ניתוח מעוף ניתוח מעוף = לונג - 1499.34 : כל עוד המדד נסגר מעל = לונג .
פ פי 10 מארס Well-known member 1/1/18 #3 סתם שוק מעפן עם נטייה קלה ל1528 , כפי שרמזתי שלשום אני קורא בפורום השכן גם כן.
U uounion1 New member 1/1/18 #4 זה לא נטייה קלה,זה סטיה חזקה..1346 לא היה מזמן...מה קרה מאז? האם מישהו הצליח לחזות זאת לפני שזה קרה?...אני מהמר..הגבוה יומי ,יהיה גם הגבוה השנתי
זה לא נטייה קלה,זה סטיה חזקה..1346 לא היה מזמן...מה קרה מאז? האם מישהו הצליח לחזות זאת לפני שזה קרה?...אני מהמר..הגבוה יומי ,יהיה גם הגבוה השנתי
פ פי 10 מארס Well-known member 1/1/18 #5 פוט 1500 אם יתמסמס לאיזור 370 עוד שבוע נניח יכול לעורר עניין מסויים אצלי. עכשיו תחילת חודש אני עדיין לא בשורטים. הכל יקר אש.
פוט 1500 אם יתמסמס לאיזור 370 עוד שבוע נניח יכול לעורר עניין מסויים אצלי. עכשיו תחילת חודש אני עדיין לא בשורטים. הכל יקר אש.
פ פי 10 מארס Well-known member 1/1/18 #6 לפעמים מתחשק לי לכתוב 2 פוט 1480 בשער 500 אבל אני די חושש אגיד לך האמת שלא יקפוץ ל530 בעקבות אירוע בטחוני כלשהוא
לפעמים מתחשק לי לכתוב 2 פוט 1480 בשער 500 אבל אני די חושש אגיד לך האמת שלא יקפוץ ל530 בעקבות אירוע בטחוני כלשהוא
פ פי 10 מארס Well-known member 1/1/18 #8 פוט 1490 התכוונתי . הם דומים משדר מכירה 3 יחידות בשער 500. נראה אם יתפוס ?
פ פי 10 מארס Well-known member 1/1/18 #10 אל תפחד ממני סילקת את אלברטיקו , מתן ויצחקו אפס ושמעון אמסלם כי אתה מת מפחד שאני חכם מדי ואולי ארוויח תודה שאתה מת מפחד ממני . לא בושה לפחד.
אל תפחד ממני סילקת את אלברטיקו , מתן ויצחקו אפס ושמעון אמסלם כי אתה מת מפחד שאני חכם מדי ואולי ארוויח תודה שאתה מת מפחד ממני . לא בושה לפחד.
פ פי 10 מארס Well-known member 1/1/18 #13 שיגרתה הודעות כוזבות מהנהלות הפורומים .. שיתחננו כאן לאנשים שיקנו פוטים ברם אין לי ולו פוט אחד - גילוי נאות ולכן אני קורא סקירות בפורום השכן.
שיגרתה הודעות כוזבות מהנהלות הפורומים .. שיתחננו כאן לאנשים שיקנו פוטים ברם אין לי ולו פוט אחד - גילוי נאות ולכן אני קורא סקירות בפורום השכן.
ר רחל 78 New member 1/1/18 #14 עוד פעם הלוזר כתב קולים.... מתי תילמד כבר שבוע הבא 1580 פי 10 מארס לטעמי אתה לא לומד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
עוד פעם הלוזר כתב קולים.... מתי תילמד כבר שבוע הבא 1580 פי 10 מארס לטעמי אתה לא לומד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
פ פי 10 מארס Well-known member 1/1/18 #15 עד שהקטנצ'יק עם ה520 שקלים לא יורד ל40 ,אין לי מה לעשות הרבה אני חייב שם המון כסף אני חושב הם יעמדו באיזור הזה פלוס מינוס עד שימות מחסרון טטה. אולי אני מדמיין אבל ככה הבינותי. גילוי נאות וחג שמח.
עד שהקטנצ'יק עם ה520 שקלים לא יורד ל40 ,אין לי מה לעשות הרבה אני חייב שם המון כסף אני חושב הם יעמדו באיזור הזה פלוס מינוס עד שימות מחסרון טטה. אולי אני מדמיין אבל ככה הבינותי. גילוי נאות וחג שמח.