ניתוח ל-CIBAH

WickeDevil

New member
ניתוח ל-CIBAH ../images/Emo60.gif

האם זה יכול להיות יותר קשה? עזבת אותי עם "להתראות וידיים פתוחות חתך כה עמוק, שלא מגיע לי תמיד היית "כל יכולה" בעיני הדבר היחיד שנגדנו עכשיו הוא זמן האם זה יכול להיות יותר קשה להפרד ובלעדייך האם זה יכול להיות יותר קשה לראות אותך הולכת להתמודד עם האמת אם היה לי עוד יום אחד אני שוכב, ומשכיח את עצמי עם צחוק תיקון מהיר של תקווה זה מה שאני צריך ועכשיו אני רוצה להחזיר את השעות לאחור אבל אני יודע שאין לי את הכוח האם זה יכול להיות יותר קשה להפרד ובלעדייך האם זה יכול להיות יותר קשה לראות אותך הולכת להתמודד עם האמת אם היה לי עוד יום אחד פספסתי את ההזדמנות שתינו ורקדנו והקשבתי טוב לכל מילה שלך ואם זה האחרון שלך אני יודע שזה האחרון שלך כי היום הלכת האם זה יכול להיות יותר קשה להפרד ובלעדייך האם זה יכול להיות יותר קשה לראות אותך הולכת להתמודד עם האמת אם היה לי עוד יום אחד כמו חול על כף רגלי ריח של בושם מתוק נדבק אליי לנצחחחחחחחחחחחחחח (בייבי
) וקיוויתי שלא תלכי קיוויתי שלא תלכי קיוויתי שלא תלככככי רחוק לגעת בך שוב עם חיים בידייך זה לא יכול להיות יותר קשה.... ניתוח השיר
השיר הוא על איבוד בנאדם האהוב, כנראה חברה טובה. בבית הראשון הוא אומר שהוא נפגע כשהיא עזבה (או כשהוא מי יודע
), עזבה אותו ב"להתראות" וידיים פתוחות, מה שאומר שכנראה הוא לא ציפה שהיא תעזוב, "חתך עמוק שלא מגיע לי", כנראה כותב השיר נפגע מהפרידה הזאת. "תמיד היית כל יכולה בעיניי" כנראה זה היה מישהו קרוב אליו מאוד...
בפזמון, הדובר שואל אם יש משהו יותר קשה מפרידה...משהו יותר כואב מהפרידה...מלראות אותה הולכת, ולהתמודד עם האמת (שכל אחד מאיתנו יודע כמה זה קשה).
בבית השני מדבר על הדברים שעברו עליו, מנסה להעביר את הפרידה עם צחוק, עם המשך תקווה, ולא להפסיק לקוות...אחר כך שומעים עוד פעם על הכאב, שהוא רוצה להחזיר את הזמן לאחור, אבל כולנו יודעים שזה לא אפשרי...
אחר כך הוא מספר שהייתה לו הזמדנות, כנראה באיזהשהיא מסיבה שהם השתכרו, ורקדו ביחד, ושהוא הקשיב לכל דבר שהיא אמרה, כנראה היא סיפרה לו שהיא עוזב, בחלק של: "And if it´s your last" כנראה הוא מדבר על המסיבה האחרונה... ובסוף הוא מספר שהיא עזבה.
החלק האהוב עליי בשיר: כמו חול על רגלי- תיאור למשהו שנדבק להרבה זמן ולא עוזב אותך כמו ריח של בושם מתוק- עוד משהו שנדבק להרבה זמן אלייך כנראה שהוא עדיין לא התגבר על הפרידה, וכל דבר קטן מזכיר לו אותה, כמו חול, כמו בושם, והוא מקווה שהיא לא הלכה, אבל הוא יודע שזה מה שקרה. הוא רוצה לגעת בה שוב, לראות את האור שעל פניה (Life in your hands- אין לזה ממש משמעות ברורה...
)
בסוף הוא אומר שאין דבר שיכול להיות יותר קשה וכואב מפרידה... זהו! כאן נגמר הניתוח שלי, מקווה שכיפרתי על הניתוח המעאפן של Unstoppable (השיר האהוב עליי)... דרור

TCgirl

New member
איזה ניתוח יפה!!!!!!!

מהמם, רק שיש לך שם כמה שגיאות קטנטנות: 1. זה לא פספסתי את ההזדמנות, זה I´d jump at the chance = I would jump at the chance כנ"ל לגבי we´D drink הכל שם בלשון עתיד. זה הייתי קופץ על ההזדמנות, היינו שותים ורוקדים, הייתי מקשיב טוב לכל מילה, כאילו היא האחרונה, אני יודע שהיא האחרונה כי היום הלכת.
2. זה לא קיוויתי שלא תלכי זה I wish you didn´t go ז"א הלוואי שלא היית הולכת.
אבל בסה"כ נורא נורא נורא נורא נורא (נראה לי שהבנת את הקטה) יפה!!!!!

Buzzit

New member
שיר מ-ד-ה-י-ם (וגם הניתוח יפה.. ../images/Emo8.gif

אז ככה.... קודם כל - זה אחד השירים שאני הכי אוהבת!
אשכרה שיר מדהים! (ודיי דומה למצב שהייתי בו...) והניתוח ממש ממש יפה!
(אני לא הייתי עושה את זה כי אין לי סבלונות לכזה דבר....) אז כל הכבוד!

למעלה