ניתוח בוולפסון מחר-דחוף צריכה את עזרתכן!!!

yafitfer

New member
ניתוח בוולפסון מחר-דחוף צריכה את עזרתכן!!!

היי בנות פעם כתבתי כאן הרבה ממשתמש אחר. אני מאושפזת בוולפסון מיום רביעי, ברקע עשיתי לפרוסקופיה אחת אצל חמני לפני 4 שנים שלא מצאו כלום נראה לעין מלבד פתולודיה במקום אחד שיצאה חיובי. שנה שלמה שאני סובלת מכאבים במפשעה ובטן תחתונה מצד ימין ופניתי למיון תל השומר מעל 6 פעמים וכל פעם שלחו אותי הביתה וגרמו לי לחשוב שאני משוגעת. הגעתי בצאת כיפור לוולפסון ואישפזו אותי לבירור ובus גילו נגע בגודל 4 סמ בערך שבסיטי התברר שהוא בין השחלה לרחם. משאירים אותי באשפוז כי רוצים לבצע לי לפרוסקופיה מחר כדי לאבחן את הנגע. יבצע אותו דר רון שגיב. אני מבחינתי יש לי ביטוח פרטי ואין לי בעיה לעשות באסותא עם סוריאנו. השאלה היא כמה זמן המתנה בדרך כלל זה לניתוח באופן פרטי? האם במקומי הייתן עושות.את הניתוח בוולפסון? דר רון שגיא הוא מנהל המחלקה בכל זאת... בינתיים אני נורא סובלת וקשה לי... חייבת את עזרתכן

simba1231

New member
מקווה שעוד יעזור

גם אם רק בשביל להרגיע.... הזמן המתנה של סוריאנוק משתנה, ראיתי בנות שכתבו על שבועיים אני אישית נפלתי בדיוק בעונה הזאת שלהשנה על החגים אז חיכיתי משהו כמו חודשיים אם אני זוכרת נכון.
בכל מקרה סוריאנו הסביר לי בזמנו שזה ניתוח מאוד מורכב ותמיד עושים אותו רק רופאים בכירים (הבעיה היא יותר עם נשים שנכנסות לניתוח חירום באמצע הלילה...). לא יודעת מה הייתי עושה במקומך אבל מקווה שתרגישי טוב ותעדכני במצבך

yafitfer

New member
לא הסכמתי לעשות

תודה על התשובה. שחררו אותי ואמרו לי להיות במעקב. לא יודעים אם זה קשור לאנדו או לא

למעלה