ניתוח בגיל חודשיים וחצי

vered43

New member
ניתוח בגיל חודשיים וחצי

שלום, למעיין נקבע תור לניתוח הארכת הגיד. בקושי ימלאו לה חודשיים וחצי, האם יש עם זה בעיה? הניתוח עתיד להתבצע בהרדמה מלאה. מלבד זאת, האם יש מישהו שעבר את הניתוח ע"י ד"ר שינדלר מתל השומר ויכול לנדב טיפים ומידע? תודה

פרלמנים

New member
בטח שזה בסדר

הי, אנחנו נותחנו בגיל חודש ושבוע, והכל מצויין היום (גיל שלושה חודשים כבר...) בהצלחה! ג'סיקה

vered43

New member
עד הניתוח 6

כרגע גיבוס חמישי, צפוי עוד אחד. הענין הוא שלמעיין יש קלאב פוט חד צדדי חמור, אך התור הקרוב ביותר לניתוח אם לא עכשיו יהיה עוד חודש וחצי, ולכן מעדיפים כבר לנתח.

פרלמנים

New member
נשמע בסדר

הי, לנו היה ק"פ דו צדדי חמור. אני חושבת שזה גם תואם את הפרוטוקול של פונסטי. 5-6 גבסים ואז ניתוח. לנו ניתחו אחרי הגבס החמישי. דניאל היה בן חמישה שבועות ביום הניתוח והתחלנו את כל הטיפול בגיל יומיים. (כל שבוע גבס). דברי אתי אם את צריכה טיפים או עצות שולחת לך את הטלפון שלי במסר. לילה טוב וד"ש למלאכית.. ג'סיקה.

פרלמנים

New member
לגבי ההרדמה

לנו עשו את הניתוח עם זריקת אפידורל מקומית שמרדימה את חלק הגוף התחתון. כדי שהתינוק יהיה רגוע נתנו לו מוצץ עם טעם מתוק. תתעקשי לשאול- למה צריך מלאה?

טאניוש

New member
אנחנו עברנו ניתוחון בגיל חודשיים

בגיל חודשיים וחצי בטח כבר אפשר. יש בתי חולים שבהם עושים בהרדמה מלאה. כנראה כך לרופאים קל יותר לנתח, לא חושבת שיש סיבה חוץ מזה. אנחנו עברנו בהרדמה מקומית.

תחיצ

New member
זה לא שאני דוברת של הר הצופים, אבל.

הם לא מנתחים בהרדמה מלאה ! בעצם, הם בכלל לא מנתחים. הם שולחים את הילדים לניתוח בעין כרם (זה אותו צוות רפואי).

תחיצ

New member
צ'מעי קטע../images/Emo151.gif

אנחנו עברנו את הניתוח בגיל חודשיים. כשהמנתח יצא מחדר ניתוח הוא אמר לנו "הילד שלכם התנהג ממש כמו ילד גדול, כאילו... כאילו... הוא בן חודשיים וחצי". ולשאלתך, כמעט כולם עוברים את הניתוח בסביבות הגיל הזה. בהצלחה, זה עובר

למעלה