לפני ואחרי הניתוח- זה מאוד אינדיבידואלי. הבן שלי עבר גם איזשהו ניתוח בהרדמה מלאה (לא באוזניים), ובכלל לא הבין מה קורה, ז"א לא נלחץ מהבית חולים או משהו. באשר להשלכות הניתוח- לפעמים השמיעה משתפרת עד לנורמה, הילד נעשה הרבה יותר עירני לקולות ולסביבה, והדיבור משתפר במהירות רבה. אני מקווה שאתם תשתייכו לצד החיובי של הסטטיסטיקה (בדרך כלל הניתוח מצליח למיטב ידיעתי) וזה גם נחשב לניתוח קל ביותר. המון הצלחה, תירתיר.

Diana M

New member
תגובה שלאחר ניתוח

אם הבנתי נכון קרן ביקשת לדעת למה להתכונן לאחר הניתוח לגבי התגובה של שיהלי והתנהגותו לאחר ההתאוששות? קשה מאוד לחזות את התנהגותו. אולי יעזור אם תנסי לחשוב כיצד הוא מגיב בזמן בדיקות דם, חיסונים או מצבים בעלי פוטנציאל רפואי מלחיץ אחר. בכל מקרה, הייתי ממליצה להכינו לקראת הניתוח. נסי להעזר בבובות. ספרי סיפור על בובה שכואבות לה האוזניים ולכן הרופא צריך לטפל בה . ניתן להעזר גם בעזרי משחק הכוללים ערכת רופא. הכל כמובן באמצעים ודרך אשר תתאים להבנתו של יהלי. בצלחה ושיעבור מהר

למעלה