ניתוח לייזר

mack18

New member
ניתוח לייזר

אהלן אנשים, ערב טוב מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור. אני שוקל כבר כמה זמן לעשות ניתוח לייזר להסרת משקפיים אך אני מתלבט כי כל פעם שאתה רואה או שומע מישהו שעשה את הניתוח ומרוצה מאוד ממנו, אתה שומע עוד שניים שעברו את הניתוח ולא כל כך מרוצים ומכנים את הניתוח ככישלון (יש להם צריבות, הם משתמשים כבר כמה חודשים בטיפות והיובש בעיניים לא עובר,הילות וכו),ואז כל המוטיבציה לעשות את הניתוח יורדת. אז רציתי לשאול את אלה שכבר עברו את הניתוח איך הם מרגישים,האם היו לכם תופעות לוואי ועד כמה אתם מרוצים מן הניתוח וממליצים לעשות אותו. בבקשה כל מי שעבר ניתוח כזה תגיבו להודעה זו, זה מאוד מאוד חשוב לי לשמוע מאנשים שעברו את הניתוח את דעתם על הניתוח ולא מהפרסומים של בתי חולים שונים (כי כל אחד אומר שהוא הכי טוב). P.S תציינו בבקשה את שם בית החולים שבו עברתם את הניתוח תודה מראש לכולם

duvdevan05 8

New member
תראה..

הכל תלוי בכמה אתה רוצה את זה...אם אתה מאוד רוצה אז תעשה... ובקשר לאנשים שעברו את הניתוח..אם הניתוח הצליח אז האנשים מרוצים ואם לא אז הם לא. אם תשאל מישהו שעבר את הניתוח הוא יגיד לך שהוא מרוצה וכ'ו...כך שאני במקומך לא הייתי מתייעץ עם אנשים שעשו את הניתוח ועל פי זה לא כדאי להחליט אם לעשות או לא.

mack18

New member
לא משנה

זה בסדר שאתה לא רופא רציתי לשמועדווקא את הדעות של אנשים אחרים לאו דווקא רופאים מאמרים רפואיים יש בהרבה מקומות

mack18

New member
תשובה

יש לי מספר לא כל כך גבוה יחסית -2.5 ו -4.5 אבל זה די גבוה למה?

duvdevan05 8

New member
גם לי יש

4... עין עצלה אז לפחות אתה לא לבד :) אז מה קורה עם הניתוח? עדיין לא החלטת אם לעשות או לא?

למעלה