ניתוח לעשיית חור בתחת...כמו כן יש הרבה אשר...

ניתוח לעשיית חור בתחת...כמו כן יש הרבה אשר...

אין להם חור בתחת כגון חי בן ה13 מחולון אשר זועק לאמו שאין לא חור.....אך הניתוח עולה יותר מידי כסף כ 10.000$... כאן אתם נכנסים לסיפור אנו מקיימים בימים אלה יום התרמה ארצי... אז הנה עיזרו לו כי מה הוא סך הכל ביקש חוץ מלחרבן בשקט...!!! מוקדש לנופר השחןרה שלנו..!!!!!!!!??

plane crazy

New member
פורום הומור שחור 2007.

אני כל כך לא רוצה לתאר לעצמי עד כמה הרמה תדרדר כשנגיע ל - 2008.

RoNa lovely

New member
../images/Emo45.gif

כשהייתי קטנה מישהו אמר לי שבשנת 2008 יבוא אסטרואיד ויפוצץ את כדור הארץ.

וואלה?

ושאני הייתי קטן אמרו לי שב2006 הכינרת תעלה על גדותיה ותציף את כל הערבושים ואת הגמלים שלהם...כל כך התאכזבתי

ShiftDelete

New member
ומה עם ההבטחה שזאדק יביא יציאה

שתהיה גם מצחיקה, גם שחורה, וגם מעניינת?

Seidman

New member
אני לא חושב שהפורום הדרדר

הפורום הצליח בסה"כ לעבור 2 תקופות קשות בלו"ז המתקפות השנתי של הפורום (החופש הגדול, החגים והשביתה הגדולה, ששניהם דואגים דרך קבע למנת טרולים/קטינים/שרי בטחון שחומים לשעבר, להכנס לפורום), ולא נרשמו כמעט בעיות מיוחדות בפורום. האם זה אומר שהפורום היה מדורדר עוד קודם? כן! האם זה אומר שיש לפורום עוד לאן להתדרדר? כן! האם זה אומר שאנחנו גרועים? כן! (אני לא שומע אתכם!) האם זה אומר שבאמת אכפת לנו? לא. בשנת המס 2008, אנו צופים בפורום המשך עליות לצד ירידות בתחום ההומור, תלונות במערכת המעקב הציבורית (הומור שחור חברתי ע"ע) הגישה לבעלי מניות פיננסים בפורום, וחוסר האכפתיות המתמשכת לניהול הפורום או חברי הקבינט בפורום אשר חשים שהפורום לא שם זין עליהם. כמו כן, אנו כן רואים עליות בתחומי ניסיונות ההתנקשות, הודעות הנאצה, וההשקיעה הפיננסית של חברי הפורום (כן, אני יודע שזה לא עליה אמיתית, אבל כמו שאמרתי, לא באמת אכפת לי מדעתכם). בנק הפועלים וחברי הפורום, אין יור פייס!

למעלה