ירוקי חביבי ...
אם זו הייתה ההודעה הראשונה שאתה כותב לי ... הייתי שואל אותך מספר דברים, אך כיוון שברור לי שכל קשר בינך ובין טיפול הוליסטי לא שהוא קטן אלא לא קיים בכלל, אין לי מה לשאול אותך ... רק לענות בלי לצפות לתשובה, כי איזה תשובה כבר אפשר לקבל, מאדם שאין לא צל של מושג על מה הוא מדבר, מאדם שכל קשר בין יושר לדרך התנהגותו ממש לא קיים, מאדם שכל יעודו בחיים נראה לי שמסתכם בלתקוף ללא בסיס וללא ידע, במקום לנסות לעזור לאנשים אחרים. אני בהחלט לא יודע מה איכותם של מוצרים שמיוצרים על מנת להפיק רווח, מה שאני כן יודע, שאם אותו מוצר עומד ב"תקן" זה אומר שהתערבו במיצוי, וזה לא מיצוי השלם של הצמח. לא הבטחתי כלום, אולי אתה רגיל להבטיח הבטחות (על פי תעודות, ככל הנראה) ואתה מחפש את ההתנהגות שלך אצל אחרים, תעשה לי טובה, לא אל תעשה לי טובה, תעשה לעצמך ולאנושות טובה, תעמוד בפינה וצעק שכרגע גילית שאתה רק יודע לקשקש. אני בהחלט לא אונקולוג, אני מטפל, אם רציתי ליהיות אונקולוג הייתי לומד את הנושא, איפה היהרות? איפה החוסר אחריות? מצאתי !!!! היהורות היא בכך שאתה חושב שכל אמת בידך החוסר אחריות היא בכך שאתה משמיץ אנשים שרוצים ויכולים לעזור חוסר האחריות היא שאתה לא מוכן להזדהות ... למרות שכל הפרטים שלי גלויים כאן. עז - מטפל הוליסטי, ולא ירוק מר נפש.