ניתוח שאיבת שומן

shrafrafit

New member
ניתוח שאיבת שומן

היכן אפשר להשיג מידע לגבי ניתוחים לשאיבת שומן? יש לי מספר שאלות: - עלות - כמה ק"ג שומן ניתן לשאוב - האם השאיבה מתבצעת במספר מקומות - נזקים אפשריים - כמה זמן התאוששות צריך

רונית-1

New member
הי צפרדעית

את יורה להמון כיוונים. מה הלחץ, תרגעי תתרגלי לניתוח שלך ולאורח החיים החדש שלך, תני לגוף שלך את הזמן להתרגל לכל השינויים האלה, אחר כך תבחני אפשרויות אחרות. אל תשכחי שלא פחות מהירידה במשקל חשוב יותר לשמור על גוף בריא. לא סתם נאמר נפש בריאה בגוף בריא. מה שידוע לי על ניתוחי שאיבת שומן שזה מיועד בעיקר לנשים עם הצטברויות שומן מקומיות בגוף כמו בעיקר על הישבן או הירכיים. הניתוח הזה לא עוזר לירידה במשקל. בניתוח אחד אפשר לשאוב עד 6 ליטר של שומן תלוי מי המנתח הסיכון לסיבוכים גובר ככל שנשאבת כמות שומן גדולה יותר. המנתח מחליט על כמות השומן שתשאב בהתאם לגוף החולה. הסיכונים בניתוח זה הם חוסר אחידות בפיזור השומן על הגוף לאחר השאיבה מה שמצריך ניתוחי תיקון נוספים. מקווה שעזרתי. רונית

shrafrafit

New member
אין לחץ

ולא עשיתי ניתוח, אני מבררת פרטים ראשוניים. תודה על האינפורמציה.

רוייקו

New member
לגבי ניתוחי שאיבת שומן, עוסקות בכך

קליניקות פרטיות. משמועות - ואל תקחי אותי במילה - אומרים שקלאס קליניק בתל השומר מומלצים מאוד. יש שאיבה בינונית ושאיבה גדולה. פעם הייתה שאיבה קטנה אבל זה כניראה לא משתלם מבחינה כלכלית לאף אחד מהצצדים. שאיבה בינונית היא שאיבה איזורית בלבד, למשל ירכיים בלבד ושאיבה גדולה היא שאיבה רב איזורית. יש רופאים שלא ממליצים על שאיבה נירחבת משום שהיא יכולה לסכן ולגרום לשיבוש במאזן המלחים (אלקטרוליטים) והמינרלים בגוף. שאיבת שומן היא פעולה מיני כירורגית ונעשית בהרדמה מקומית או כללית. תלוי בגודל השאיבה. המחיר נע בין 7000 ל 30000 ש"ח, תלוי בגודל השאיבה. אומרים שהשיטה החדשה יותר לשאיבה משולבת בהמסת השומן קודם השאיבה, כך שמתקבלות תוצאות מדוייקות, אסתטיות ועם סיכון מופחת בפגיעה באיברים ורקמות. מעבר לסקר שוק, כדאי לברר מי מבצע את הפעולה ומה השיטה. שיהיה לך בהצלחה. רוייקו

למעלה