ניתוח טבעת ספטמבר 2011

ניתוח טבעת ספטמבר 2011

היי מה קורה?
נכנסתי לכאן כי נאמר לי שמי שנותח בחודש הזה כנראה הייתה בעיה עם הטבעת או משהו כזה..
הבנתי שאצל הרבה אנשים היא לא ישבה במקום ושחקה למטה למעלה..
אני אישית נותחתי בחודש הזה והיו לי הרבה בעיות עם הטבעת
הבנתי שיש כאן שרשור בנושא אבל אני לא מוצאת אותו אשמח לעזרה שלכם בנוגע לזה
זה ממש חשוב לי לדעת
תודה מראש לכולם
תודה מראש

אופירA

New member
מנהל
אין ולא יהיה שום שרשור כזה...

כי זו אמירה חסרת היגיון לחלוטין.
מה הקשר בין בעיה ניתוחית לבין חודש מסוים?
זה קצת כמו להגיד שכל מי שנולד בחודש הזה יהיה אוטיסט, כי הרופאים בחדרי הלידה היו קצת עצובים אז...

אם היו אומרים שבחודש זה השתמשו המנתחים בטבעות מסוג שונה, אפשר היה לקבל.
אם היו אומרים שמנתח מסוים עשה שינוי בשיטה שלו בחודש זה, ואז נוכח לראות שזו טעות וחזר לשיטת הניתוח הקודמת - הייתי מבינה.
אבל להגיד שאצל הרבה אנשים, בלי קשר למנתח שניתח אותם, הטבעת החליטה לא לשבת במקום בגלל שזה היה ספטמבר 2011?...
למה, מבנה הקיבה היה שונה אצל המנותחים בספטמבר 2011, משום מה?

שני דברים אציע לך:
א. חפשי מי הלביש עלייך את המתיחה הלא מוצלחת הזו.
ב. בררי את הסיבות לבעיות שלך עם הטבעת בלי קשר לחודש בו נותחת, בעזרת ייעוץ נכון.
הרבה מאוד אנשים סובלים מבעיות עם הטבעת, רק משום שאינם מקבלים הדרכה נכונה איך למנוע את הבעיות הללו, ולא מבינים מדוע הן קורות. רוב רובן של הבעיות יכולות להיפתר ע"י התנהלות נכונה עם הטבעת, שמשום מה הרופאים לא מכוונים אליה.
פה בפורום יש הכוונה להתנהלות נכונה. באתר טבעת, בחתימתי, מרוכז הרבה מידע שמסביר הרבה בעיות ומלמד איך למנוע אותן.
ייעוץ פרטני לבעיות הספציפיות שהיו לך (שלא קשורות בשום צורה, כמובן, לחודש הניתוח), תוכלי לקבל אצלי, בשיחת טלפון שתברר בדיוק מה קרה ותסביר לך למה ואיך להסתדר עם הטבעת מהיום והלא.
טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי.

קוביd1

New member
בלה של הצ'ט

כאילו אתה מנסה לרמוז שטבעות של חודש מסויים יש בהם דפקט או איזה שהיא בעיה ,האמת נשמע לי מוזר
במשך 12 שנה לא ראיתי פה שרשר מהסוג הזה
תבדקי שוב

קובי

רוייקו

New member
הזוי לגמריי להגיד שיצור מסויים של טבעות

נפגם ולכן היו בעיות עם הניתוח. פשוט בדיחה.

למעלה