ניתוח להזעת יתר..

keren2noy

New member
ניתוח להזעת יתר..

היי אני בת 21 וסובלת מזיעת יתר בכפות הידיים והרגליים ורציתי לעשות ניתוח עוד ממזמן.... פחדתי כי אמרו לי שיש כל מיני סיכונים ותופעות לוואי מלחיצות שלאחר הניתוח רציתי לשמוע עוד פרטים אם מישהו עבר את הניתוח או מכיר את התהליך ואת הסיבוכים/סיכונים/ תופעות לוואי... בטח דברים השתנו מאז והתקדמו.. אני אשמח אם תפנו אותי לפורום הנכון במידה וטעיתי.. :) תודה

למה ניתוח?

היי קרן, אני סבלתי מהזעת יתר נוראית עד שהחלטתי שדע, לא יעזרו לי כל המשחות והדאורדרנטים המיוחדים. נמאס היה לי להרגיש מסריחה ולא אסתטית במיוחד כשהיגיינה זה אחד הדברים החשובים לי. אז אחרי כל מיני התעייצויות עם אנשים ורופאים החלטתי לעשות הזרקת בוטוקס. טיפול של משהו כמו חצי שעה וואלה את חוזרת להזיע "נורמלי... זה לא טיפול מושלם כי את צריכה לתחזק את זה בערך אחרי שנה, לפחות ממה שאמרו לי כשעשיתי. בינתיים אני לא מרגישה צורך בעוד טיפול אבל אם זה בשביל לשמור על זה טלווח הארוך אני אזריק כמה שצריך רק שאני לא אזיע שוב כמו אז...אז תבררי על זה. אני עשיתי דרך הקופת חולים שלי ובגלל המושלם גם הייתה לי קצת הנחה (זה לא הכי הכי זול אבל כאמור שווה את זה) אבל יש הרבה מקומות אפשריים. בכל מקרה תתחילי לקרוא על זה קצת ואם את צריכה עוד התייעצות לגבי זה את מוזמנת לכתוב לי, אני אוכל להמליץ לך על מי שעשה לי. כאן זה לא מקובל... בכל מקרה בוטקוס נשמע לי יותר אידאלי מכל ניתוח..ניתוח נשמע יותר מפחיד מזריקות, לא?

הזעת יתר

בכניסה לפורום תוכלי למצוא מאמר העוסק בהזעת יתר ועונה על השאלות שלך. במידה ויש לך שאלות נוספות אשמח לענות. בברכה

למעלה