ניתוח קיצור קיבה - מחפשת חוות דעת

efratos

New member
ניתוח קיצור קיבה - מחפשת חוות דעת

שמי כהן פאביאן בת 45 גובהי 1.70 משקל 122 ק"ג רופא המשפחה המליץ לי לעבור ניתוח טבעת לקיצור קיבה ברצוני לשמוע חוות דעת נוספת אני סובלת מהרניה כבר 3 פעמים עברתי ניתוח ( שבר) ופעם השלישית הכניסו לי רשת שלא תחזור ההרניה האם יש לזה השפעה בתודה כהן פאביאן

רוייקו

New member
שלום לך פביאן. המקרה שלך לא שגרתי

בעברך 3 ניתוחים לתיקון בקע. לא סיפרת היכן ממוקם הבקע והאם הופיע כתוצאה מניתוחים קודמים כלשהם. האם בוצעו הניתוחים שלך בפתיחה של הבטן ?? במידה וכן, הסיפור של ניתוח להגבת קיבה לא פשוט. בלפרסקופיה יהיה קשה להכנס על מנת להכניס את הטבעת ולבצע בכלל כל פעולה כירורגית בפנים. אם כן, נישאר לפתוח שוב את הבטן, אלא שהרשת שהותקנה לך מפריעה לפתוח שוב את הבטן. לא פשוט. אוכל לברר עם פרופ´ חרוזי מחר לגבי השאלה שלך, במידה ותרצי. באופן כללי, מומלץ לרדת במישקל קודם שעוברים ניתוח לתיקון בקע ולכן, הרבה פעמים מבצעים קודם ניתוח להגבלה או לקיצור קיבה ורק אחרי שנה או יותר מבצעים ניתוח לתיקון הרניה בדופן הבטן. אצל המצב הפוך. רוייקו

רוייקו

New member
לחיים א. ההודעה שלך מהיום נמחקה !

הודעות בעלות תוכן פוגע ומעליב לא ישרדו בפורום הזה. ההודעה שלך חשובה אבל אשמח להתיחס אליה אם תכתב בנימה מכובדת, מבלי לפגוע ולהכפיש אותי או אחרים פה בפורום. אני מניח שמקור ההודעה שלך בזיקה לאדם מפורום שכן ואם אכן כך, אני מבקש ממך לא לנסות להביא את זה לכאן. סליחה מראש ובתקווה להבנה בינינו, רוייקו

לפביאן ../images/Emo23.gif

כשעשיתי את הניתוח, הסביר לי פרופ. קייזר שככל שארזה, הבקע יהיה במצב יותר טוב. עשיתי את הניתוח במקביל ובאמת ככל שאני מרזה, התחושה הרבה הרבה יותר טובה.

רוייקו

New member
לפביאן: דיברתי עם פרופ´ חרוזי

אתמול בלילה. שאלתי אותו לגביך גם חרוזי שאל היכן ממוקמת הרשת. במידה והיא ממוקמת מתחת לטבור ומטה, אין בעיה. במידה והרשת מעל הטבור, יתכנו קשיים, אבל, כניראה, שכן ניתן לבצע את הניתוח. כמו שכתבתי, כך גם פרופ´ חרוזי אמר: תלוי איזה ניתוחים עברת קודם והאם בפתיחה של הבטן. חשוב גם איך הכניסו את הרשת, האם בלפרסקופיה או בפתיחה של הבטן.

רוייקו

New member
לפביאן: חשוב לי לציין כי לא דיברתי

עליך או הזכרתי שם כזה או אחר, משום שמרבית השמות הקיימים פה בפורום הם כינויים ואין בהם כדי להבין מי עומד מאחורי הההודעה - מה גם שאין זה חשוב. מה שחשוב הוא המיקרה עצמו ולא מי עומד מאחורי המיקרה. שאלתי את פרופ´ חרוזי על המיקרה שלך, לגבי הרשת והעובדות האחרות. כל השאר אינו רלוונטי. רוייקו

למעלה