ניתוח עקב פזילה.

yellowt

New member
ניתוח עקב פזילה.

שלום רב דר' חזרתי עכשיו עם בני בן ה-4.8 חודשים ממומחה עינים .היינו בבדיקה ראשונית בגלל פזילה קלה בעיין שמאל. נעשתה בדיקה ראשונית ואח"כ עם טיפות והמתנה של 40 דקות.הרופא קבע שהוא צריך ניתוח בשתי העיניים ושמשקפיים לא יעזרו במקרה שלו.בבדיקה יצא cyclo = בימין ושמאל 1.50+ אבחנה : esotropia האמת היא שאני די בהלם קיוויתי שהוא לא יצטרך משקפיים ובסוף נאמר לי שצריך ניתוח בשתי העיניים (למרות שמעולם לא ראיתי טיפת פזילה בעיין ימין וגם בשמאלית זה לא מורגש רק לפעמים היא בורחת לו.) האם יש מקום לדעה נוספת ואצל מי? תודה מראש על התיחסותך.

yellowt

New member
שלום דר ,אשמח לשמוע תשובה לשאלתי

ראיתי שענית היום לכולם ואני טרם קיבלתי תשובה ,אשמח לשמוע התייחסותך, תודה מראש

תשובה

שלום רב! במקרה כמו שמתואר יש מקום לתת קודם כל משקפיים ואחר כך לראות אם נשארת פזילה דרך המשקפיים.איני יודע אצל י היית ואם הוא מומחה לילדים ופזילה,בכל אופן כדאי לשמוע חוות דעת נוספת ממומחה של פזילה.חפשי באינטרנט מומחים לעיניים ילדים.

yellowt

New member
שלום ותודע על תשובתך.הייתי אצל דר

דר' יאיר מורד בראשון לציון שעשה רושם מצויין ,שמעתי עליו שהוא מומחה פזילה אצל ילדים והוא אמור גם לנתח אותו.יש לי תור שבוע הבא לשמוע עוד דיעה אצל דר דורון נויימן. האם אתה מכיר אותם? האם אתה יכול להמליץ לי על מנתח טוב שאפשר לסמוך ולהיות שקטים?? תודה מראש

למעלה