ניתוח לפרסקופיה

shiransh3

New member
ניתוח לפרסקופיה

היי כולן,
אז קיבלתי אבחנה של אנדומטוריוזיס, ודר' סוריאנו מהמרפאה בתל השומר הציע לי לעשות לפרסקופיה.
הבעיה היא שהתור לניתוח הוא עוד כחצי שנה, ואני סובלת מכאבים בלתי פוסקים כבר חודשיים :(.

האם מישהי מכירה רופא שעובד עם מאוחדת , גם אם במרפאה פרטית , שמומלץ לעשות אצלו את הניתוח ?

האם מישהי שמעה על גורביץ סופיה? ראיתי שהיא מנתחת באסותא.

ובאופן כללי, בכל הפורום מדברים בעיקר על 3 רופאים עיקריים, האם זה אומר שלא כדאי לסמוך על רופאים אחרים ?

אשמח לתגובות, והמלצות מבנות שעברו את הניתוח. אני מרגישה ממש אבודה

לואי84

New member
ממה שראיתי

רוב המומחים לאנדו' (ד"ר סוריאנו, ד"ר שינמן, יש גם את ד"ר אבישלום שרון שקביל פה המלצות) כותבים שהם עובדים עם מאוחדת במרפאה הפרטי שלהם (היינו אפשר לקבל החזרים, אבל הכי טוב לוודא גם מול הקופה עצמה).

לצערנו באמת אין הרבה רופאים בארץ שבאמת אפשר להגיד שהם מומחים לאנדו'. 3 הרופאים המדוברים (משערת שאת מתכוונת לד"ר סוריאנו, ד"ר שינמן וד"ר קאופמן) הם כאלה שעברו השתלמויות בתחום האנדו' בחוץ לארץ ובהם בעלי ניסיון רב בניתוחי אנדו'. הנסיון הוא קריטי בניתוח שכזה כי הרופא חייב לדעת לזהות טוב את הנגעים ולא כולם יודעים לעשות את זה. אז כן, מומלץ לעשות אצל מומחה.
לא ידוע לי הרבה על ד"ר גורביץ. ממה שכן ידוע לי היא רופאה בכירה בתל השומר וככזאת אני מאמינה שיצא לה לנתח לא מעט מקרים של אנדו' מכיוון שבתל השומר יש את המרפאה שעוסקת בתחום אז רוב הרופאים שם מבינים טוב יותר מאנדו' ברופאים בבתי חולים אחרים... מחיפוש על מה רשמו עליה פה בעבר גם ראיתי שמאד אהבו את היחס שלה.

shiransh3

New member
דר אבישלום שרון - המלצות מישהי ?

תודה על התגובה.
כל המומחים קאופמן שיינמן וסוריאנו לא נמצאים בהסדר עם מאוחדת. (אלא אם אני הולכת על המרפאה בתל השומר וצריכה לחכות מספר חודשים לניתוח)
זה לדברי קופת החולים

נראה שדר' אבישלום שרון כן עובד.
אבל לא מצאתי הרבה המלצות עדכניות על אבישלום מפי מנותחות.

האם מישהי עברה אצלו ניתוח ויכולה להמליץ?

leili23

New member
ד"ר אבישלום שרון

הי
אני נותחתי לפני שנה עלידי ד"ר אבישלום שרון בלפרסקופיה להוצאת חצוצרה.
הניתוח עבר בהצלחה. חייבת לציין מבחינת התפרים הוא עשה עבודה פחות יפה מסוריאנו שניתוח אותי שלוש שנים קודם לכן להוצאת הידבקויות.

את מוזמנת לפנות אליי למייל/טלפון לקבל עוד מידע

איילת
0526699973
[email protected]

לואי84

New member
אגב

עד שעושים לפרוסקופיה, אי אפשר באמת להגיד שיש הבחנה. זה בגדר השערה (סבירה ביותר בדר"כ, במיוחד אם יש ציסטה אופיינית אבל אם אין ציסטה לפעמים זאת ממש השערה). אבחנה סופית זה בניתוח בלבד

למעלה