ניתוח עלויות השכרת משרד לעסק קטן
שלום לכולם,
בעקבות פנייה אלי ע"מ שאסביר מדוע 1990 ש"ח, למשרד בגודל 10 מטרים, בשיטת הכל כלול במתחם "המשרד שלי" זו עסקה משתלמת על אף שלכאורה המחיר הוא 190 ש"ח למטר שזה יקר לכל הדעות ובכל קנה מידה.
לצורך מענה על השאלה, אספק מעט נתונים שיכולים לעזור לכל בעל עסק השוקל לשכור משרד עבורו ואולי עבור עוד עובד תחתיו.
מחיר השכירות בבניין יוקרתי = 70 ש"ח למטר
משרד + פינת קבלה + חדר ישיבות קטן + פינת קפה = 30 מטרים* 70 ש"ח למטר = 2100 ש"ח
שירותי נקיון = 30 מטרים * 15 ש"ח למטר לפחות = 450 ש"ח.
ארנונה = 30 מטרים * 25 ש"ח למטר = 750 ש"ח
אינטרנט חודשי = 100 ש"ח
חשמל = 500 ש"ח
מלאי ותיקונים = 500 ש"ח
סה"כ ההוצאות השוטפות בכל חודש : 4500 ש"ח (או 1500 ש"ח לכל עשרה מטרים)
כמובן שעולה הטענה "אבל המתחם "המשרד שלי" הוא לא בבניין יוקרתי אלא במבנה תעשייתי שהוסב למשרדים יוקרתיים..."
בסדר גמור, אז שכירות במבנה תעשייתי צמוד תעלה רק 30 ש"ח למטר
אז נחסכו 1200 ש"ח.
סה"כ ההוצאות השוטפות בכל חודש : 3300 ש"ח ( כ-1300 ש"ח יותר מב"משרד שלי" ואצלנו אתה לא מחוייב לשנה שלמה..)
ומה לגבי ריהוט (15,000 ש" לפחות ? ) ומה לגבי בינוי בהתאם לצרכים שלך (2000 ש"ח למטר ?) וכל התיקונים והבעיות שצריך לתחזק ?
בקיצור חשוב לי שכולם יבינו מדוע משרד בשיטת הכל כלול במתחם "המשרד שלי" איננו משקף עלות של 190 ש"ח למטר.
אני מאחל לכולם המון הצלחה בעסק הפרטי ואם תחליטו שזה הזמן לצאת מהבית - "המשרד שלי" הוא אחלה פתרון, חודש ראשון ללא התחייבות.
אגב, במתחם מתבצעת פעילות Networking ענפה בין כלל השוכרים, דבר שיכול לקדם מאד את העסק .
שבוע טוב,
ניר
שלום לכולם,
בעקבות פנייה אלי ע"מ שאסביר מדוע 1990 ש"ח, למשרד בגודל 10 מטרים, בשיטת הכל כלול במתחם "המשרד שלי" זו עסקה משתלמת על אף שלכאורה המחיר הוא 190 ש"ח למטר שזה יקר לכל הדעות ובכל קנה מידה.
לצורך מענה על השאלה, אספק מעט נתונים שיכולים לעזור לכל בעל עסק השוקל לשכור משרד עבורו ואולי עבור עוד עובד תחתיו.
מחיר השכירות בבניין יוקרתי = 70 ש"ח למטר
משרד + פינת קבלה + חדר ישיבות קטן + פינת קפה = 30 מטרים* 70 ש"ח למטר = 2100 ש"ח
שירותי נקיון = 30 מטרים * 15 ש"ח למטר לפחות = 450 ש"ח.
ארנונה = 30 מטרים * 25 ש"ח למטר = 750 ש"ח
אינטרנט חודשי = 100 ש"ח
חשמל = 500 ש"ח
מלאי ותיקונים = 500 ש"ח
סה"כ ההוצאות השוטפות בכל חודש : 4500 ש"ח (או 1500 ש"ח לכל עשרה מטרים)
כמובן שעולה הטענה "אבל המתחם "המשרד שלי" הוא לא בבניין יוקרתי אלא במבנה תעשייתי שהוסב למשרדים יוקרתיים..."
בסדר גמור, אז שכירות במבנה תעשייתי צמוד תעלה רק 30 ש"ח למטר
אז נחסכו 1200 ש"ח.
סה"כ ההוצאות השוטפות בכל חודש : 3300 ש"ח ( כ-1300 ש"ח יותר מב"משרד שלי" ואצלנו אתה לא מחוייב לשנה שלמה..)
ומה לגבי ריהוט (15,000 ש" לפחות ? ) ומה לגבי בינוי בהתאם לצרכים שלך (2000 ש"ח למטר ?) וכל התיקונים והבעיות שצריך לתחזק ?
בקיצור חשוב לי שכולם יבינו מדוע משרד בשיטת הכל כלול במתחם "המשרד שלי" איננו משקף עלות של 190 ש"ח למטר.
אני מאחל לכולם המון הצלחה בעסק הפרטי ואם תחליטו שזה הזמן לצאת מהבית - "המשרד שלי" הוא אחלה פתרון, חודש ראשון ללא התחייבות.
אגב, במתחם מתבצעת פעילות Networking ענפה בין כלל השוכרים, דבר שיכול לקדם מאד את העסק .
שבוע טוב,
ניר