עכשיו בצורה יותר מפורטת
ארסנל הפסידו, זה מה יש. אבל נחזור לנושא העיקרי. קודם כל, אישית אני נראה לי שזה לא היה בלוף, פשוט ההימור המדויק הזה על שני דולר לא נראה לי מזוייף. במקרה של בלוף ההימור לדעתי היה קצת מעל 2$ כדי להוסיף לו נפח. אישית הייתי מהמר שם 2.2$ שזה כמעט בדיוק שני שליש. זה לא מדע מדוייק מה שאני טוען כאן אבל פשוט מניסיון אישי הימורים של בלופים ברמות האלה נראים קצת אחרת, פשוט כי המטרה שלהם היא או להתחפש להימורים רגילים או להיות גדולים ומפחידים. אגב, יצא שהתחלתי עם חפירה תאורטית וההתייחסות ליד הספציפית היא למטה. אבל המטרה שלך הייתה לא נכונה, אתה לא רוצה לראות קלפים בזול. אתה אמור לבדוק עם הלימפר פגע בסט שלו אם אתה שם אותו על זוג נמוך ואת זה אתה עושה ע"י הימור נורמלי. אם אין לך קריאה כלשהי עליו אתה אמור לעשות cbet כדי לנסות לקחת את הקופה עם היד שיכול מאוד להיות שהיא הכי טובה. אם הוא דופק לך רי-רייז אתה צריך להסתכל על הערימה שלו, אם הוא יושב על סכום יפה ותוכל לעשות קופה גדולה במקרה שתפגע בצבע אתה יכול להישאר אבל לא סביר שהסכומים שם יהיו מספיק גדולים ככה שזאת שאלת פוש פולד. תלוי מה נראה לך באותו רגע. במקרה שהוא פגע בסט, מכיוון שזה הLS יש סיכוי טוב שהוא גם היה רק משווה לך עם סט ועושה שוב צ'ק בטורן. כמו שהיד הזאת התפתחה אתה במקרה כזה עושה צ'ק אחריו. דוקא כי עם ההימור הנורמלי וההשוואה זאת סיטואציה תמימה יותר והאפשרויות הסבירות בשבילו (בעקבות הלימפ) הן פלאש דרואו נמוך יותר, סט שבגללו אתה צריך להיזהר וסטרייט דרואו עם j-10. במקרה של פלאש שפוגע אתה תסיים כמובן עם הכסף שלו אצלך, ולכן עדיף לתת לו קלף חינם. במקרה של ג'אק עשר יש לו 8-9 פגיעות להפוך ליד הטובה יותר (שלוש מלכים ושלוש שמיניות שהם לא תלתנים ו2-3 עשיריות, תלוי בצבע של האחד שלו. לצורך של חישוב יש לו שמונה ורבע פגיעות. סיכוי של בערך אחד ל5.5. בהתחשב בזה שהוא פגע בזוג בטורן וישווה לך הימור בריבר או יוביל בעצמו אתה יכול להסתכן. במקרה של סט אין שאלה בכלל. אם הוא רק השווה בפלופ סביר מאוד שהוא יעשה שוב צ'ק ואתה כמובן מעדיף לקבל במצב הזה קלף בחינם. הוא יוביל את ההימור בריבר , אתה תעלה והוא ישווה ויתבאס. בריבר במקרה שהוא מהמר סכום שנראה כאילו שהוא נועד לקחת את הקופה (אבל לא סכום גבוה מדי) אפשר להשוות, במקרה שהסכום זועק "השוואה במחיר סביר, בכלל אין לי סט" שזה דבר אופייני מאוד לls אפשר להתקפל אלא אם הוא נמוך בצורה מגוחכת, עניין של פוט אודס. במקרה שהוא עושה שוב צ'ק כנראה שהוא ישווה סכום עם יד פחות טובה ואפשר להמר סכום סביר. לגבי מה עושים. כאן ספציפית זה דוקא נראה לי כמו טופ פייר. סט ברמות האלה ילך בדר"כ לצ'ק קול. עכשיו, בהנחה שיש לו ולך עוד שני דולר בצד לדעתי האימפלייד אודס איתך. אתה צריך לשלם 200c כדי לקחת קופה של 535 ועוד 200 כאימפלייד- 27%. אתה תשתפר ליד הטובה ביותר עם תשעה תלתנים, שלושה אסים ושני נסיכים שנשארו. סיכוי של 30%. במקרה שיש לו q-j אז הסיכוי הוא 26%. בקיצור, לטווח הארוך זאת השוואה משתלמת בתנאי שיש לו לפחות עוד 2$ בצד. (לא סביר שהוא יתקפל עם הזוג מלכות להימור של 2 על קופה של יותר מ7) נ.ב, הרייז המקובל במקרה כזה לפני הפלופ הוא לפחות 4 בליינדים. אחרת ההשוואה אחריך משתלמת יחסית, במיוחד כשאתה מיצג יד בינונית.