ניתוח ל-We´re Forgiven ../images/Emo187.gif
הייתי רוצה לומר קודם שזאת הפעם הראשונה שאני מנתחת שיר, אז תנהגו בסלחנות בתגובות. (הפטריות הן הניתוח שלי) זה נסלח לנו הייתי רוצה לחשוב שהעולם עוד לא ראה שהטוב ביותר עוד יבוא אני יודע שהחיים אינם קלים
הקטע מדבר על כך שהכותב יודע שהחיים קשים אבל מאמין שיהיה טוב יותר
אני עובר ליד הישינים ברחוב ידיהם המוכתמות בדם, ורגליהם המלוכלכות ואני לא יכול להתעלם מהם יותר ממב שכבר התעלמתי.
כאן יש תיאור של הסבל, החיים הקשים, ועל כך שקשה לו להתעלם מזה.
פזמון: אנחנו צוחקים, ואנחנו מחייכים ומשחקים את משחקי ההכחשה המתוקה אבל אל תגידו שזה נסלח לנו.
בחלק הראשון של הפזמון המשמעות היא שאנחנו עושים דברים שלאנשים שסובלים ואומללים לא יכולים לעשות
אם נעצור את הנשימה, אם נכרע ברך ונבקש סליחה, אל תגידו שזה נסלח לנו.
בחלק השני של הפזמון נאמר בצורה מפורשת שגם אם נתנצל על זה שאנחנו מאושרים, זה לא ייסלח לנו
נתחיל ממני, אני לא יכול לשקר כשהלב לא עוקב אחרי העיניים, מפנה גם לכל הסבל שמקיף את זמננו על הארץ לחלק חייהם היו קללה אני מצטער ואני צריך להשתנות אתם יודעים, זה יכול להיות אני יום אחד
כאן הכותב מתאר שוב שקשה לו להתעלם מהסבל של האנשים, ולמרות שהעיניים שלו לארואות - הלב רואה הכל. הוא אומר שהוא לא בסדר, שהוא צריך להשתנות כי יום אחד זה עלול לקרות גם לו.
פזמון... אין דרך החוצה, אני לא רוצה למות ולהשאיר הכל מאחורי. בכל יום חלק ממני נעלם אבל מי אני שאשפוט את מה שנקבע למעלה?
פה הכותב מסביר שהוא לא רוצה שזה יקרה לו, שאין דרך לשנות את מה שיקרה, ושבכל מקרה הוא מאבד את עצמו בסופו של דבר, אבל הוא לא יכול לעשות שום דבר נגד זה כי זה מה שנקבע ע"י האל.
פזמון... אנחנו לא יכולים לצחוק, אנחנו לא יכולים לחייך כשכל כך הרבהדברים לא בסדר, אם נעצור את הנשימה אם נכרע ברך ונבקש סליחה, אתם לא יכולים לומר לי שזה נסלח לנו, לא, אתם לא יכולים לומר שזה נסלח לנו.
פה הכותב כבר אומר במפורש שזה לא בסדר לצחוק, לחייך = להיות מאושרים, כשיש כל כך הרבה סבל מסביבינו, אבל החלק השני, שחוזר על עצמו אומר שגם אם נתנצל על כך שאנחנו מאושרים, זה עדיין לא בסדר ולא ייסלח לנו.
הייתי רוצה לומר קודם שזאת הפעם הראשונה שאני מנתחת שיר, אז תנהגו בסלחנות בתגובות. (הפטריות הן הניתוח שלי) זה נסלח לנו הייתי רוצה לחשוב שהעולם עוד לא ראה שהטוב ביותר עוד יבוא אני יודע שהחיים אינם קלים