ניתוח האישיות של מרי-קייט.

חחחחח נכון עם זה היה גם לי ולאחותי

כן בטח
חחחחחחחח אז היינו רבות שנה.

MAYBE BABY

New member
ASHLEY RULSֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱ

אשלי באמת נורא נחמדה שהיא ויתרה לה אבל אני לא מבינה למה מרי קייט לא ויתרה לה?

תגובה

אני מסכימה איתה בחלק מהדברים אבל בחלק מהדברים לא כי אני אוהבת יותר את מרי-קייט וזה לא נכון שאשלי ויתרה למרי-קייט הם בחרו במרי-קייט כי הם חשבו שהיא יותר כשרונית אבל כל אחד ודעתו... גם לדעתי הדמויות של אשלי יותר טובות מהדמויות של מרי-קייט אבל אני פשוט אוהבת יותר את הדמויות של מרי-קייט כי זה דומה לי באופי היא ספורטיבית ובמזל תאומות אכפת לה מאנשים ופעם חשבתי שמרי-קייט יותר יפה אבל עכשיו לדעתי אשלי יותר יפה זה גם תלוי מתי באיזו תמונה ולפעמים מרי-קייט יוצאת יותר יפה בכלל אני חושבת ששתיהן מהממות כל אחת בדרכה שלה! אני אוהבת בקצת יותר את מרי-קייט כי היא הרבה דומה לי באופי ובדעות אבל אני מתה גם על אשלי שיהיה... טוב זו דעתי כל אחד ודעתו בכל זאת אני חושבת שמה שהמבקרת כתבה היה מוגזם כאילו בכל אופן הן תאומות לא צריך כל כך להשמיץ את מרי-קייט וגם אם היו כותבים את זה על אשלי הייתי חושבת שזה לא פר מצידה...

ענבר 2002

New member
את לא מבינה...

את לא מבינה שהשופטים לא בחרו במרי קייט זה לא נכון תוציאי את זה מהראש שלך כבר קראת מה שכתבתי למעלה? תקראי ואז תביני ! ולמי שרצה הוכחות גרתי בניו יורק שלוש שנים אבא שלי מנוי לניו יורק טימס ושם היה כתוב!

ענבר 2002

New member
ועוד משהו..

הם לא בחרו את מרי קייט כי היא היתה כישרונית השופטים בכלל לא בחרו זה היו התאומות שבחרו.

קראתי ואני רוצה הוכחות מוצקות...

לא על פי מה שעיתונים כותבים עיתונים זה לא דרך לדעת את האמת רוב הזמן עיתונים מבלפים כדי ליצור מתח בין מעריצים כמו עכשיו למשל...

Nomero Uno

New member
יש לך אולי הוכחות לזה?

כי המקום היחידי ששמעתי את השמועה הזאת זה רק בפורום הזה בשום מקום אחר ( אתרים ופורומים אמריקאיים) לא הוזכר במילה העניין הזה אז תהיתי אולי יש לך הוכחות לעניין?

ענבר 2002

New member
אוי תעשי לי טובה..

עיתונים אוקי מי שממציא אלו הצהבונים אבל עיתון ניו יורק טימס לא משקר זהו עיתון שמבוסס על עובדות וגם אמרו את זה בחדשות בטלויזיה למה? כי בארצות הברית אין להם דברים חשובים על הפוליטיקה לרשום אז הם שמים על מפורסמים .

gntk

New member
לפי דעתי

אשלי ויתרה כי היא ידעה שמרי-קייט הולכת להפסיד וזה עדיף מאשר שהיא (אשלי) תפסיד

gntk

New member
לא אמרתי את זה

ואני בחיים לא אגיד משהו רע על התאומות. פשוט חיברתי אחד ועוד אחד וזה נראה לי הגיוני

למעלה