ניתוחון

טאניוש

New member
ניתוחון ../images/Emo7.gif

אם לאון ירגיש טוב הניתוחון יהיה ביום רביעי הקרוב. אמרו לנו להביא אותו ב-8 בבוקר ולהיות בצום מ-4 בלילה. למה צום? הרי זאת הרדמה מקומית? איך מחזיקים בצום ילד בן חודשיים???

Adoushi

New member
לא צריך צום

גם לנו עשו את זה, הבעיה שהרופא לא מסביר לאחיות או לפקידות שזה בהרדמה מקומית. אנחנו אפילו היינו צריכים להתאשפז לילה אחד קודם ואמרו לנו שצריך צום וכאשר הגיע ד"ר בור לניתוח הוא אמר שלא צריך צום. תבררי שוב איתם ותבקשי אולי מהרופא שיבהיר יותר

טאניוש

New member
דיברתי דוקא עם רופא

שחזר והדגיש שזאת הרדמה מקומית. נברר עוד פעם...

גם נטע לא היה בצום

ולא היו שום הוראות מיוחדות בקשר להאכלה שלו. ההרדמה היא הרדמה מקומית ועד כמה שאני יודעת, וזה לא הרבה אומנם, מערכת העיכול לא עוברת בגיד אכילס וגם לא ברדיוס של שלשה ס"מ ממנו - ששם מתבצעת ההרדמה.

הם פוחדים שהוא יקיא.

זה מה שלי אמרו אח"כ, הרופאים. בגלל זה גם לא נתנו לאושרי אקמול דרך הפה אלא נתנו לו נר למתוק המסכן שלי... פשוט בגלל הבכי הם יכולים להקיא. היום הייתי מנסה לא לתת לאכול שעתיים. מה שכן קחי בחשבון שתחכו שעה!
תרגישו טוב.

טאניוש

New member
הוא יקיא גם אם לא יאכל

לאון מסוגל להקיא 4 שעות לאחר הארוחה, אין לי מושג איפה הוא מאחסן את מטרנה שם בבטן. ואם נחכה שעה עם ילד רעב...אני חושבת שפורת אישית יביא לו בקבוק רק שיסתום את הפה...

רחליקה1

New member
אצלינו..

לא ביקשו צום, לא נתנו נר ולא כלום... אני הנקתי מיד אחרי הניתוחון וזהו. לא זוכרת האם הנקתי גם לפניו, אבל מצד שני זכור לי שמתן לא ירדה לי מהציצי במשך חצי שנה, אז מה הסיכוי שהיא לא אכלה שעתיים לפני? בהצלחה, שיפסיקו לבלבל לכם ת'מוח, זריקונת קטנטונת כזו לא מצריכה שום הרדמה מאסיבית ושום צום.. שבוע טוב לכולנו.

טאניוש

New member
מחר אני צריכה להודיע רשמית...

אם הילד מרגיש טוב לא יידחה הניתוח. הוא מרגיש טוב
... עוד לא ממש השלים את המשקל שאיבד בזמן שהיה חולה, אבל סך הכל בסדר. לא נראה לי שיש סיבה ממשית לדחות. אני רוצה להיות אחרי. כמה שאני מנסה לשכנע את עצמי שזה כלום, סתם זריקה קטנה, סתם חתך קטן- נורא נורא קשה לי. ומי אמר שיהיה קל... הוא יפסיק לי לאכול שוב? הוא לא יחייך שוב? כמה זמן? תחזיקו לנו אצבעות?

אין הורדת גבס לפני הניתוח?

כלומר מחר או מוחורתיים? סימנובסקי לא אמר שיכול להיות שצריך עוד גיבוס? עדיף שיהיה תיקון כמה שיותר טוב לפני הניתוח... אל תדאגי, כל אחד לוקח את הניתוחון הזה שונה אך לאחר יום יומיים כולם חוזרים לצחוק.

מקווה שהוא לא יקיא מהחומר של ...

ההרדמה, תמיר עבר ניתוח, אחר אומנם ובהרדמה מלאה, וכהתעורר, הקיא לאחר כמה שעות, גם זה עבר ונכון שכואב הלב , שוב צריכים לזכור את "המוטו" של הפורום שלנו שאנחנו , ההורים סובלים היום בכדי שהם לא יסבלו בעתיד..... תרגישו טוב ומחזיקה אצבעות בכל מקרה אורית

ilana k

New member
היי טאניוש... בהצלחה בניתוחון

והלוואי ותהיו כבר מאחורי זה עם חיוך גדול של ליאון... מחזיקה לכם אצבעות...

אורית

כשעושים הרדמה מלאה גם מע. העיכול בהרדמה ולכן כשהיא מתעוררת יש בחילות והקאות. זה ממש לא אותו הדבר.

למעלה