"ניתוח" הקשר

"ניתוח" הקשר

דיפדפתי הרבה כאן ע"מ להבין קודם עם מי יש לי העסק..אז ברור שיש כאן הרבה בוגרים וזה טוב לכן החלטתי "לשפוך" הכל. אז ככה כתבתי כבר בפורום אחר כאן..אבל אני ארחיב.. יש לי חבר כמעט חמש שנים היו לנו פרידות, כבר גרנו ביחד אבל היתה לי תקופה קשה והיום בדיעבד אני מבינה שהשלכתי את המצוקות בקשר על התקופה ההיא מאשר לפתוח קלפים ולדבר באמת,התקדמנו,השתנינו,התבגרנו אבל מבחינת הקשר כלום לא זז. הוא גרוש עם ילד שכבר חווה נישואים כושלים ומפחד יותר מהמוות מחתונה שניה, לי זה היה ברור מלכתחילה אבל כמו כל אישה חשבתי שאשנה את דעתו ואוכיח לו שיש יותר טובות מגרושתו. לאחר שגרנו יחד ונפרדנו חזרתי לבית של ההורים אחרי חצי שנה חזרנו להיות יחד אבל גם הוא חזר לבית אימו ע"מ לחסוך כסף..לקניית בית. היום..שנה אחרי אני מפחדת...הגעתי למצב של לרצות להציע לו נישואין אפילו קניתי טבעת אבל במקום זה החלטתי לנהל איתו שיחה ומהשיחה יצאתי פארשית ומאוכזבת מעצמי על כך שלא קמתי והלכתי כשאמר לי שאני מלחיצה אותו. היום..יומיים אחרי השיחה וההתעלמות מהשיחה שלי מביאה אותי למצב מפחיד.. אני מפחדת לאבד אותו ומצד שני מפחדת להשאר רווקה לנצח..אני מפחדת שהוא לא באמת אוהב ואולי הוא רק רגיל..והכי אני מפחדת מעוצמת האהבה שלי אליו הוא כל עולמי חיי לילי ויומי שזה הדבר הנכי גרוע וקשה לי לשנות את זה. אגב..בכללי היחסים שלנו מאוד טובים אבל הלחץ שלי להתחתן גורם למתחים מיותרים בהחלט..בקיצור קשה לי ואני לא יודעת כבר מה לעשות

vent91

New member
צ'מעי זה מצב מסובך

אפ'חד לא חי ת'חיים שלך אז כל עצה תהיה בגדר קלישאה ערטילאית. אז אני בהסתייגות מה רושם לך מהגיגי השנויים במחלוקת. 5 שנים זה מספיק זמן להכיר בן אדם. אלא אם בחרת לעצום את העיניים. בכל מקרה להיות איתו או בלעדיו לא מבטיח לך שום בטחון. מי אמר שעוד חמש שנים לא תחליטי שהוא לא בשבילך? לי (ולדובי שלי) נראה שדרושה לך תקופת התבשלות. עוד לא הגעת לתחתית. עוד לא הושפלת עד אפר שממנו תצמחי מחדש. אם אחרי חמש שנים את חוששת שהוא רגיל אז...הוא רגיל! זה רק אומר שהוא בן-אדם והוא פוחד בדיוק כמוך. אם תפחידי אותו עוד אולי הוא אפילו ישא אותך לאישה! וזה יהיה יופי של סיפור אהבה. חוצמזה גם אני וגם דובי מצדיעים על כך שקנית טבעת ורצית להציע נישואין. דובי אומר שלא משנה מה יקרה בינכם אין מצב שבחורה כמוך תשאר לבד.

vent ודובי..

קודם כל תודה! אני לא באה במטרות להפחידו חלילה..רק שאני מודעת ללחץ שלי <ומקווה להוריד ממנו כמה שיותר מהר> בעניין הרגיל..אמממ אני רק חושבת למרות שהוא טוען שהוא אוהב אבל "אהבה זה לא הכל.." מה שלי נראה ההפך..האהבה היא הכל היא מניעה אותנו. בכל אופן תודה על ההתיחסות ד"ש לדובי ואני רק מקווה שיהיה כבר טוב.אמן!

אורזמן

New member
להתבגר ולהתגבר

לשנייכם יש לחץ מחתונה, הוא לא רוצה להתחתן שוב ואת רק רוצה שזה כבר יגיע...... שוחחי איתו על כל מה שחשוב לך בזוגיות ואם הוא בכלל רוצה לגור ביחד מאחר שיש עליו את הלחץ שלך לגבי נישואין, הוא נרתע וחושש . אפשר לחיות יחד בלי חתונה וליצור קשרים מאוד מיוחדים .

עובדת על עצמי ..

לגבי שיחרור לחץ אני מנסה להינות מהספק של ביחד אבל תמיד מציק לי שאנחנו לא נשואים. לגבי לחיות חיים יחד ללא חתונה, כן אני יודעת אבל אני חושבת שזאת לא אני..אנהי מאמינה באהבה טהורה שמגבה את עצמה בברית הנישואים.. כן אפשר להגיד "את חיה באגדות..תתעוררי" אבל ככה אני ומזה אני הכי מפחדת :((

seeyou

New member
הלחץ שלך להתחתן גורם למתחים ?

לכולנו יש מטרות בחיים תגדירי טוב את שלך

seeyou

New member
חסרים קצת פרטים...../images/Emo140.gif

מה היחס של ההוריים שלך ביחס למערכת היחסים שלך מה מצבם הכלכלי? האם גמרת את הלימודים ורכשת מקצוע? מה טיבם של הקשרים עם הבנים לפניכן? מה שלי "מציק" בסיפור שלך זה שבחורה צעירה מוכנה להתמסד אפילו שהוא גרוש+ לגדל את הילד שלו זה לא פשוט! גם אם תתחתנו ויניו לך ילדים איתו,והילד שלו ימשיך לגור איתכם,תמיד הוא יהיה לצידו בכול תקרית... לעולם לא תוכלי להיות "אמא" עבורו... עוד פרט קטן,שמציק הרבה מאוד: ..."הוא חזר לבית אימו ע"מ לחסוך כסף..." יש לו בכלל מקצוע? עובד? שאלה האחרונה שלי: איך את מסבירה(לעצמך) שאחרי 5 שנים הוא לא חושב להתחתן איתך....? תפתחי את העיניים המעמד שלך אצלו לא תואם למעמד שאת חולמת יוסי

היי יוסי

מקצוע יש לו הוא עצמאי ומרוויח די טוב, לגדל את הילד שלו זו לא בעיה כי אני מאוד אוהבת אותו, לעולם לא אהיה אמא בשבילו אך תמיד אהיה מישהי שהוא אוהב <הילד> וזה לא חשוב מאחר ואני לא מתיימרת להיות אימו, 5 שנים אנחנו יחד והוא כן מדבר על חתונה אבל הוא מת מפחד מכשלון חוזר ולי נמאס מפחדים לגבי ההורים...בהתחלה הם לא רצו לשמוע..אבל היום הם אוהבים אותו ובכלל הוא בעסק עם אבא שלי אז ככה שיחסים טובים יש...לגבי המצב הכלכלי הייתי מגדירה טוב אבל אפשר שיהיה יותר :)

seeyou

New member
אם את מודעת למה את נמצאת

ובכול זאת מוכנה להתחתן איתו אז תתני לו עוד קצת זמן...כמה חודשים תגידי לו שאת רוצה גם להרגיש להיות אמא ,ואת רוצה לעשות את זה כאשר את צעירה... בהצלחה!

חסמבה 1

New member
יוסי יוסי ...ילד מוצלח

חחחחח אהבתי את התמונה...פשוט גדול איך שאתה כל הזמן מוצא את התמונה הנכונה.........גדול.

seeyou

New member
היי ../images/Emo140.gif-ילדה בגוף אישה!

כולנו ילדים. רק האריזה מזדקנת! זה נכון יש גם ילדים זקנים! keep smiling

למעלה