ניתוח נוסף של מצבו של זילברמן והמגע בלונדון

ניתוח נוסף של מצבו של זילברמן והמגע בלונדון

היה לי קצת זמן לבחון את סיכוייו של זילברמן ולעבור על כל ההסתברויות.

בשורה התחתונה, זילבר אכן כמעט עם רגל וחצי מלונדון.

אולי בסוף השבוע יהיה זמן גם לפרט את הדרך-
לעניין עצמו, יתכן מאוד שכבר ביום ו'-', בהתייחס לתוצאות מהטורניר הגדול בהודו שמתחיל מחר(שזילברמן לא משתתף בו) יהיה אפשר להכריז על החתמת הכרטיס ללונדון.
ובמילים אחרות שלזילברמן יובטח המקום ה 35 אולימפי שהוא מעל הרף הישראלי(וכמובן מעל הבינלאומי 36).
זה כפוף למקרה שבו אף שחקן ממדינה שיש לה נציג אחד בין ה 16 לא יפרוץ אל תוך רשימת ה-16, מעבר לקיים(למדינה מותר להכניס 2 אם שניהם מדורגים 1-16) - בעיקר הסיכון מהקוריאני . ושכן לא יפרוץ מישהו מאחורי זילבר באותו טורניר.

בתמצות: העובדה שכמעט כל מי שמתמודד איתו על מקום בתחתית הרשימה של הנכנסים יתמודד באותו טורניר קטן(ניקוד נמוך יחסית ) בפורטוגל בו הוא ישחק ביום ו'. ומאחר שיש פרסום מפורט של ההצלבות בטורניר- כלומר ידוע מראש איזה שחקנים יפגשו אלה באלה ויקזזו את עצמם- הרי שהגעתו לגמר בצ'אלנג' אכן כפי שהוא כתב הקפיצה אותו דרמטית לעמדת הכרטיס.
אגב, גם כשלוקחים סנריו הכי פסימי עבור זילבר אפשר לקבוע עכשיו שהוא עובר קריטריון בינלאומי.

,

guinnart

New member
ח"ח לזילברמן

עוד ספורטאי שעובד קשה ועושה את כל מה שצריך כדי להגיע לאן שהוא רוצה. בזכותו ובזכות דומיו אני אוהב ספורט אולימפי ישראלי.
אני שמח שאחרי שהיו הרבה "כמעטים" ואכזבות של הרגע האחרון (גטרר וענף הטקוונדו כולו, חטואל וענף הסיוף כולו, כל הקלעים פרט לריכטר, גז'אצ'ו ורוב האתלטיקה עד עכשיו, ברנע ועברי שגם מגיעים להזדמנות האחרונה שלהם החודש) יש בדרך גם הפתעות חיוביות בסגל ללונדון.

גם אני מצטרף לח"ח.

ההישג עולה לדעתי באיכותו על כניסות במקצועות שהם ספק ספורט ויותר מפגנים צורניים וריתמיים או רכיבת סוסים*(שאין לנו בו נציגים).
אבל זה לדיון אחר.

דומני שבהצהרות של יו"ר הוועד האולימפי שלא תמיד חזה במדויק, דווקא כאן, כבר לפני כמה חודשים, הוא טען בפסקנות(שעדיין לא היתה שעונה על קרקע מוצקה מן הסתם), "יהיה לראשונה נציג מענף חדש- כדור נוצה".
מה שאולי מרמז גם לקדימות שהוא יבחר לתת במקרה הצורך במשבצת "ספורטאי צעיר".

אמנם זילברמן ככל הנראה, יצטרף לאותה קבוצה של ספורטאים שריאלית עונים לרוח "העיקר ההשתפות", אין שום צפי כמובן להתקרב לאיזור הפודיום, אבל כאלה שאנחנו שמחים שהם שם כאמור אחרי עבודה קשה- כשהם מצליחים להתברג לתחתית הרשימה ואולי לפתוח בעתיד פתח עתידי להתקדמות.

ובזוית פחות מוכרת שספק אם ידעו להזכיר אותה במדורי ספורט, אני חושב שיש חשיבות מיוחדת לנציגות ישראלית בספורט שמזוהה עם דומיננטיות אסייתית ודרום-מזרח אסייתית, בגלל הצפי בשנים הבאות לעליית כוחן הפוליטי לא רק של סין אלא מדינות כמו הודו.

למעלה