ניתוח אף

shiraz10

New member
ניתוח אף

אני מעוניינת לעבור ניתוח אף, בקרוב ממש..בעיקר להצרת נחיריים.. ונרתעת מצעד זה, בשל חברה טובה וקרובה..שלאחר 4 חודשים(!!!)מהניתוח שערכה במסגרת מרפאתכם- טרם החלימה מהניתוח! קרי: האף עדיין נפוח, במיוחד בקצה האף ובניחריים(שנשארו בגודלם כמות שהיו, על אף שיש סימן קונקרטי שהצרו לה את הניחריים!) שאלותיי לאור זאת: 1. האם 4 חודשים מעת מועד הניתוח, זהו פרק זמן סביר שהאף לא יקבל את מימדיו הסופיים ויוותר פחות או יותר במתכונתו ורוחבו המקורי??! 2. האם המיתוס כי לא ניתן לתקן בצורה מיטבית ואופטימאלית לאחר ניתוח אף ראשוני- יש אמת בבסיסו??! תודה לכם... המודאגת

ניתוח אף

היי שירז למרות שניתוח אף הוא ניתוח נפוץ, לא מדובר בניתוח פשוט כלל ועיקר. כמו כל ניתוח פלסטי, גם בניתוח אף בלתי אפשרי להבטיח תיקון מושלם ולפעמים פגמים שהיו לפני הניתוח עדיין ניכרים. יחד עם זאת, הפגמים מתמתנים ונראים פחות לעין, האף המנותח מעודן יותר ומתאים יותר לתוצאה שהלקוח ביקש להשיג. המטרה היא אף פעם לא לחזור על הניתוח אלא להשיג את המקסימום האפשרי בניתוח אחד, אבל חשוב להבין שלפעמים המקסימום האפשרי הוא לא מושלם. באשר לתקופת ההחלמה - עוברת כשנה עד שהאף מקבל את צורתו הסופית לאחר הניתוח.

shiraz10

New member
דהיינו שנה אתהלך עם אף נפוח??!!

ומדוע יש רופאים הסוברים שההליך ההחלמה הנו חצי שנה ולא יותר?! האומנם חלוקות הדעות בצורה כה משמעותית??! והאם ישנו סבירות שהליך ההחלמה הנו אינדבדואלי..והצפי הסופי ביותר שלו:עד כשנה?ולא לאחר כשנה? אני מעוניינת ללכת באף מורם(תרתי משמע)מייד לאחר הניתוח, לא שנה אחריו!:- תודה לכם על מתן תגובה מהירה, עניינית ומקצועית.

ניתוח אף

היי שירז טוב, אז התשובה נחלקת לכמה חלקים. ראשית, הרשי לי לשער שהרופאים שאמרו לך שתהליך ההחלמה אורך חצי שנה ולא יותר, לא התכוונו לתוצאה הסופית. למעשה, ברוב המקרים אפשר לראות את התוצאה גם לאחר פחות מחצי שנה, אבל תהליך ההחלמה מושלם רק לאחר כשנה. לא בהכרח תראי את ההבדלים בתהליך במהלך השנה הזו, ובהחלט ייתכן שלאחר שלושה חודשים כבר תהיי מרוצה, אבל בשנה הראשונה האף עדיין מתאחה, מחלים ומשתנה, אם כי בתהליך איטי יחסית ככל שעובר הזמן. בכל מקרה, תהליך ההחלמה הוא בוודאי אינבידואלי, כמו בכל דבר. אי אפשר לצפות מראש איך יגיב הגוף ובאיזה קצב תיארך ההחלמה. כל הדברים אמורים על סמך סטטיסטיקות ותצפיות של שנים רבות ולא על סמך התייחסות נפרדת לכל מטופל ומטופל.

shiraz10

New member
דהיינו אוכל להתהלך כאחד האדם

שנה שלמה, עד לתוצאה הסופית המקווה?! אלו אם כך לא שינויים דרסטיים ודרמטיים?! תודה מרוחב אפי:-

ניתוח אף - המשך

בוודאי שתוכלי להסתובב כאחד האדם. את בכלל לא אמורה להיות בעמדת המתנה. אם לא קורה שום דבר יוצא דופן או בלתי צפוי, לאחר מספר שבועות את אמורה לחזור לשיגרת חייך והשינויים השטנים שמתחוללים באף במהלך תקופת ההחלמה בכלל לא משפיעים עלייך ולרובם את לא בהכרח שמה לב.

shiraz10

New member
תודה רבה רבה מרוחב אפי וליבי:-

עוד שבועיים אני מבצעת את משאלת רזי ומכמני חיי- באמצעותכם!

למעלה