ניתוח האישיות של מרי-קייט.

הלילוש

New member
כנס\י

אני לא הבנתי כל מילה שהייתה כתובה שם אבל נראה לי שמי שכתב את זה לא מת על מרי קייט ומשווה אותה כל הזמן לאשלי.....

Summer Spirit

New member
הן נולדו כדי שישוו ביניהן.

הן תאומות, בלי קשר לקריירה הטלויזיונית שלהם, זה דרך טבע שישוו ביניהן.

taltoli

New member
אז ככה

ישנם הרבה דברים שאני מסכימה עם הכותבת לגבי מרי קייט אבל אני ושבת שהיא די הגזימה בכתבה ואני לא חושבת שזה כ"כ קיצוני למרות שגם אני חושבת שאשלי יותר מוכשרת ויפה...אבל אין צורך להגזים כ"כ וזהו מאמר שנכתב ע"י מבקרת מכובדת אז ככה שאני לא ממש יודעת מה להגיד כי היא אמורה להבין בתחום הזה קצת יותר מכולנו פה... אבל בתכלס מה שהיא חושבת לא ממש משנה משנה מה אתם חושבים ואם למרות כל זה ישנפ כאלה שעדיין מעדיפים את מרי-קייט אז שיהיה להם בכיף! לא צריך להשפיע עליכם יותר מדי

taltoli

New member
ועוד משהו קטן...

אל תשכחו שמרי קייט הייתה מועמדת לאמי אז לא יכול להיות שהיא כ"כ גרועה למרות שאני עדיין חושבת שאשלי שולטת

Summer Spirit

New member
הבנו את הקטע של האמי.

אני אישית לא נותנת לקטע של האמי להיות גורם עיקרי לקביעת מה אני חושבת על התאומות. אולי מרי-קייט היתה מועמדת לאמי אבל היא לא זכתה בו. לדעתי אשלי משחקת יותר טוב ממרי-קייט ואני שמה לב לדברים קטנים במשחק שלהן ולא שמה על זה שחבורה של שופטים חושבים שמרי-קייט צריכה להיות באמי ולא אשלי כי זה מה שהם חושבים ולא מה שאני חושבת.

Nomero Uno

New member
מסכים עם הרעיון הכללי

וזה מה שטענתי מזמן הדמויות של אשלי מורכבות יותר וקשות יותר למשחק ולכן אשלי ולא מרי-קייט היא השחקנית הטובה יותר במשפחה אבל אני חושב שהכותבת של הדברים קצת הגזימה למרי-קייט יש כישרון משחק אמנם לא כמו של אשלי אבל יש (עכשיו תבוא תגובה זועמת מאשרת) וחוץ אשלי היא זאת שאמרה שהיא רוצה להיות שחקנית מרי-קייט רק רוצה להיות רוכבת/מאלפת סוסים

Summer Spirit

New member
יפה אמרת!

קראתי באיזה אתר שאשלי חושבת שמשחק זה כיפי ונחמד ומרי-קייט חושבת שזה קשה ומעייף. זאת אומרת, לדעתי מרי-קייט משחקת בשביל התהילה וכי זה פשוט השגרה שלה ולא בגלל שזה באמת מה שהיא רוצה לעשות. אפשר לראות את זה גם במשחק, לפעמים היא משחקת בחוסר חשק כזה.

plomphy

New member
למה הדמויות של אשלי יותר מורכבות?

אני באמת לא יודעת.... חיחי

motib4

New member
לא חושב...

לדעתי לשתיהן יש דמויות שטחיות והן יותר משחקות את עצמן מאשר את הדמות.

ליוני...

רגע לא הבנתי שרק הכרנו שנכנסתי לאתר של מוטי ושאלתי את מי אתם יותר אוהבים אתה אמרת לי שאשלי יותר יפה אבל אתה אוהב יותר את מרי-קיט כי היא משחקת יותר טוב אז מה קרה שינית את דעתך?

plomphy

New member
היא צודקת

ולמה? כי מרי קייט לא ממש נהנית מהמשחק (מה שכבר מיצינו- אני יודעת...) ואם אין לה את ההתלהבות מכל יום עבודה אז למה שהיא בכלל תעשה עבודה טובה? אני לא הייתי עושה!

plomphy

New member
החלטתי לשלוח לה תגובה באי-מייל

מה דעתכם? כדאי לי לשלוח? I understand you have your own opinion about the girls and of course i respect that. But about the looks- you are kind of pathetic. "Could also stand to lose a few pounds.”? "Disheveled rat´s-nest hairdo"? Look at yourself! She is much prettier, thinner (and does n-o-t need to loose a few pounds unless your an anorexic fan.) then you and a lot of actresses (no offence) and her hair is great. About the acting- Mary-Kate said a many interview that acting isn´t what she enjoys doing she rather ride horses etc., so answer this question- if you would hate your job- would you do it well? I don´t think so...and from what I read, I think your ready for retirement.

ענבר 2002

New member
למישהו...

למישהו יש כוח לתרגם קראתי את הכתבה אבל הכול יותר מובן בעברית בבקשה??

ענבר 2002

New member
רוצים לשמוע את הסיפור האמיתי הנה:

אתם בטח שואלים את עצמכם למה דווקא בחרו במרי קייט לאמי לי יש את התשובה!!! קראתי בעיתון אמריקאי שהיה דאך אגב לפני בחירת פרסי האמי שרוצים לבחור אחת מהתאומות שתהיה מועמדת . אז ככה השופטים לא בחרו במרי קייט כי היא יותר טובה מאשלי במשחק שופטי ומנהלי האמי ראו את הפירסום שהיה סביב התאומות והחליט שאם יש להן כל כך הרבה מעריצים שאוהבים איך שהן משחקות אז הוא החליט שהתאומות יהיו מעומדות לאמי אבל אי אפשר ששתי התאומות יהיו מעומדות לאמי ביחד אז היו צריכים לבחור הם לא יכלו לבחור כי הם ידעו שאם הם יבחרו זה יכול לפרק את התאומות עקב ריב בינהן אז במקום לבחור הם ביקשו מהתאומות להחליט בינהן מי תהיה מועמדת לאמי התאומות חשבו וחשבו אבל שניהן ממש רצו להיות מעומדות אבל אשלי בגלל אהבתה למרי קייט ראתה כמה חשוב לה להיות מעומדת וויתרה לה על התמודדות לאמי וכך מרי קייט היתה המעומדת והיא הפסידה.

omer wild

New member
כל הכבוד אשלי !!!

אזיה חמודה אשלי היא וויתרה למרי קייט !! אבל בסוף היא הפסידה...
לא נורא !!!

למעלה