ניתוח לחתני

hanala

New member
ניתוח לחתני

חתני עבר הערב ניתוח בגזע המוח להסרת גידול. אחיו כחצי שעה אחרי שהוכנס לניתוח בסביבות השעה 18:30 אמר לי שהניתוח לפי דברי הרופאים אמור להיות מסובך ולהמשך כשבע שעות. בשעה 20:15 מתקשרת אלי בתי ואומרת לי שבעלה אחרי הניתוח. היא מסרה לי שהרופאים אמרו לה שהגידול ממאיר, לשאלתי אם יש גרורות, ענתה בהן רפוי ואמרה שבכל זאת ועל אף הכל היא אופטימית שבעלה יצא מזה על אף טיפול כימוטרפי שהוא אמור לעבור בימים הקרובים. אני רוצה לשאול את חברי הפורום א. אם משהו מכם עבר חוויה מעין זו או אחד מקרוביו ומטיפולים כימוטרפים יצא מזה. יש גם גידול ממאיר בריאה. ב. מגידול ממאיר בראש אפשר לצאת באמצעות טיפולים כימוטרפים? אודה לכל אינפורמציה. חנה

שאלתך מאוד קשה

אפשר למשוך בוודאות כמה זמן אבל שוב הכל תלוי בסוג הגידול, ומיקומו, עומדת לפנכם תקופה מאוד מאוד קשה י הרבה כוחות למען ביתך .בהצלחה

שאלתך מאוד קשה

אפשר למשוך בוודאות כמה זמן אבל שוב הכל תלוי בסוג הגידול, ומיקומו, עומדת לפנכם תקופה מאוד מאוד קשה י הרבה כוחות למען ביתך .בהצלחה .

בגיליון שבע לילות השבוע

הייתה כתבה על מלכת יופי לשעבר שהתגלה אצלה גידול בשורש המח מומלץ לקרוא, יש שם הרבה כאב, מאבק והצלחה סיפור אופטימי ומעודד...

רוצהילד

New member
סיפור מעודד ואופטימי, אבל...

חנה שלום, הסיפור של רוית ירקוני אכן נפלא, אך למיוב הבנתי מדובר בסוג שונה של גידול ממאיר... אני כואב את הסבל שאת ומשפחתך נאלצים לעבור. אם את מעוניינת במידע מאנשים שעברו/עוברים את אותו סיפור - את יכולה לפנות לעמותת ח.ס.ן (חוסן - חולי סרטן נלחמים) שמפעילה שירות שנקרא "זיווגים", המאפשר למעונין לשוחח עם מישהו שהתמודד עם סרטן מאותו סוג או דומה. פרטים בקו בתמיכה והמידע 1-700-506-600. אני שולח לך מסר אישי בנפרד... ניר

חנהל´ה יקרה

אין מילים בפי לומר לך כמה אני מצטערת. אני כאן בשבילך, לחזק אותך ולשלוח לך חיבוק. תזדקקי להרבה מאלה בזמן הקרוב, במיוחד עבור בתך. כואב לי מאוד לשמוע כל פעם מחדש על עוד אחד ועוד אחד החולה במחלה המגעילה הזו. אם תרצי תוכלי לספר לנו בפורום מה קורה איתכם. הרבה אהבה וכוח איילת האביב

rubber duck

New member
להתמודד

ראשית לא להרים ידיים הפרוגנוזה נראית כמו שכל פרוגנוזה נראית : שחורה משחור זה תפקידה בעולם של הפרוגנוזה את האופטימיות נותנים הסובבים את האדם והאדם עצמו לא לוותר , להאבק להלחם לקום כל יום ולהנות ממנו כאילו זה היום העי יפה שהיה מעולם
של אהבה
שרון

hanala

New member
לאנשי הפורום החביבים

חתני עבר אתמול בערב ניתוח שארך כארבע שעות, בסיומו הסירו גידול ממאיר מגזע המוח. התבשרתי על ידי בתי שהצליחו להסיר את כל הגידול, כרגע הוא בהחלמה בבית החולים, אני יודעת שזאת ההתחלה, חתני ובתי יצטרכו מעתה המון כוחות לשלב השני של כימותרפיה בריאות שאני יודעת שזה לא קל. ביום חמישי הוא יצא מבית החולים לכוון הבית לראות את שלושת בנותיו ואחרי החגים יתחיל הטיפול. אנחנו כולנו מאד מקווים שהוא יצא מזה. תודה לכולכם על העידוד, מחבקת את כולכם. חנה

חנה´לה

אקדים ואומר שבעבר הופעתי פה כאילת33 ולכן ניתן למצוא את כל הדברים שכתבתי בעבר פה, מנסיוני בתור מישהי שמתמודדת עם גידול במח, תחת כינוי זה...! אני מבינה שלחתנך יש גרורה במח מהריאות, האם דייקתי בהבנתי? אני מבינה גם שאת הכימותרפיה הוא אמור לקבל בשל הגידול בריאות, ולא בשל הגידול במח, נכון? אשמח לענות על כל שאלה שיש לך בנושא, אני חייבת לומר שאני מאוד שולטת בחומר הכתוב באינטרנט העולמי בנושאים אלה, בסוגי הטיפולים, וכן אני מכירה רופאים רבים בארץ העוסקים בנושא זה... אשמח לתרום לך ידע! ויותר מידע אני מסוגלת לתרום ברמה הרגשית, שכן, אני חיה את חיי בדרך הטובה ביותר שאי פעם חייתי, למרות ואולי אף בגלל הגידול... הגידול שלי התגלה באופן רשמי לפני למעלה משנתיים וחצי, עברתי שני ניתוחים להסרתו ועוד ניתוח לתיקון הגולגולת. כיום אני מאמינה שהגידול שלי הולך ונעלם, נמס, וזאת בשל העבודה הרגשית שאני עושה, פריצות הדרך הגדולות שחלות בחיים שלי, ותפישת המציאות החיובית בה אני דובקת! מאחלת לך ולבני ביתך גמר חתימה טובה, בריאות והרבה אושר! אם תרצי, תוכלי לקבל את המייל שלי ממנהלי הפורום, שכן, הם חברים מאוד יקרים וותיקים שלי. אור ואהבה. אילת.

hanala

New member
אילת החן

מאד מודה לך על התייחסותך המחבקת, צדקת בהשערתך שהגידול במוח זה אכן גרורה מהריאות, אני מניחה שהמלחמה האמיתית תתחיל בטיפול הכימוטרפי, חתני עדיין מעשן, אני לא ביקרתי אותו, (שמרתי על נכדי) ילדי נסעו לבקרו, אני לא יודעת כמה פרטים, למשל שאינו כל כך משתף פעולה. (הוציא לבד את הקטטר, תלש את האינפוזיה מהיד, שאדע פרטים מבטיחה להמשיך לכתוב כדי לפחות לעודד את בתי ואולי דרכה גם את חתני. מודה לך על עזרתך ותמיכתך. חנה

חנה יקרה

מנסיוני, למשפחה הסובבת את החולה יש משקל מאוד גדול ביכולת שלו להתמודד עם מה שעובר עליו במהלך ההתמודדות עם המחלה שלו, ולכן יש ערך גדול להתעניינות שלך וליכולת שלך לתמוך בביתך ובחתנך! אני ממליצה לך להפנות אותם גם לח.ס.ן - זו עמותה בה התמיכה הרגשית היא עיקר ההתעסקות, הן לחולה והן למשפחה. בכל מקרה, אני תמיד אהיה פה לעזרך, לעזר משפחתך, ואשמח לענות לך על כל שאלה או בקשה. שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולכם, הרבה אור ואהבה, בריאות ותקווה! אילת

למעלה