ניתוח בתל השומר

jazmin40

New member
ניתוח בתל השומר../images/Emo92.gif

שלום לכולם האם יש מישהו שעבר ניתוח קיצור קיבה בבית חולים תל השומר? אם כן, רציתי מאוד לשמוע תגובות, חוויות, תוצאות, ומה שלא יהיה תודה תודה

רוייקו

New member
זהו, שאין אף אחד שאני מכיר שעבר שם

את הניתוח. אני מאמין ששם, כמו במרבית המקומות, מבצעים את אותו ניתוח, עם אותה טבעת אמריקאית. כניראה שהם מבצעים את הניתוח אחת ל.. כך שבינתיים לא ראינו אף מנותח מתלה"ש. עד לא מזמן הם התנגדו בתוקף לניתוח הגבלת קיבה (שלא נדבר על קיצורי קיבה).. אני יודע זאת משום שבראיון עיתונאי של אחד הרופאים הבכירים מתל השומר נגד רופא אחר, עצמאי, שפישל בניתוח שהמנותחת שלו ניפטרה, אמר אותו מנתח מתל השומר כי הם מתנגדים לבצע ניתוחים שלא הוכיחו עצמם.. אז התפלאתי שהם התחילו לנתח.. מה קרה, פתאום הניתוחים כן מוכיחים את עצמם ??

gal33

New member
סוף עידן התמימות, היכן שיש כסף...

לפני כחודשיים הייתי ביום עיון שנערך מטעם המחלקה להשמנת יתר בתה"ש, במסגרת בית פתוח שלהם. הם הציגו מערך כולל של פתרונות, מבלון ועד להגבלת קיבה. קטלו לחלוטין את ניתוח המעקף, (לדעתי משום שאין להם רופאים ברמה שמסוגלים לבצע זאת) והציגו את ניתוח הטבעת ושיבחו אותו, רק עם תוצאות של ניתוח המעקף... בכל מקרה לפי איך שהם מציגים את עצמם, יש להם פסיכולוג ממיין, דיאטנית תומכת, והם מבצעים את ניתוח הטבעת כדבר שבשיגרה.

למעלה