ניתוח מחר סוף הדרך תנו טיפ

1osnatv

New member
ניתוח מחר סוף הדרך תנו טיפ

חברה שלום ולילה טוב מחר ברוך השם אני עוברת את הניתוח יש משהוא שכדאי לי לדעת ? להכין משהוא? אני מתרגשת ומחכה סופרת זמן

SARA120

New member
ברוכה הבאה!כולם במפגש ורק אני...

שומרת על הדגל...איזה ניתוח את עוברת ואיפה?

באיה

New member
שרה, לא רק את, גם אני בבית

אין לי חשק היום לשוטת ברחובות, שהכלבים ישוטטו.

SARA120

New member
הי באיה! את באה אלי?יש אצלי את....

הציפס בלי ה"די"... מה קורה? מה חדש?

1osnatv

New member
הניתוח של י שרה הוא הטבעת

אני עוברת אותו באסותא ואני מתרגשת

אסנת אני מאחל לך הצלחה בניתוח

מקווה שהכל יעבור בשלום ובקלות ותתחילי בדרך חדשה להורדה במשקל הרבה בריאות תחזרי אחרי הניתוח ותספרי איך היה ואיך מרגישה.

באיה

New member
אסנת ../images/Emo50.gif מכל ה../images/Emo23.gif

הטיפ היחידי שאני יכולה לתת לך, זה שתקחי איזו שהוא קתנת לילה או פיג´מה וחלוק, בבית חולחים בדרך כלל אין להם מידות שעולים עלינו לפני הניתוח. אין לך מה לדאוג, הכל יהיה בסדר, ואני בטוחה שכעבור יומיים תדווחי לנו איך היה. שוב

1osnatv

New member
תודה באיה

אני כבר הכנתי את התיק עם הפיג"מקלה ונקווה לטוב תודדדדדדדדה ואני אדווח

gal33

New member
אוסנת החביבה, ראשית הרבה בהצלחה!!

שיעבור בקלות, מהר ועם מעט כאבים. אני ממליצה לקחת פנים נעימות וחייכניות לראות מיד לאחר הניתוח, אלה שגם תטפלנה בך. נעלי בית נוחות, אך פתוחות מאחור. בקבוק מים מינרליים ליום שאחרי. טרנינג נוח לחזרה הביתה. הכי חשוב יותר מהכל: המון מצב רוח טוב, המון אמונה בעצמך ובזה שאת עושה צעד חשוב מאוד למען עצמך!!! בהצלחה רבה! גל

1osnatv

New member
תודה גל כמעט ......ש

כמעט ושכחתי מתוך התרגשות את נעלי הבית שלי בתוך שקית אבל עכשין הם בתוך התיק תודדדדדדדדה אחזור לדווח

1osnatv

New member
זואי המנתח שלי הוא חרוזי ו.........

גם תדעי לך שאם את בקופח לאומית חרוזי בהסכם שלנו עם הביטוח אני לא יודעת איזה ביטוח יש לך אבל לי יש את לאומית ועוד ואני גם הוספתי 3500 שח עבור הטבעת קחי את זה בחשבון כי חרוזי עובד רק עם הסוג האמריקאי בכל אופן תודדדדה ואחזור לדווח

רוייקו

New member
אההה, עכשיו הבנתי איך הולך התשלום

זה יוצא: 2000 ש"ח לחרוזי היקר ועוד 1500 ש"ח השתתפות יחסית בעלותה של הטבעת (10 אחוז יעני)

רוייקו

New member
בהצלחהף אסנת.. בשעה טובה שיהיה

את לא צריכה לקחת שום דבר מיוחד פרט לכלי רחצה שאת אוהבת - ולא צריך אפילו מגבת. מה שכן, חשוב נעלי בית, בגדים ליציאה מבית החולים, רצוי משהו גדול ונוח.. אפילו טרנינג.. וזהו.. כל הניירת שלך, כמובן לא לשכוח וזהו. איחולי הצלחה וניתוח קל - עד כמה שאפשר. רוייקו

RomiVais

New member
אוסנת יקרה - המון המון ../images/Emo50.gif ../images/Emo70.gif

קראתי את תגובות החברים היקרים, כדי לבדוק אם יש מה להוסיף, ואני רואה שאין... הציעו לך כבר את הכל. אז באמת, מכל הלב, המון המון המון
מחזיקה לך אצבעות חזק חזק ושולחת לך
גדול. מחכים פה לשובך, ולעידכונים. שיהיה ניתוח קל ושההתאוששות תהיה מהירה וקלילה. שוב בהצלחה, לכי לך עם חיוך ענק, שכן זה צעד חיובי ביותר. רומי

אוסנת...הניתוח היום

ומי יודע אם לא ממש ברגע זה... מחזיקה לך אצבעות - בהצלחה!!!

למעלה