ניתוח קיצור קיבה

שירי777

New member
ניתוח קיצור קיבה

אני נותחתי בבית חולים כרמל וניתח אותי ד"ר כהן. אני סובלת ממניה דיפרסיה והפרעות שונות אני מטופלת בתרופות. לפני שנכנסתי לניתוח אמרתי להם שאני לא בריאה מבחינת נפשית. עברתי את הניתוח בפעם בראשונה אז... קיבלתי בצקות אחרי יומיים שלא שתיתי ואכלתי אחרי שבועיים הוציאו לי את הטבעת בניתוח חירום עקב זיהומים ובצקות סביב הניתוח. היה לי המון זמן חום גבוה. קיבלתי בטחול מורסה עם דלקת זהומית חזקה עברתי שוב ניתוח הייתי בערך שבוע עם נקז וקיבלתי שוב דלקת החתך של הניתוח כול הזמן היה מזוהם ועם חיידקים. אחרי שהשתחררתי שוב חזרתי בלילה עם 41 חום וקוצר נשימה התגלה שיש לי זהום חזק מאוד בגוף ומזל שהביאו אותי מיד כי הייתי לפני מוות. קיבלתי תרופות מאוד חזקות ונכנסתי לדיכאון עמוק הבנות שלי התגלגלו מההורים שלי לאבא שלהן במשך חודשיים . הייתי באה הביתה וחוזרת אחריי כמה שעות עקב כאבים. היום יש לי כאבים בקיבה שזה בא בהתקפות אני מקיאה אף על פי שאין לי טבעת יש לי חתך מאוד מכוער בבטן שאני מאוד מתביישת וזה הוריד לי את כול הביטחון העצמי שלי אני גרושה ושיוצא לי להכיר מישהו אני מאוד מתביישת בדבר הזה זה מאוד דוחה . האם יש לי עילה לתבועה את בית החולים עקב המצב הזה?

טל-יה

New member
שלום שירי

ברוכה הבאה לכאן. קראתי את מה שכתבת ואני משתוממת מהסיפור שלך בכלל בתוך אחת שאת מודעת לזה שישנה בעיה בריאותית שממנה את סובלת ועל אחת כמה וכמה שזה נושא מאוד אבל מאודדדדדדדדדד רגיש בפניה לביצוע ניתוח קיצור קיבה והתנאי!!!!!!!!!!!!!!! לניתוח הוא בראש בראשונה חוות דעת של הפסיכיאטר המחוזי שבלי החותמת שלו כהן בכלל לא מדבר על המשך ביקור שני אצלו לאחר פגישת הכרות ומצידו שהתור לבדיקה אצל הפסיכו המחוזי יקח חודש או חודשיים עד שאין אישור אין ניתוח ואין תאריך לניתוח ובכלל אין מה לדבר. אצלי זה היה בקופת חולים לין בשליחת רופאת המשפחה, יש כאלה שפונים באופן פרטי אליו (לא אני בכל אופן) האחריות לספק מידע על המחלה שאת ציינת אותה היא בין היתר עלייך, ואולי ידעת שבגלל סיבה זאת לא יחשבו בכלל לנתח אותך אז העדפת להסתיר מידע זה. וכן הרופאת משפחה שלך אני לא מבינה איך נתנה הסכמתה לעניין בעוד שגם אמרת שאת מטופלת בכדורים. ידוע שבאים לשיחה אצל מנתח נשאלות שאלות על מצב בריאותי וכרגע לא מדובר על הנתון שכתבת כאן אלא כל בן אדם שבא לניתוח נשאל למצב בריאותו עם עבר ניתוחים בעבר עם לוקח תרופות רגישות. עם יש לו בעיות אחרות נגיד כמו נטילת תרופות כרוניות, אלכוהליזם ועוד כל מיני. זה חשוב בשביל המנתח, זה חשוב בשביל המרדים. אם את הסתרת מידע רפואי על מנת לעבור את הניתוח בכל מחיר. אין לך שום קייס לתביעה. גם המנתח וגם בטרום הניתוח בודקים טוב טוב את התיק הרפואי שלך. גם אני נותחתי על ידי כהן. כן גם אני הסתבכתי נו אז? אז יאללה ישר צריך סוללת עורכי דין על מה בדיוק? בכל ניתוח אפשרי להסתבך בכל ניתוח דואגים להבהיר לך שיש סיכון קיים. הניתוח שאת עברת הוא אותו ניתוח שלי כי בכרמל אז ניתחו רק SRVG ועוד אמרת שנישארו לך רק סיכות אז זה מסביר את הכל. להגיד לך היום שאין לי בעיות? יש לי. אני מחר זה התאריך שאני סוגרת שלש שנים לניתוח. אני עדיין לא יכולה לאכול אוכל שהוא מוצק על בשר אין מה לדבר בכלל כל מי שמכיר אותי מהפורום השכן יודע שאני חיה על שטויות ג´אנק פוד ועוד כל מיני זבל´ה שיותר קל לי להתמודד איתם ונוח לי איתם מאשר לאכול משהו מוצק ואחרי זה לראות
אז מה בגלל זה אני אחשוב אולי שיש לי קייס לתביעה בגלל שישנה בעיה של כלכלת אוכל גרועה אני צריכה לשים אצבע מאשימה על המנתח? ממש לא!! במפגשים שהיו פעם וכן גם היום יודעים איפה המקום השני שאני מבלה בו חוץ מהמפגש עצמו . האלטרנטיבה לפתוח שוב את הניתוח ולהוציא את הטבעת לא באה בחשבון אני לא מוכנה לעבור את החוויה שעברתי בזמנו שוב אני בוחרת להישאר במצב שקיים היום ולא לעבור את הסבל של הכאבים ושאר הירקות שכרוכים בניתוח לא חשוב שהיום אחרי שלוש שנים אני חושבת שאנשים שסובלים מהשמנה צריכים ניתוח שכל ולא ניתוח בקיבה. בקשר לצלקת שמפריעה לך תדמיתית זה הכל תלוי בך ואיך את מקבלת את זה להתבייש בקעקוע ממש אבל ממש לא!!!! להכיר מישהו ולהגיע למצב אינטימי זה גם תלוי בך. אני יכולה להגיד לך שלא נתקלתי בשום הערה או רמז מצד מישהו שהפריע לו הקעקוע שיש לי. עילה על צלקת מכוערת??????? כאילו דא? כאילו מי שיגיע למצב אינטימי יעצור את הכל באמצע ויגיד: רגע תדליקי ת´אור יאאאא מה זה???? מה יש לך על הבטן? איכסססססס מה זה הכיעור הזה? טוב יאללה מתלבשים יצא לי כל החשק , יאללה המונית למטה ממתינה עם המונה!!! כן? כאילו כזה?? אז מי שיעיז להגיד לך דבר כזה הוא לא שווה ת´כף נעל שלך תפנימי את זה!! הצלקת היא לא הבסיס למערכת היחסים או מה שמסביב !!! יאללה שביייס שלום

michal1977t

New member
השארתי לך גם הודעה בפורום השכן

בבקשה תבדקי אני מאמינה שאני יכולה לעזור לך

למעלה