ניתוח טבעת/שרוול

pink666

New member
ניתוח טבעת/שרוול

שלום לכולם ! רציתי לדעת - כמה זמן לאחר לידה ניתן לבצע ניתוחים כגון שרוול/טבעת,האם תלוי במנתח,האם יש פרק זמן שכדאי להמתין..? אציין שההשמנה היא מאז ומתמיד ולא כתוצאה מההריון.... תודה :)

didi865

New member
אשמח גם לדעת אותו הדבר

מטחר ועכשיו אני בהריון ואני מעוניינת להתחיל בהליך ולקבוע תור ממש אחרי הלידה .כי גם ככה הניתןח לא במיידי

קוביd1

New member
בנות בפורום

השואלות ממתינות לעזרה ,מי עשתה את הניתוח אחרי לידה ואחרי כמה זמן

קובי

pink666

New member
תודה רבה קובי :)

אני מחפשת פשוט באינטרנט ולא מוצאת מידע על הניתוחים הללו לאחר לידה..ולחברה שהצטרפה לשאלתי-גם אני עדיין בהריון וממש כמוך מתעניינת כבר עכשיו כדי לעבור את הניתוח בצורה המהירה ביותר....(אני רוצה לעשות באופן פרטי ללא בירוקרתיות ארוכות ומתישות) אגב - באופן פרטי מה זמן ההמתנה המשוער? מישהו יודע?

קוביd1

New member
גם אני חיפשתי

לא מצאתי ,אולי אופירה תיכנס אולי היא יודע
מה זה פרטי יש לך ביטוח בחברת ביטוח פרטית ,במידה וכן שוב תלוי במנתח תבחרי מנתח טוב ,בדרך כלל עושים את כל הבדיקות ויאללה לשולחן הניתחים
אני עברתי את הניתוח מזמן לפני 12 שנה אצל ד"ר סובחי באסותא ההמתנה הייתה שבועיים

קובי

pink666

New member
שאלה נוספת...

פרטי התכוונתי ללא ביטוח וללא מעורבות של קופ"ח. לגשת לבד לקליניקה של ד"ר סובחי בהרצליה ולהתחיל בתהליך. ונניח ואני אערב ביטוח בריאות - הם משתתפים ממשקל מסויים? נניח במכבי הבנתי שזה משהו כמו מ120 ק"ג . באופן פרטי מנתחים גם מ90 ק"ג....נ.ב סובחי עושה גם שרוול נכון?

קוביd1

New member
ביטוחים

כל ניתוח טבעת או שרוול או מעקף קיבה הן בפרטי והן דרך קופת חולים עושים למי שיש BMI 40 או 35 עם מחלות נילוות שקשורות בעודף המשקל ,כמו דום לב בנשימה כמו בעיות במפרקים ועוד
שום רופא לא ינתח אותך בBMI פחות מזה ,ניתוח נעשה למי שיש לו השמנה חולנית
לא חשוב המשקל חשוב גם הגובה 90 ק"ג למי השגובה שלו 150 זה הרבה אבל למי שהגובה שלו כמוני 192 זה בסדר
החישוב הוא משקל חלקי גובה בריבוע
ד"ר סובחי עושה גם שרוול גם טבעת גם מעקף

קובי

אופירA

New member
מנהל
צריך לשאול את המנתחים - אולי בפורום עם מנתח

יש פורום עם ד"ר רזיאל במלב"י, יש פורומים עם מנתחים באתר דוקטורס.

אמילי110

New member
גם אני אשמח לדעת

סורי שנדחפתי פינק אבל גם אני לא מצאתי שום מידע על ניתוח לאחר לידה, כי אני חודשיים לאחר לידה(לא מניקה והחלמתי לחלוטין), משקל 108 ק"ג 1.66, עוד לפניי ההיריון שהייתי במשקל גבוהה רציתי לעשות טבעת אך כשהתחלתי לברר גיליתי שאני בחודש שני עם שניים...
אשמח לדעת אם מישהי עשתה את הניתוח קרוב ללידה והאם נראה שעכשיו אפשרי לעשות משהו שיקדם את העניין או שעליי לחכות עוד כמה חודשים?

למעלה