ניתוח אף לפני גיוס....

green eyes69

New member
ניתוח אף לפני גיוס....

בבקשה בבקשה תקראו אני ממש חייבת את עזרתכם!!!! טוב אז אולי נזכרתי קצת מאוחר... אבל אני ממש ממש רוצה לעשות ניתוח אף. אני מתגייסת בינואר.. אז.. נראה לי שזה קצת בעייתי. התקשרתי לאחת מהמרפאות המוכרות שיש כיום בארץ והתייעצתי. אמרו לי שאני עדיין יכולה לעשות את זה, כי ההחלמה היא מהירה. אבל בנינו, ברור שיגידו את זה... הרי הם יעשו הכל כדי שיבואו לטיפול אצלם. אז.. קבעתי תור לייעוץ חינם בשבוע הבא.. נראה מה תגיד המומחית. אבל אני עדיין רוצה לדעת את דעתכם. אני ממש לא סגורה על כל העניין של לעשות את זה בכזו פזיזות לפני הצבא. אני רוצה לקחת את הזמן, למצוא את הרופא הנכון, להחליט בדיוק בדיוק איך אני רוצה שזה ייעשה, כי עם כזה דבר לא משחקים. ומצד שני, אני ממש חייבת את זה!! אולי חלקכם לא יבינו.. היו לי הרבה וויכוחים בנושא עם ההורים (שחושבים שאני יפה בדיוק כמו שאני, אבל ברור שיגידו את זה...) ועם החברות (שפוחדות שזה לא ייצא טוב.. ושזה לא שווה את זה. ושאני צריכה להיות שמחה עם מה שיש לי) ותכלס הם צודקים. אבל הכי חשוב שיהיה לי טוב עם עצמי. הבעיות שיש לי עם האף שלי מונעות ממני הרבה דברים, כמו למשל לאסוף את השיער, או לעשות תיסרוקות שונות. אני תמיד משאירה פזור בתקווה שזה מסתיר את האף (למרות שאני יודעת שזה לא).. ולמשל כשאני יוצאת עם בחורים אני משתדלת שהם לא יראו את הפרופיל שלי.. ואי אפשר לחיות ככה!!! אני חסרת ביטחון.. ככה שבעצם אם אני לא מרגישה יפה עם עצמי, אני מרגישה שאני לא שווה כלום. אולי זה נשמע קצת שטחי.. אבל מה לעשות. אני בחורה שהיופי חשוב לה. ואני ממש רוצה לעשות את הניתוח, במיוחד לבצע אותו לפני הכניסה לצבא... אשמח לשמוע דעות של אנשים שעברו ניתוח אף, או של כל אחד אחר שקורא את זה. תודה :)

ניתוח אף

היי את מעלה נקודות שרבים מתמודדים איתן והמוטו שלנו בעניין הוא שברוב המקרים השינוי החיצוני מביא גם לשינוי פנימי. מי ששלם עם מה שהוא, אשריו וטוב לו, אבל מי שלא, למה לא לעשות שימוש בטכנולוגיה המאפשרת לו להיות יותר שלם עם עצמו? זו כמובן החלטה שלך, אבל לגבי בחירת מנתח אנחנו מסכימים לגמרי שצריך לעשות את זה מתוך תשומת לב ולא מתוך פזיזות. זה בהחלט אינו עניין של מה בכך ויש להקדיש לכך מחשבה כי את מפקידה בידי המנתח מהשהו שחשוב לך - את המראה החיצוני שלך, ששינויו אמור להביא לשינוי גם בהרגשה שלך עם עצמך. ההחלמה באמת מהירה ברוב המקרים, אבל יחד עם זאת שירות צבאי עלול להיות בעייתי, במיוחד החלק של הטירונות, וצריך לחשוב טוב על ההשלכות שעלולות להיות לכך. גם אם תגיעי לטירונות כשהאף כבר החלים יפה, הוא עדיין במצב רגיש וכל מכה עלולה לגרום לך נזק. יש לתת על כך את הדעת.

green eyes69

New member
שאלה נוספת...

ידוע לי שברגע שבמתחילים את הטיפול יש אפשרות לבחור בדיוק את העיצוב הרצוי, וזה נעשה ע"י מחשב (האם יש מקומות בהם זה לא נעשה ככה?)... רציתי לדעת האם יש באפשרותי לפנות למישהו מומחה על מנת לבצע מן "עיצוב ממוחשב" כזה, ורק אז להחליט אם באמת ללכת על זה או לא.... ושאלה יותר חשובה שמציקה לי, בלי קשר לטירונות שמחכה לי, מהן הסכנות הכרוכות בניתוח? והאם ניתן לאבחן סיכויים לפשלות כלשהן?... האם ניתן לתקן ניתוח שלא יצא כמו שצריך?...

ניתוח אף

היי שוב את ההדמייה הממוחשבת תוכלי לעשות דרך אתר הבית של רשת פרופורציה, בלינק המצורף. כל ההוראות מופיעות בלינק. לינק נוסף מצורף על ניתוח אף באופן כללי, כולל סיכונים ותופעות לוואי. למרבה הצער לא ניתן לצפות מראש תגובה של כל אדם ואדם, אחרת כל הבעיות היו יכולות להימנע. רופא מקצועי, מיומן ומנוסה הוא לרוב ערובה למיזעור הסיכוי לבעיות.

סתם נקודה למחשבה..

תקשיבי טוב טוב לרופאים שלך, לתקופת ההחלמה. לא מזמן הכרתי אחת ששמה קץ לחייה עקב זה שלא אהבה את הנפיחות באף המון המון הצלחה!!!

למעלה