ניתוח חניכיים

ניתוח חניכיים

מומחה לחניכיים אמר לי שאני צריכה לעבור שני ניתוחי חניכיים. האם שווה לקבל ייעוץ נוסף? האם הניתוח עצמו מאוד כואב? אשמח לקבל דעות.

ניתוח חניכיים

לא סיפקת מספיק פרטים. מדוע הצורך בניתוח ? מה הסביר לך הרופא ?. האם ישנה בעיה מקומית בלבד או שזו בעית חניכיים בכל הפה ? האם הניתוח בעקבות טיפול שיקומי או שידוע כי יש לך בעית חניכיים כללית ? לגבי ייעוץ נוסף - זה תמיד דבר טוב.

ניתוח חניכיים

אני סובלת ממחלת חניכיים בדרגה בינונית. עברתי 2 הקצאות שורשים בכל הפה כתוצאה מכיסים עמוקים. אחרי ההקצאה, נאמר לי שבלסת התחתונה המצב השתפר ואין צורך בניתוח. בלסת העליונה בשני האזורים (בצד ימין ובצד שמאל) צריך לעשות ניתוח כדי לצמצם את הכיסים בעזרת השתלת אמדוגן. האם יש הצלחה בטוחה בניתוח מסוג זה? הניתוח עצמו הוא כואב? אודה מאוד לתשובה...

ניתוח חניכיים

עכשיו כבר יש קצת יותר נתונים להתיחסות. אז ככה: קודם כל המושג "הצלחה בטוחה" אינו קיים בשום סוג של רפואה וגם לא ברפואת שיניים. הגוף האנושי אינו בטוח בכלל ויש תגובות שונות לאנשים שונים לאותה פרוצדורה רפואית זהה. קחי זאת בחשבון. תהליכים להשתלת עצם ולעידוד צמיחת עצם הפכו מקובלים מאוד בשנים האחרונות ברפואת החניכיים. טיפול באמצעות אמדוגיין שמטרתו לעודד צמיחת עצם ורקמות תומכות מסביב לשורש הוא אחד מהתהליכים הללו ומשיג במקרים רבים שיפור מסוים (לא 100% !!) בכמות התמיכה מסביב לשן. כאבים - תגובת הגוף לפרוצדורות כירורגיות משתנה מאדם לאדם ולא ניתן לנחש מה תהיה תגובתך. כעקרון הנתון החשוב הוא מה גודל האזור המנותך ולא כל כך מה מבצעים באותו האזור. התיעצי עם אופט החניכיים שלך בקשר לפרטי הניתוח המדויקים.

למעלה