ניתוח להוצאת כיס מרה- רופא מומחה

SGALGAL2

New member
ניתוח להוצאת כיס מרה- רופא מומחה

שלום לכם - אני צריכה לבצע כריתת כיס מרה ואני לא יודעת לאן עליי לפנות הייתי שמחה אם מישהו שעבר ניתוח דומה ימליץ על רופא. רופא המשפחה שלי לא עזר לי למצוא אמר לי לפתוח את הספר ולהתקשר. אם אתם ממליצים על רופא מסויים אשמח לשמוע על כך. אני במכבי ואין לי בעיה גם ללכת לרופא פרטי - מאזור המרכז. תודה מראש

ניתוח להוצאת כיס מרה

אנו נמנעים מלהמליץ על רופא ספציפי בפורום הזה. לדעתי האישית אחד מתפקידיו של רופא המשפחה הוא לכוון את הפציינט שלו ולהפנותו לכירורג שמוכר לו והוא סומך עליו וחבל שזו התשובה שקיבלת. תוכלי גם להתיעץ במרפאה לכירורגיה אנדוסקופית אצלינו בבית החולים 03-6974000. בברכה

beky1

New member
../images/Emo207.gif אגב באותו נושא

אני לקראת ניתוח כריתת כיס מרה (שנמצא בצד הימני של הגוף) וההתקפים האופיינים שלי עקב אבנים בכיס המרה הם דווקא בגב תחתון צד שמאל , נשמע הגיוני ? אגב , קיבלתי תשובה דומה מרופא המשפחה שלי ולקחתי את בריאותי בידי (מכיון שיש לי ביטוח בריאות) איתרתי רופא מומחה בתחומו באמצעות הביטוח וקבעתי דרכו ניתוח , גם לי אין המלצות אישיות עליו, אבל מהתרשמות הוא נראה לי בסדר, מקווה שיעבור בקלות. אם מישהו רוצה פרטים מוזמן ליצור איתי קשר. אגב, נתבקשתי לשמור על דיאטת פירות וירקות בלבד ללא לחם , מה הבעיה עם לחם ? אני שומרת על דיאטת מאכלים דלי שומן. אשמח לתגובתך בעניין.

beky1

New member
ד"ר בועז , אשמח לתשובה לשאלתי (המצ"ב)

נתבקשתי לשמור על דיאטת פירות וירקות בלבד ללא לחם , מה הבעיה עם לחם ? אני שומרת על דיאטת מאכלים דלי שומן. אשמח לתגובתך בעניין.

דיאטה

רצוי לשמור על דיאטה דלת שומן עד לניתוח. אני לא רואה בעיה מיוחדת עם לחם. האם כאבים בגב תחתון משמאל מוסברים על ידי אבנים בכיס מרה? סביר להניח שלא. לא בטוח שכאבים אלו יחלפו לאחר ניתוח כיס מרה. אלו שאלות שצריך להעלות בפני הרופא המנתח לפני הניתוח. בברכה

beky1

New member
לאחר בירור

עם הרופא המנתח ,הובהר לי כי מדובר בכאב מקרין , הנובע מהאבנים.

למעלה