ניתוח טבעת בבעיה :O

ניתוח טבעת בבעיה :O

אני עשיתי ניתוח טבעת לפני שנתיים
ירדתי 20 קילו לאחרונה
בזמן האחרון נהיה אצלי כל מיני בעיות
אני על סגירה של 6
רצוני להוריד את הטבעת ולעשות שרוול

אני קופת חולים מכבי
מה ההשתתפות העצמית של מכבי ?
ועל איזה רופא מנתח אתם ממליצים לי ??

קוביd1

New member
שלום יהודית

אולי תסבירי לי בבקשה מה הבעיות שאת נתקלת בטבעת ,האם זה בעיה רצינית או התנהלות לא נכונה שלך תפרטי בבקשה .
אני רוצה להפנות את תשומת ליבך שבשום ניתוח אין הוקוס פוקוס ,כל ניתוח אפשר לרמות באכילת מאכלים עתירי קלורית או בנישנשוים
אני לא בטוח שקופת החולים תשתתף בניתוח החוזר שלך ,רק סיבה מוצדקת שבגללה את רוצה להוציא את הטבעת ,יביא לאישור
שרוול אחרי טבעת הרבה יותר מסובך מניתוח טבעת בתולי ,בגלל ההידבקויות של המעיים
אני יכל להציע לך את ד"ר סובחי מאיכילוב ,שמנתח גם בפרטי

קובי

אופירA

New member
מנהל
אני בכלל לא ממליצה על ניתוח חוזר אחרי שנתיים

מה פתאום ניתוח חוזר? בגלל שיש כל מיני בעיות?
וכשיהיו כל מיני בעיות שנתיים אחרי השרוול (ולכולם יש לפחות בעיה אחת ידועה שנתיים אחרי שרוול - גדילה משמעותית ביכולת האכילה!), מה תעשי? כל שנתיים תעשי ניתוח חוזר? עד איזה גיל? בת כמה את - 90?

בכל עניין בריאותי כשיש לך כל מיני בעיות - את מיד עושה ניתוח?
כשיש בעיות בקרסול את עושה פיזיותרפיה, או ישר רצה לניתוח כל שנתיים?

אם יש כל מיני בעיות בטבעת, אז תבקשי עזרה עם הבעיות הללו.
ניתוח נוסף עושים כמוצא אחרון, רק אחרי שניסינו לטפל בבעיות בכל הדרכים שקיימות למכביר לפני הגישה של ניתוח חלופי.
המנתחים שידם קלה על הסכין, כל פעם שהם שומעים בעיה עם הטבעת, הם מציעים ניתוח חלופי.
כל מנתח כזה, ששאלתי אותו בפורום: האם הוא מבטיח שהניתוח החלופי יפתור את הבעיות, האם ניתוח חלופי אינו יוצר גם הוא בעיות אחרי שנתיים, ומדוע אין הוא מוסר למתייעץ מידע שניתוח חלופי גורם לרוב מקרי המוות בניתוחי בריאטריה כי הוא הרבה יותר ארוך ומסוכן ומסובך עקב הניתוח הקודם - הבין שהשאלות הללו רטוריות, ופשוט לא ענה לי.
אף מנתח לא ענה לי על 3 השאלות הללו.

אני מכירה בדיחה גסה, שהיא בעצם משל למציאות העצובה מאוד הקיימת בעולם הרפואה שלנו:
בחור אחד סבל שנים רבות מכאבי ראש תופת ממש. לא יכול לחיות בצורה כזו, הם שיבשו כל יכולת לתפקד. בצר לו הלך לרופא ותיאר את בעייתו, והרופא אמר לו שהבעיה נובעת מהאשכים, ואין שום עצה אלא לכרות את אשכיו, עם כל המשתמע מכך, ורק כך ייפטר מכאבי התופת.
הבחור הסכים בלית ברירה, כי העדיף כל מצב, ובלבד שלא יסבול יותר מכאבי הראש הנוראים שלו. נכנס לניתוח, נותח, התעורר וראה זה פלא - כאבי התופת חלפו ואינם, ללא זכר.
הבחור היה מאושר ויצא מבית החולים בריא ומרוצה מאוד. ברוב שמחתו הלך לכל-בו, לקנות לעצמו מתנה - זוג תחתונים חדש.
אמר לו המוכר: המידה שלקחת היא מדיום, ואתה צריך לארג'. אמר הבחור: זה בסדר, שנים רבות אני קונה את המידה הזו והיא מתאימה לי. אמר לו המוכר: עשה כרצונך, אבל אני חייב להגיד לך שמידה קטנה תלחץ לך, ויהיו לך כאבי ראש נוראים. אז כדאי לך לקחת לארג'...

גם אני כמו המוכר הזה מציעה לך: קחי פתרונות אחרים לפני הניתוח החלופי, ולא אחריו.
מכל הלב, אני לא ממליצה לך על שום ניתוח חלופי לפני שבדקת כל פיתרון אחר לבעיות הטבעת, לאחר שנתיים בלבד...
גם אנשים עם 7 ו-9 שנים עם טבעת, קיבלו הדרכה ממני להתנהל איתה נכון, וראה זה פלא - נפתרו מבעיות שהציקו להן שנים ארוכות...
תתקשרי ותקבלי הדרכה, ללא תשלום, אילו פתרונות קיימים לכל בעיה ובעיה עם הטבעת, לפני ניתוח חלופי. לפני שמסתכנים בניתוח ממושך ומסוכן ובאחוזי מוות גבוהים יחסית לכל ניתוח...
טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי.

עדי1751

New member
שאלה ליהודית

אני לפני ניתוח טבעת אשמח לדעת מה הבעיות שאת עברת כי אני עדיין בהתלבטות

הטבעת מציקה

,
שנה הראשונה הטבעת לא הפריעה לי אחר כך אתחיל הבעיות ולמה לא מספריים לפני ניתוח שהבעיות הם כך,
1,אים הבן אדם עייף האוכל לא עובר
2אים מרמיים משהוא כבד הכאביים באיים אחר כך
3מתי שאוכלים משהוא הכאביים באיים אחרי האוכל אחרי כמה שעוות
4אים יש כאביים חזקיים בטבעת כמו שמרטוט מקובץ כאביים של 4 שעוות שותיים תה אחרי זה עובר
מה עושים את הניתןח הזה כדי לסבול עים אני הייתי יודעת שיש תופעות כאלו לא היית עושה את הנתוח הזה
5למה לא מספריים את הדבריים האלו לפני נתוח

אופירA

New member
מנהל
אני לא סיפרתי לך כלום כי לא הכרתי אותך

אם היית שואלת אותי הייתי מספרת לך כל מה שאפשר. אבל אינני יכולה לעולם לדעת מראש מה יקרה לכל אחד באיזה מצב, כי כל אחד מגיב לכל מצב בצורה שונה.
בכל אופן, הייתי מספרת לך איך למנוע את כל הבעיות מראש, על ידי התנהגות נכונה ומונעת.
לגבי אחרים שלא סיפרו לך - את צריכה לשאול אותם ספציפית.

מה שאני יודעת, שלכל הכאבים הללו יש פתרונות פשוטים מאוד מאוד, כי יש להם סיבות מאוד מסוימות של התנהגות. משנים את ההתנהגות - אין כאבים.
הרבה הרבה יותר פשוטים מניתוח חוזר...

בקיצור - תתקשרי לייעוץ והדרכה, ואסביר לך בסבלנות מה את עושה לא נכון (אני לא יכולה לדעת מ-4 המשפטים הללו, חסרים לי עוד הרבה נתונים שאני שואלת בשיחת טלפון) ומה צריך לעשות כדי לא לסבול מכל הבעיות הללו.

בנוסף, תלחצי בחתימה שלי על הקישור לאתר "טבעת" ותקראי מה שכתוב שם. חלק מהדברים כנראה לא ידעת. אבל מה שכתוב שם זה עדיין לא מידע מספיק. צריך גם הדרכה בטלפון בשביל אדם שנתיים אחרי הניתוח, שיש לו בעיות.

טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי.

קוביd1

New member
טבעת מציקה

שלום לך יהודית ,אני 12 וחצי שנה אחרי הטבעת ולא מכיר את התופעות שאת מדברת עליהם.
אני מציע לך לשוחח עם אופירה בטלפון אולי משהו לא תקין בהתנהלות שלך ,כל המצב לא נראה לי .....
לא כל כך ממהרים לעשות שוב ניתוח ,לפני שאת עושה תבררי את כל הדברים ,אולי אפשר לנסות להמשיך לחיות בכייף עם הטבעת

קובי

למעלה