ניתוח חוזר בשיטת lasek

ERIK122

New member
ניתוח חוזר בשיטת lasek

שלום אני בן 24 עשיתי ניתוח לייזר לפני 4 שנים בשיטתlasek מאז עלה לי קצת המספר ל1.5 בעין שמאל ו1.25 בעין ימין ,חשבתי על ניתוח חוזר שכן אני עדיין צריך להשתמש במשקפיים כאשר אני נוהג וכדומה , הלכתי למקום שבו ביצעתי ואמרו לי שאין בעיה כרגע אני במעקב 3 חודשים כדי לראות שהמספר יציב , יש לי כמה שאלות : מה הסיכוי שאחרי שאני יעשה את הניתוח בפעם השנייה המספר יעלה שוב האם הוא זהה או שעכשיו הוא כבר לא יעלה.. האם ניתוח שני מעלה את הסיכון לפגיעה מסויימת בעין או מחלה ... האם זמן הריפוי של העין יהיה אותו דבר כמו אחרי הניתוח הראשון מה הסיכונים בניתוח שני תודה רבה על התשובות

ניתוח תיקון בשיטת LASEK

אריק שלום, חזרה של מספר לאחר ניתוח הסרת משקפיים הוא אחד מתופעות הלואי המוכרות. אם המספר התייצב ויש מספיק עובי קרנית שארי, אין כל בעיה לבצע ניתוח תיקון. ניתוח התיקון מבחינה טכנית זהה לניתוח הראשון כולל זמן הריפוי של העין. אם יש מספיק עובי קרנית ניתוח תיקון לא מעלה את הסיכון לפגיעה בעין או למחלה. הסיכונים בניתוח תיקון בשיטת ה- LASEK זהים לאילו של הניתוח המקורי. צר לי שיש חזרה קלה של ליקוי הראיה לאחר ניתוח, אך אם מרשם המשקפיים שלך התייצב, ויש מספיק עובי קרנית לתיקון, נראה לי שיש לך סיכוי טוב לראיה טובה ללא משקפיים לאחר מכן. בהצלחה

למעלה