ניתוח לייזר

bingo2001

New member
ניתוח לייזר

אני עברתי ניתוח לייזר בעיניים בלי כל סיבוכים האם אני יוכל להיתקבל לשייטת או לסיירת מטכ``ל?
 

amir18

New member
למטכ``ל לא אמורה להיות בעיה

מכיוון שגם לבעלי משקפיים מסוימים הם מאפשרים להתקבל. לשייטת זה סיפור אחר. אם לא היית מצהיר בלשכת הגיוס... אז יכלת לגשת בתקווה שלא יגלו, אבל אני ממש לא יודע איך הם מקבלים ניתוח בלייזר. תנסה, אין מה להפסיד.
 

אוריתוש

New member
קראתי בעיתון..

לא מזמן הייתה כתבה בעיתון האומרת שמלש``בים שעברו ניתוח לייזר בעיניים, לא יורידו להם פרופיל, או יוסיפו סעיף. כלומר לא תהיה להם בעיה מבחינת הראיה.
 

ZC18

New member
כיום יש רפורמה בנושא

עברת ניתוח לשיפור ראייה אין לך שום בעיה להתקבל לכל יחידה בה אתה חפץ כולל שייטת
 

יניב10

New member
לא נראה לי לשייטת

לשייטת אתה פסול לגבי מטכ``ל אני חושב שיש סיכוי. כל מי שיש לו או היתה לו בעייה בעניים פסול כך גם לגבי טיס.
 

מזלט

New member
לא הייתי ישר פוסל את האפשרות

הכל נתון לשיפוטו של רופא העיניים שבודק, והוא פועל (עפ``י רוב) לפי הנהלים הכתובים של צה``ל. לגבי טיס, לא נראה לי שאותו בחור יאושר לגבי מסלול מטוסי קרב, אבל בהחלט יכול להתאים לנת``מ (נווטות, תובלה, מסוקים).
 

giladr

New member
עצתי לך

הייתי ביום מיון לגדנ``ע צלילה והדרישות בראייה הן עד 6\9 ללא תיקון משקפיים, במקומך לא הייתי מספר על הניתוח ואם יש לך ראייה מעל 9\6 אז תתקבל לשייטת.
 

ZC18

New member
אמרתי ואני יגיד שוב

אין לך שום בעיה אם כתוצאה מן הניתוח יש לך ראייה תקינה אתה יכול להתקבל לאן שתרצה לאחר הניתוח
 
למעלה