ניתוח טבעת

annabel1

New member
ניתוח טבעת

אני בת 24 וסובלת ממשקל עודף כל החיים שלי והגעתי למצב של בולימיה ואנורקסיה שבגללן יש לי לחץ תוך גולגולתי שמחייב אותי לרדת במשקל בצורה מבוקרת אך זה לא מצליח לי ורציתי לדעת מה ההשפעות של זה?ועם זה יעזור לי? ועם יש לזה השפעה להיכנס להריון או בזמן הריון?(הרי בזמן הריון עולים במשקל) ומה הקריטריונים לניתוח (לא בשביל קוסמטיקה אלא בריאותי)? (אני בקוםת חולים כללית) סליחה מראש על כל השאלות אני פשוט לחוצה מזה וסובלת מהעניין

משה פ

New member
שלום לך אנבל!!!

בנוסף לתשובתו של ד'ר סובחי הייתי מיעץ לך גם לפנות לעזרה פסיכולוגית, כדי לדעת אם תוכלי לעמוד בתהליך שבא אחרי הניתוח. התהליך אינו פשוט, ואיננו יכול לכלול תופעות של אנורקסיה ובולימיה, מיכיוון שהתהליך כולל ביקורת צמודה של דיאטניקנית המתמחה במוגבלי קיבה. (ביקורת והדרכה). אין כל מניעה להיכנס להריון, לפני או אחרי קיצור הקיבה. אחד לא קשור לשני . (על פי מיטב ידיעתי). עליך לזכור דבר חשוב ביותר = הנתוח הוא לא תחליף לדיאטה הוא רק מסיע, כעין שוטר פנימי, ומי מהמנותחים שלא מבין את זה גורם לעצמו בעיות רפואיות. הייתי מיעץ לך גם להיכנס לפורום שלנו בתפוז שנקרא קיצורי קיבה, ולהעלות את תהייתך. אני בטוח כי תקבלי מגוון של תשובות, ולפי זה תחליטי על המשך דרכך. מאחל לך הצלחה בכל מה שתחליטי. אם תרצי לשאול שאלות ספציפיות את מוזמנת לפנות אלי דרך המסר האישי.

אנדיקציה לניתוח

הניתוח מיועד לאנשים עם עודף משקל חולני - עודף של כ 45 ק"ג או שה - BMI מעל 40 או באם יש מחלה הקשורה להשמנה - אזי מ BMI 35 . ניתן להרות וללדת אחרי הניתוח ללא כל הפרעות ליותר פרטים נא ליצור קשר עם מרפאת השמנה בבי"ח איכילוב 036973305

למעלה