ניתוח להסרת גידול מהלבלב

leizera

New member
ניתוח להסרת גידול מהלבלב

שלום אמי, בת 61, עברה לפני שלושה שבועות ניתוח להסרת גידול ממאיר מראש הלבלב (Whipple procedure). האם מישהו מכיר טיפולים אלטרנטיביים העשויים להקטין את הסיכוי להופעה מחודשת של המחלה בעתיד ?

טיפול נגד גידול

שלום LEIZERA. אני מאחל לאמה שלך להבריא לגמרי מהמחלה. טיפול בעזרת נוגדני חימצון וצמחים שמחזקים מע´ חיסון יכולים להקטין אפשרות לחזרת המחלה. רפואה שלמה מיכאל

עז

New member
ממליץ

טיפול באמתעות מיצוי של unia de gato, עץ מפרו, הצמח הכי אנטי-סרטני שאני מכיר ... אך כמובן הייתי מעדיף לרואת קודם את החולה. לכן מה שאמרתי זה רק בגדר המלצה, אי אפשר לטפל בשלט רחוק, מומלץ להגיע למטפל. עז - מטפל הוליסטי

leizera

New member
תגובה לעז

שלום עז תודה על תשובתך. האם תוכל לפרט קצת יותר על הצמח שהזכרת - עקרון פעולה, נסיונך/ידיעותיך על טיפולים בצמח זה, היכן וכיצד ניתן להשיגו?

עז

New member
טיפול

כפי שאמרתי, צריך לראות את המטופלת על מנת להתאים לה טיפול. ניסיוני עם unia de gato ... תוצאות ממש טובות, סרטנים שהפסיקו להתפתח וסרטנים שנאלמו. אני מכין את המיצוי בביתי, ראיתי שמוכרים בבתי מרקחת מסויימים אך לא יודע מה איכותם. אם את מעונינת בהשמך דיון עינייני יותר, תכתבי לי דואר אלקטרוני ונמשיך משם. עז - מטפל הוליסטי.

mr-green

New member
תשובתך היא בדיוק ההגדרה ליהירות

לא מספיק שאתה "לא יודע מה איכותם" של צמחי המרפא שנמכרים בבתי מרקחת, שלגבם ישנם סטנדרטים מוגדרים ע"י הרשויות, אתה עוד מזמין את כותבת ההודעה לקבל ממך איזה מיצוי ביתי שאתה מכין, שמי יודע לפי איזה סטנדרטים הוא נעשה ואיזה פיקוח ישנו עליו. והכי יפות הן ההבטחות על ה"סרטנים שנעלמו". ממש אונקולוג מדופלם נהייתה !!! לדעתי, יש כאן לא רק יהירות אלא גם חוסר אחריות.

עז

New member
ירוקי חביבי ...

אם זו הייתה ההודעה הראשונה שאתה כותב לי ... הייתי שואל אותך מספר דברים, אך כיוון שברור לי שכל קשר בינך ובין טיפול הוליסטי לא שהוא קטן אלא לא קיים בכלל, אין לי מה לשאול אותך ... רק לענות בלי לצפות לתשובה, כי איזה תשובה כבר אפשר לקבל, מאדם שאין לא צל של מושג על מה הוא מדבר, מאדם שכל קשר בין יושר לדרך התנהגותו ממש לא קיים, מאדם שכל יעודו בחיים נראה לי שמסתכם בלתקוף ללא בסיס וללא ידע, במקום לנסות לעזור לאנשים אחרים. אני בהחלט לא יודע מה איכותם של מוצרים שמיוצרים על מנת להפיק רווח, מה שאני כן יודע, שאם אותו מוצר עומד ב"תקן" זה אומר שהתערבו במיצוי, וזה לא מיצוי השלם של הצמח. לא הבטחתי כלום, אולי אתה רגיל להבטיח הבטחות (על פי תעודות, ככל הנראה) ואתה מחפש את ההתנהגות שלך אצל אחרים, תעשה לי טובה, לא אל תעשה לי טובה, תעשה לעצמך ולאנושות טובה, תעמוד בפינה וצעק שכרגע גילית שאתה רק יודע לקשקש. אני בהחלט לא אונקולוג, אני מטפל, אם רציתי ליהיות אונקולוג הייתי לומד את הנושא, איפה היהרות? איפה החוסר אחריות? מצאתי !!!! היהורות היא בכך שאתה חושב שכל אמת בידך החוסר אחריות היא בכך שאתה משמיץ אנשים שרוצים ויכולים לעזור חוסר האחריות היא שאתה לא מוכן להזדהות ... למרות שכל הפרטים שלי גלויים כאן. עז - מטפל הוליסטי, ולא ירוק מר נפש.

Talia E

New member
האם אין זה הדבר האחראי ביותר

לעקוב צעד צעד אחר הפקת מוצר בעצמך? כך אתה יודע בדיוק מה יש בו, מי הכין אותו (...) וכל מה שאתה לא יודע כשאתה רוכש מוצר מוכן מחברה המכינה אותו בפס ייצור [אני מקווה שאתה יודע שגם לאופן ההפקה ול- מי מכין - יש השפעה גדולה על האפקטיביות ויכולת הריפוי של המוצר].

למעלה