ניתוח אף

Brit22k

New member
ניתוח אף ../images/Emo70.gif ../images/Emo206.gif

החלטתי לעשות לכם כתבה בקשר לניתוח אף שמרי קייט ואשלי עברו ! שווה לקרוא ! אז נתחיל בתמונות ! ---|> סתכלו על אשלי בתמונה משנת 2006 ! אפשר לראות את העצם שלה נכון ! היא די בולטת..... ! סתכלו על האף של מרי קייט למשאל , הוא גם יפה והכל ... אבל משום מה היא החליטה להוריד קצת את העצם ולעשות אף סולד ! מרי קייט ואשלי כבר עשו את הניתוח ובאמת אפשר לראות את זה ! וזה לא הסוף ! האף יכול להשתנות מיום ליום ! דיברתי עם אמא שלי שהיא עובדת עם מנתח פנים שהוא עושה ניתוחי אף וכ"ו והיא אמרה לי שאף יכול להשתנות מיום ליום ! למשאל למה אחרי ניתוח אף אסור לשים משקפי שמש ?! כי זה יכול לשנות את הצורה של האף .. ויש עוד כל מיני עוד דברים וחוקים! אז כחו בחשבון שהאף הולך להשתנות קצת ... והולך להיות יפה מיום ליום ! עכשיו לא רק זה חבר'ה! :p סתכלו על מרי קייט למשאל בזמן האחרון ... מתי ראינו אותה מחייכת ככה לאחרונה ? בצער גידול בנות ? (חח לא סתם אני צוחק...) אבל מתי ראינו אותה מחייכת ככה ?! חשבתם על זה שאולי הניתוח אף עשה לה טוב ?! אולי היא הייתה צריכה איזה שינוי ואולי טוב לה עכשיו עם איך שהיא נראת ! וזה בסדר ! ואנחנו צריכים לשמוח בשבילה ובשביל אשלי !!! ועם בכל זאת לא אהבתם אז העייקר שהם מרוצות ! זהו
שמחתי לכתוב לכם ! עכשיו אתם מוזמנים להגיב ממני קובי

0verpr0tected

New member
עכשיו באמת רואים...

שהן עשו ניתוח באף אבל לדעתי זה היה מיותר... מה היה רע כל כך באף שהיה להן...

Efrat K

New member
זאת שאלה רטורית

זה כמו שתשאלי למה מרי קייט נהייתה אנורקסית כשמעולם היא לא הייתה שמנה.

SummerSpirit

New member
עדיין

היו שמועות שהן עשו ניתוח אף גם מלפני כמה שנים. אני לא רואה הבדל בין האף של אז לאף של עכשיו. גם אי אפשר לעשות השוואה אם אין לכם את אותה זוית ותאורה בתמונה של לפני ואחרי כי האף יראה שונה ממילא.

0rin

New member
../images/Emo210.gifלפי דעתי הניתוח הזה היה מיותר לגמריי..

בינתיים האף של אשלי ממש לא נראה טוב.. של מרי קייט קצת יותר מוצלח. חבל..אבל אם זה מה שיעשה/עשה אותן מאושרת..אז מי אנחנו שנגיד על זה משהו??

mk and ap

New member
לפי דעתי../images/Emo4.gif

האף שלהן נראה ממש טיפה שונה רק בגלל ההבעה שהן עושות..... ולמה שהן יעשו בכלל ניתוח אף? יש להן אף מושלם! דרך אגב...מכירים את התמונה הזאת? פעם ראשונה שאני רואה אותה...

0rin

New member
../images/Emo210.gifלא ראיתי את התמונה הזו אף פעם..

חח איזה מצחיקה אשלי

ט i ל י

New member
לדעתי הן עדיין לא עשו../images/Emo109.gif../images/Emo71.gif

כי האף נראה בדיוק אותו הדבר...

למעלה