ניתוח יד...

eilat11

New member
ניתוח יד...

משחק קאש 0.5-1, 3 שחקנים אחרנים כולם עם ערימה של מעל 200. אני סמול עם זוג 3 ביד, הדילר השווה אני משווה והביג מעלה ל-5. הביג-שחקן שיכול להעלות עם כל יד פריפלפ דילר משווה אני חושב קצת ומשווה. הדילר משווה העלאות עם כל יד רנדומאלית (הוא לי פול עם 2-4). פלופ 3 8 Q בלי סיכוי לצבע אני בצ'ק הביג שם 10 הדילר משווה ואני רק משווה. קופה כרגע 45 טרן 2 , לא עוזר לאף אחד. אני בצ'ק הביג שוב 10 אני משווה קופה 65 ריבר עוד Q אני בצ'ק, הוא מעלה ב-15, אני רירייז ל-50 הוא חושב דיי הרבה ומעלה ל-100. ואני יושב מתוסכל ושואל את עצמי מה קורה כאן?!?

2המרפא

New member
תשמע יש לך פול רוב הסיכויים

שהוא תפס מלכה כלשהיא והוא משחק אותה אגרסיבי יש מעט מאוד ידיים שמנצחות אותך אותך פה. תדחוף ותצפה ב90 אחוז מהמקרים לקבל השוואה ממלכה אס או קינג. אם יש לו פול יותר גבוה כל הזין זה באד ביט.

sgracie

New member
זה לא ממש בד ביט

ואין מצב בעולם שהיה לו AQ או KQ והוא הימר ככ מעט במהלך כל היד, עד לריבר מה שכן, באחוז מאוד גבוה מהמקרים הוא ייקח את הקופה

sgracie

New member
בתור התחלה עשית טעות ששיחקת את היד ככ לאט

אתה רוצה לפמפם את הקופה מההתחלה כדי שתגיע לאול-אין בלי לעשות OVER-BETTING בכל שלב של היד גם במצב שהגעת אליו, זו השוואה בלי לחשוב פעמיים. לפי ההימורים של הביג במהלך כל היד הוא כנראה ישב עם זוג מלכה עד לריבר, עד שהפך לשלישיה, ככל הנראה עם קיקר חלש שגרם לו להמר בקטנה עד לריבר

LOL. למה אתה מתוסכל?

יש לך מפלצת ושחקן אחר שעושה לך רי-רייז. אתה צריך להיכנס אול-אין בשמחה.

eilat11

New member
אני אסביר לך למה אני מתוסכל

קצת מידע על השחקן הזה. הוא שחקן טוב.. שהיינו 7-8 שחקנים בשולחן הוא שיחק מאוד מאוד טייט ונכנס רק עם מונסטר.כל ההשוואות שלו לפני הפלופ לרייז היו או AK או JJ-AA בנוסף, אחרי הריירייז שלי בריבר הוא לא ישר אמר עוד 50. הוא חשב בערך דקה או שתיים (בעצם שיחק אותה חלש) ואז אמר את ה-"עוד חמישים מעליך" הייתה לי קריאה עליו שהוא חזק עלי. אני לא משחק רק סטטיסטיקה, אני נותן לקריאות שלי חלק נכבד מאוד במשחק הלייב שלי. בכל אופן אי אפשר לשים את השחקן על Q8 בגלל הרייז לפני הפלופ. הייתי כל כך בטוח בקריאה שלי ששמתי אותו על רבייעית Q.

אם שמת אותו על רביעיית QQ אז אתה חייב להתקפל

עכשיו ברצינות. אני מקווה שדחפת אול-אין... מה היה לו שם?

eilat11

New member
חח ברור שלא התקפלתי...

אבל רק השוואתי זה היה פחות מחצי מהסטאק שלי.. הוא היה 88

אני אישית הייתי נכנס אול-אין

ומתבאס לראות את ה-88. אין מה לעשות, סט מעל סט כשאין אופציות לצבע או לרצף על הלוח זה מצב שבו תאבד את כל הערימה שלך למישהו אחר ואני באמת לא מבין איך שניכם לא הגעתם לאול-אין בריבר...

2המרפא

New member
שכחתי לשאול כמה דיפ הייתם?

אני מניח שאחרי כל ההעלאות האלה לא הרבה בבליינדים האלה. ואם אכן נשארתם עם עוד 50-100 שקל מאחורה אז לדחוף. מצד שני אם אתם יושבים עם איזה 900 שקל מאחורה אז תעשה קול כי אתה לא תקבל קול על כל כך הרבה כסף מיד יותר גרועה.

ד י נ מ י

New member
אתה במצב לא טוב.

(אגב.. לא הזכרת אם יש מצב לצבע על הלוח).. זה חשוב. מבלי להכיר את השחקן, לפי הבטים שהוא עשה עד וכולל הריבר, זה היה נראה שהוא לא ממש רצה שתפרשו. כאילו מתאים לו שמישהו רודף אחרי A או K. אתה שיחקת לא טוב כל היד מהפלופ עד לריבר... היית חייב להרים איזה רייז לדעת מה מצבך. בכל אופן ע"פ ההימור שלו אחריך בריבר, בהנחה שיש לו Q כלשהוא (להוציא QQ),כלומר יש לו שלישית Q - הסבירות שהוא יעשה אול אין לרייז שלך, בזמן שיש QQ על הלוח הוא נמוך ביותר. לא סביר שנגיד עם AQ QK הוא ידחוף הכל, הוא יעדיף להשוות לראות קלפים שלך בתקוה שאין לך פול האוס. גם לא סביר שיש לו AA KK. מה שנשאר זה בלוף או מפלצת. אני חושב שהכי סביר זה 88 ביד. אח"כ Q8 , פחות סביר QQ כי אז הוא היה מצ'צ'ק בפלופ. בשורה התחתונה בכלל הפאסיביות שלך, אתה לא ממש יודע עד כמה היד שלו טובה.

2המרפא

New member
המממ אז אתם יחסית די דיפ

תשמע יש 4 ידיים ריאליות שמנצחות אותך ועוד 2 לא ממש ריאליות לפי איך שהוא שיחק. הצעה שלי אם אתה לא רוצה לנפח את הקופה ולהסתכן שאתה באמת עומד נגד פוקט 6 או 8 ואתה הולך להכנס באול אין של 300 שקל תעשה פלאט קול. אין מה לעשות אם היה לו את זה כבר בפלופ אתה היית ואתה תצטרך לשלם לו בריבר אין מה לעשות שיחקת את היד הזאת מאוד פסיבי ולכן קשה לדעת איפה אתה עומד. במצב הזה פלאט קול ולקוות שאין לו פול יותר גבוה כי אם יש אתה אומר "שיחקת טוב כל הזין לי".

שמשון7

New member
אני הייתי משחק ככה:

אחרי הפלופ צ'ק רייז פי שלוש ממה שהוא הימר... ובמשחק שלך: אול אין אחרי הרירייז שלו למאה. מה היה לו בסוף? נראה כמו AQ ... איך זה נגמר?

Shaycus

New member
הוא אמר, פוקט 8

בד ביט עצבני אני לא חושב שיכלת להתחמק מהיד הזאת אין לך מה להתבאס גם אם היית מעלה אחרי הפלופ הוא היה משווה לך והסיכוי שהיית יוצא הוא כמעט אפסי.. יש דברים שקשה להתחמק מהם, זה כמו שבהיי סטייקס נגראנו הפסיד פול האוס לרביעיית 6 אאל"ט לפיל לאק

Kgt1

New member
סט על סט זה תמיד מצב אבוד מראש. תצא מנקודת

הנחה משמחת, שלא הפסדת את כל הסולד שלך בשלב הזה...

eilat11

New member
הטענה ששיחקתי פסיבי מדיי

היא אולי נכונה . אבל יש לציין שהמשחק היה בשלבי סיום, משהו בסביבות ה-5-6 ידיים אחרונות של המשחק (קבענו כבר שעת סיום) לא הייתה שום אפשרות לצבע או לרצף. ובסופו של דבר משחק פסיבי ביד הזו הציל אותי קצת, אאחרת הייתי נכנס אול אין בפלופ או בטרן.

2המרפא

New member
תשמע דבר ראשון זה מאוד יפה שלא דחפת

אני מניח שעם סטאקס כאלה גדולים זאת הייתה התחמקות יפה. בסופו של דבר שיחקת את היד בסדר גמור לא היה שום סיכוי שאתה לא משווה אותו בריבר אבל אני מכבד את העובדה שהתחמקת מהאול-אין

למעלה