ניתוח באופן פרטי

שרה16

New member
יש בי"ח בהם התור הוא 3 חודשים

אתה יכול לפנות לוולפסון או לתל השומר וגם בחיפה התור קצר. הפגיעה שלך בד"ר סובחי (וממש מעשה גבורה של חנוכה להסתתר מאחורי מספר) מעידה על בורות וחוסר טאקט ונימוס אלמנטרי. התור הארוך באיכילוב דוקא,מעיד על דבר אחד!על מידת הפופולריות והאהדה,לה זוכה הד"ר הנכבד! ואת מצוקת האשפוז והתורות לניתוח בארץ,לא ניתן להעמיס על כתפו של מנתח שהוא חלוץ מסוגו ומשכמו בארץ ובעולם,יש להפנות את תלונתך למשרד הבריאות ולשר העומד בראשו. אני מבקשת כי תופסק האפשרות להכנס לפורום כאורח.

shmeine

New member
הגזמת!!!!!

פשוט כתיבה גועלית, בוטה ומעליבה . אני נעלבת בשביל דר´ סובחי, כי לא מגיע לאף אחד שיכתבו עליו דברים כאלה ובטח לא מגיע לו . 1* - כנראה שחוץ מעודף משקל יש לך הרבה בעיות אחרות (באישיות) ואם לא תטפל בהן לפני שתטפל במשקלך העודף, אז חבל על הזמן . גם אם אתה חושב שנפגעת פעם בחייך מרופא זה או אחר - לא לא סיבה להשתלחות חסרת רסן מסוג כזה . שאלוהים יתן לך בריאות ותבונה.

1* - בבקשה צא מהפורום הזה!

הוא לא נועד לכתיבה מסוג זה . דר´ סובחי מקדיש מזמנו ועונה על שאלות באופן מקצועי ועוזר לכולנו (ואנחנו לאו דוקא מנותחיו) . אנא צא מפה, ובטא את סגנונך הבוטה במקומות אחרים. אתה פוגע ברופא הנ"ל ובנו גם .

שלום לאורח המיסתורי.

אני לעומתך כותב את שמי האמיתי ואתה מתחבא מאחורי שם מסתורי,בושה חרפה וכלימה לכתוב כאלה דברים על ד"ר סובחי רופא יקר שאתה אפילו לא מכיר אותו . התור בבית החולים איכילוב הוא ארוך בגלל מיומנתו של ד"ר סובחי והרבה רוצים לעבור אצלו את הניתוח ,בבתי חולים אחרים במרכז בצפון ובדרום התור יותר קצר. אז שלח לי מסר ובמסר תמסור לי את הטלפון שלך ,ואת הפרטים האישיים שלך ולא תשתפן מאחורי שם מסתורי.אז אורח מסתורי תתבייש לך!!!! נקווה לא לראות את שמך יותר בפורום הזה.

ושיה

New member
אני מתבישת

רק עכשיו ראיתי את הכתוב. יש לי הרבה תגובות שמגיעות מהבטן בלי יכולת לחשוב. אבל לאחר שהרגעתי את עצמי הבנתי שמדובר באדם צר מוחין קנטרן וקנאי. יש לנו הזכות להכיר את דר´ סובחי, והוא כנראה לא מכיר אותו ולכן קנאתו יוצאת לה בצורה כל כך גרועה. אנחנו יודעים את האמת.

חוצפה חוצפה

איך אפשר להיות כאלה חצופים? אני בשוק. גם לי אמרו לפני שנה שאני אמורה להמתין למעלה מחצי שנה. ואם הייתי נוהגת כך, ולא פונה באופן פרטי למנתח (הידוע לשימצה כאחד שמת על ניתוחים כאילו היו המנותחים פיצוחים) הייתי היום פשוט הר של תסכול, שומן ועצבות. הוא הציל את חיי. איך אתה / את מסוגל להיות כל כך טיפש?

מיקום הניתוח

התגובה הנ"ל אינה לענין - ניתוחי השמנת יתר מבוצעים ב 12 בתי חולים בארץ כאשר מרבית הכירורגים עברו השתלמות במרכז רפואי ת"א , וכמובן שחולה יכול לבחור את מיקום ומועד הניתוח לפי העדפותיו . התור לניתוחים באיכילוב ארוך בשל מספר הפונים הגבוה . לא ברור לי איך אתה מצפה שאתן מענה מידי לכל הפונים בפורום זה אני מנסה לעזור ולהשיב על שאלות המתעוררות אצל מנותחים . בשום תשובה לא המלצתי שחולה יבול להינתח אצלי או במרכז שאני עובד פה, כך שהתחושות וההערכות שלך מוטעות ביסודן .

kopia

New member
אתה אידיוט

תפסיק להשמיץ ואם אינך רוצה אף אחד לא מכריח אותך לעשות כלום

Dayana

New member
מסכימה עם קובי בכל מילה

ואני שדווקא כן נותחתי על ידי ד"ר סובחי מוקירה לו תודה גדולה על הכל. על הבן אדם הנפלא שהוא על התמיכה והאיכפתיות על מה שאתה ומי שאתה ד"ר סובחי. תודה תודה לי נתת חיים חדשים

elani9

New member
אם אני לא טועה זה כבר לא אפשרי....

להכנס כאורח לפורומים של תפוז . מאחת ששוקלת לעבור ניתוח קיצור קיבה . אילני9

helpwanted

New member
ניתוח באופן פרטי

שלום, רציתי לדעת מה בממוצע זמן ההמתנה לניתוח קיצור קיבה דרך קופ"ח וגם האם הניתוחים הללו נעשים באופן פרטי ואם כן - מה העלות וזמן ההמתנה. תודה מראש.

רוייקו

New member
בושה וחרפה. מה זה צריך להיות ?!

זו התנהגות של פושטק.. של אחד שגדל ברחוב. אתה מתוסכל שסובחי לא מנתח אותך מהיום למחר באיכילוב, או מה ? אתה מתוסכל שבמיסגרת פרטית תצטרך לשלם השתתפות ? סובחי לא נוהג אחרת משאר הרופאים, כפי שאני רואה את הדברים. אם יש מישהו שצריך לבוא אליו בטענות זה אל בתי החולים. יתכן שהמדיניות של בתי החולים אינה מיטיבה עם כולם באופן שווה, כך שישנה קבוצה מעוטת יכולת שאינה יכולה לממן בעצמה את החלק היחסי של הניתוח. אתה צריך לכתוב מכתב להנהלת בתי החולים, לשר הבריאות, לעיתונות אבל לבוא בטענות כאלה למנתח אחד, כאשר כל שאר המנתחים, כמעט, נוהגים אותו הדבר ? פעם היה באיכילוב שר"פ או מיסגרת דומה. כמבוטח של מאוחדת אושר לי בזמנו (ב 1998) ניתוח להגבלת קיבה אצל סובחי. נותחנו כ 6 או 7 אנשים באותו יום, אחר הצהריים. לא שילמנו גרוש. זה היה בעצם כמו להתנתח באסותא מבחינת הפרבילגיה. ההמתנה לניתוח ארכה שלושה שבועות. חבל שהפסיקו לעבוד בפורמט הזה, אבל לא סובחי אשם בכל זה אלא זו מדיניות מפלה של מערכת שלמה. אני חושב שאתה צריך להתנצל בפני דר´ סובחי, פה מעל גבי הפורום. תפנה להנהלת הפורומים שימחקו את ההודעה. אם זה היה בפורום שאני מנהל הייתי מוחק את ההודעה ואפילו מגביל אותך כמשתמש (עד התנצלותך) זו לא צורה. יכול להיות שאתה מתוסכל ממדיניות שלמה אבל חשוב שתזהה את האשמים. פשוט גועל נפש. תעשה משהו לתקן את זה.

זמן ההמתנה לניתוח

זמן ההמתנה לניתוח שונה בבתי חולים שונים-באיכילוב התור לפחות שנה . ניתןגם לבצע ניתוח באופן פרטי- לגבי עלויות יש לברר עם המנתח

למעלה