ניתוח זוגיות

ניתוח זוגיות

שלום, שמי: 1 תאריך לידה 17.1.71 שם בעלי : 3 תאריך לידה 29.5.68 ושאלתי : יש הרבה אהבה ורצון לשמור את הביחד אז לה כ``כ קשה לי בזוגיות הזו? האם יש לנו עתיד?

עוד בקשונת...

אני מבקשת לדעת אם שם המשפחה קשור לעסק הזה ואולי שינוי השם יכול לעזור? שם משפחה: 6,1,5,2,2,3 סה``כ - 1 תודה תודה ושוב תודה

עינת

New member
:)

היי אישה יפה קשה לך בזוגיות הזו מהרבה סיבות.סיבה ראשונה היא שנתיב הגורל שלך מספר על כך שיהיו לך בעיות וקשיים בחיי הנשואין ולא משנה כלל מי בן זוגך.אכן נתיב קשה אבל עלייך לקבל אותו כעובדה.מעבר לכך גם לבעלך מאוד לא קל עם עצמו יש לו יום לידה שמספר על הרבה בלבול,רצונות ותשוקות מנוגדות. המלצתי לכם לנסות ולשמר את האהבה,למדו לקבל את הקשיים באהבה ולצמוח ביחד עם האהבה.ברור לי שלא קל אך יתכן שאם תפנו ליעוץ תוכלו לפתור חלק מהקשיים מתוך מקום של הבנה וסובלנות. חזקי ואימצי. אור שפע ואהבה עינת

(-:

לעינת שלום תודה רבה לך שהארת את עיני, לפחות אני יודעת שאני בדרך הנכונה והקושי לא מעיד על דרך שגויה... אכן ישנה אהבה גדולה שכאשר רוצים למצוא אותה בין הקשיים - מוצאים. האם שינוי שם המשפחה יעזור? לי קשה איתו מסיבה שאני לא יכולה להסביר ולכן אני מציגה את עצמי לרוב רק בשמי הפרטי. בכל אופן הרבה תודות!

עינת

New member
:)

אישה יפה אני מאוד שמחה שהארתי את עיניך ובזה אני רואה תשלום לעמלי. משמחת אותי גם אופן קבלתך את הדברים ואני יודעת שמכאן את הולכת בדרך למעלה. יתכן ששינוי שם יכול להקל את הדינמיקה אבל...יהיה חוסר אחריות מצידי להמליץ או ליעץ על כיוון כזה בפורום ללא בדיקה מעמיקה ועריכת מפות לשני הצדדים ואיתך הסליחה. אור שפע ואהבה עינת

תודות

לעינת תודה רבה רבה אם ארגיש שהחיים קשים מנוא אגיע לייעוץ פרטי ושוב - תודה

למעלה