ניתוח טכני - לערכתי, הדולר צפוי להחלש בימים..

roter

New member
ניתוח טכני - לערכתי, הדולר צפוי להחלש בימים..

ניתוח טכני לערכתי, הדולר צפוי להחלש בימים הקרובים...

UKjewishboy

New member
מבחינה הגיונית אחרי הורדת הדירוג של S&P לארהב

הדולר רק עלה ... עכשיו הם עשו אותו דבר לאירופה ואולי ההגיון ההפוך צריך גם לשמש כאן מחשבה שבאמת היורו צריך להתחזק מול הדולר. אני רק יותר מודאג מיוון, איטליה, ספרד ועוד כמה מדינות נוספות שמצטרפות לחגיגה - כמה זמן יתנו לסרטן לגדול ולגדול? אף אחד לא רוצה קריסה אבל אין שום פתרון אחר מ DEFAULT ... הסרטן = עליית התשואות % על אג"חים ממשלתיים של ספרד, איטליה וכו' - כשהם יגיעו ל 100% = בום. בום = קריסה כלכלית. אולי באמת כדאי למשקיע הפשוט להסתתר באוסטרליה מאחורי הדולר האוסטרלי - אני רואה שהאסייאתיים עושים את זה ללא חשש וגם מקבלים ריבית יפה של 4% שנתי על המטבע.

roter

New member
הכל יחסי

וכאשר הכל רע, מי שפחות רע אצלו הוא זה שדוהרים אליו...

UKjewishboy

New member
לצערי ה EURUSD פחות מעניין אותי מאשר ה USDILS

או ה USDTRY או ה USDBRL או ה USDINR וגם ה AUDUSD או NZDUSD ... המסחר ב MAJORS הוא כמו קזינו שמלא בתעלולים - המסחר עם ה EMERGING MARKETS זה טרנד שאף אחד לא יכול לעצור, כי ברזיל לא תסחור באותו כיוון עם השקל אם לא "יתחשק" לה, אבל כרגע הכיוונים דומים והכל בגלל המצב באירופה ... השאלה הנוכחית היא לאיפה לדהור - איפה יש משהו בטוח, בנק בטוח, מדינה בטוחה, ללא טלטלות, ולא קיים כזה מקום - רק אוסטרליה נראית כרגע גם מבחינה גיאוגרפית וגם מבחינה פוליטית וגם כלכלית כמקום יחסית יציב בעולם כולל הקשר שלהם לסין ...

rafipips

New member
טעם מעניין - מטבעות אקזוטיים

החיסרון זה שווי פיפס אפסי מצד שני עושים הרבה פיפסים השנה ננסה את זה קצת

roter

New member
הבעיה היא הנזילות

בלי נזילות גבוהה הניתוח הטכני לא עובד!!!

למעלה