ניתוח כפתורים + פוליפ

אדווה 199

New member
ניתוח כפתורים + פוליפ

שלום רב, בני (תאום) בן שנתיים ושלושה חודשים סובל מירידה בשמיעה (ערכתי לו 3 בדיקות שמיעה) כנראה כתוצאה מנוזלים באוזנים, לאחרונה גם התעוררה בעיה של פוליפים שגורמים לו לקשיי נשימה (נושם מאוד כבד). וכמובן יש עיכוב בדיבור והתפתחות (במיוחד בהשוואה לאחיו התאום). אני מאוד לא מרוצה מהרופא בקופה שלנו ואני שוקלת להסכים לניתוח כפתורים + פוליפים. השאלות: 1. בעזרת השם וישועתו בהנחה שהכל יעבור בשלום, האם התוצאות הן מידיות? האם כבר מתחיל לשמוע אחרי הניתוח? 2. אבקש המלצה על רופא מנתח מצויין לילדים עדיף באיזור ירושלים או ת"א (מרכז) - אנו גרים במודיעין. הכסף אינו שיקול ואנו מעדיפים רפואה פרטית. בתודה ובברכה

הפולגרי

New member
אני לא מומחה.אבל אבקש שתכנסי לשנייה.

תסתכלי על אשכול שפתחתי מתחתייך. זה ניתוח שנגרם עקב הניתוח פוליפ. במבט לאחור.אולי הייתי מוותר עליו..

תיקון לתגובת הפולגרי

כפי שכבר צינתי בתשובה להודעתך המקורית ניתוח לכירתת פוליפ (אדנואידקטומיה) אינו יכול לגרום לחור בעור התוף. החור יכול להיות משנית לניתוח החדרת כפתורים. בברכה ד"ר אופיר הנדזל

ניתוח כריתת אדנואיד וכפתורים

אדווה שלום רב. הניתוח שאת מציינת שבנך צריך לעבור הוא ניתוח לצינרור תופיות( כפתורים), וכריתת שקד שלישי ( פוליפים). לאחר הניתוח יש תקופת החלמה די קצרה ולרוב אפשר לחזור לתפקוד לאחר מספר ימים. אנחנו ממליצים לבצע בדיקת שמיעה חודש לאחר ניתוח ואז אפשר לראות את התוצאות. לשאלתך השניה את מוזמנת לפנות למרפאתינו לקבלת יעוץ באופן אישי. בהצלחה ד"ר אפרת ריינדורך כפיר.

למעלה