ניתוחון
וחיסון

טאניוש

New member
ניתוחון ../images/Emo10.gif וחיסון

נקבע לנו ניתוחון לתאריך 2.02 שזה גם הזמן לחיסון (לאון בן חודשיים באותו יום). ברור שלא עושים את הכל באותו יום, השאלה היא למתי לדחות את החיסון? כמה זמן לוקח לילד להתאושש מהניתוחון (הכי הרבה)? כדי שנדע למה לשייך בכי
. ועוד שאלה: הניתוחון מבצע רופא אחד שנמצא באותו יום או יותר מאחד? חוץ מפורת יש עכשיו רופא חדש במרפאת ק"פ בהדסה שאמנם מאד נחמד אבל פוצי-מוצי לילד זה דבר שולי, הכי חשוב זה מקצועית, ואני מאד מאד חוששת שפורת לא יהיה בניתוח. הייתכן?

האם ניתן לשנות את התאריך?

שיהיה בריא ליאון, זה לא עניין של חיים ומוות (טפו טפו) אז אם את לא שלמה, תשני את התאריך של הניתוח ותחזרי לישון טוב בלילה, או בעצם תדברי עם ליאון שיתן לך לישון

kutzi mutzi

(The computer….) I would count on Rubinstine to do the operation on Oshri. Actually the Kutsi Mutsi was missing in Oshri’s operation. I think it is important. It is suppose to be very simple procedure and Dr. Rubinstain did it lot’s of times. Is it Rubinstain or someone new? About the vaccination, I would put it off for not less than a week. Two week the top. kisses

טאניוש

New member
רובינשטיין לא עובד במרפאה

לא הצלחתי להבין האם עזב זמנית או בכלל, אבל הוא לא שם (וחבל כי היה לנו טוב איתו...). פורת חזר, הוא היה בפעם שעברה אבל בקושי התייחס אלינו. הוא היה בחדר גיבוס אבל מניפולציות עשה רופא אחר שלא זוכרת את שמו, החדש, שהוא נחמד אבל לדעתי הוא חדש בק"פ. פורת סיפר חויות מחו"ל ומדי פעם נתן הורעות מה לעשות (והיה מ-ע-צ-ב-ן!!!). גם נגשו אליו תוך כדי פציינטים עם ברזלים ברגליים וכו' ואלינו הוא התחייס כאילו באנו עם נזלת. אולי בהשוואה לצרות אחרות ק"פ הוא באמת נזלת אך עדיין חזרתי הביתה מאד מאד מעוצבנת והכי גרוע- מאד לא בטוחה שמטפלים טוב בילד שלי. אוף, דיתי, בכלל אל התכוונתי לבכות לך הפעם...

למה פורת לא עושה את הניתוח? הוא גם

לא נוכח? אצלינו אני בכלל לא בטוחה שהוא ביצע את הניתוח אך לפי מה שזכור לי הוא היה חייב להיות בניתוח. אי אפשר לקחת אותו פרטי כשרשומים במכבי. תדברי עם החדש לבד. אולי תבקשי מבטי את הטלפון שלו ותשאלי אותו שאלות. כמה גיבוסים נשארו לכם? תשאלי אותה על רובינשטיין... לא יודעת מה הייתי עושה. בחיי שזה קשה. עד שעברתם למכבי. אוף. נדבר מחר טוב?

למעלה