ניתוח פזילה ומעברים

jes899

New member
ניתוח פזילה ומעברים

שלום יאיר
ב16.11 אעשה ניתוח עיניים לתיקון פזילה חמורה. הפזילה שלי מפריעה לי כבר מהילדות אני בן 22 כיום, פגעה בי רבות בתחומי החיים וזה ניתוח ראשון לפתרון הבעיה. רציתי לדעת אם רואים את זה במעברים ואם יש איזשהו אשראי חיובי שהמהלך הנ''ל הוא חיובי מאוד ומשחרר ומעצב מחדש מבחינת הרבה דברים וגם מעניין אותי לדעת , האם את הבעיה בעיניים רואים במפה הנטלית?

16.3.1992
00:05
חיפה

תאריך ניתוח

11.6.2014 שעות הבוקר
[URL]http://www.nomind.co.il/Up/Forum/ks59cu7.gif[/URL]

שאלה מעניינת

ראשית, האם רואים את הבעייה במפת הלידה? לדעתי כן. הירח מייצג עינים במפת הלידה. שים לב שהירח יושב בדיוק על מעלת האמצע של זוית העימות - 180 מעלות - של הירח עם מרס וסטורן. כמובן שלא הייתי יכול דווקא לנחש בלי לדעת שזו הבעייה, אבל ברור שהנפש - שגם אותה מייצג הירח - פגיעה ורגישה מאוד ומכיון שגם נושא העינים מיוצג כאן, אפשר לומר שהפגיעה הזו היא כמעט קבועה: גם רגישות ופגיעות יתר, וגם ביקורתיות פנימית שלך על עצמך, ותחושות של כובד ובדידות.

המעניין הוא שאתה עובר את הניתוח כשיופיטר כוכב השפע האופטימי נמצא בטרנזיט על הירח, אלמנט שעשוי בהחלט להוות סוג של חוויה מתקנת,ולהחזיר אליך את האופטימיות והבטחון העצמי שהזויות האלה גרמו לך.

בכל מקרה - בהצלחה!

jes899

New member
תודה ועוד שאלה

אני חודש אחרי הניתוח הנ''ל
עושה ניתוח קטן להעלמת צלקות אקנה שקיימות על הפנים שלי דבר שפוגע לי בדימוי העצמי
ממה שהבנתי מראה חיצוני שייך לאופק יותר, האם גם רואים את זה במפה?
אני מרגיש גם שהשנה הרבה דפוסים שליליים נפרצים ואני חש יותר ביטחון עצמי.
&nbsp

גם לכך קשור לכוכב יופיטר

יופיטר הוא שליט האופק שנמצא במזל קשת. המצאותו עכשיו בצמידות לירח - שגם הוא קשור בדרך שבה אנחנו מופיעים מול העולם ביומיום - מביאה איתה החלמה גם למקום הזה, וגם יותר בטחון עצמי. אפשר גם לנצל עכשיו את יופיטר לסדרה של יזמות חדשות באופן כללי בדיאלוג עם העולם כמו נסיעות מקצועיות או כדרך להרחבת אופקים, יזמות להתפתחות אישית, והחלטות אופטימיות לגבי עשייה ממקום חדש ויוזם בחייך בכלל.

aשרון

New member
שיהייה המון בהצלחה

כל הכבוד על האומץ לעבור את הניתוח, זה בכלל לא מובן מאליו.

למעלה