ניתוח שבועי

KOBEMANIA

New member
ניתוח שבועי

סיכום השבוע בצעירים! בגזרת ניומן- כל השבוע הזה התחיל אם ויקטור שתפס את בראד ואשלי ברגע שלא רבים זוכים לו ויקטוריה בתו תפסה אותו רואה אותם ומיד הבינה מדוע ויקטור עדיין לא תבע את ז'בו ויקטור מצדו כ"כ התעצבן שזה גרם לו לפעול יחד עם עורך הדין סילבה לנקמה בבראד ובז'בו בעודו עסוק בסוגיית בראד הפרחה שמתגוררת אצלו בפנטהאוז חטפה התכווצויות וויקטור נאלץ לסבול איתה בבית החולים אצל ויקטוריה היה הרבה יותר רועש די ברור שהיא רוצה ללכוד את ריאן וגרי הוא כבר מזמן היסטוריה ועוד כמה מריבות אם דיאן בכלל לא יזיקו בגזרת אבוט- ג'ק וג'ל עסוקים בהכנת האתר כל אחד בדרכו שלו ובאמצע נמצאת פיליס סמרס היחידה שיכולה להפיק משהו מהכלום הגדול שנקרא ז'בו ג'ון לג'ק "כל בנ'דם שחושב מעל לחגורה מבין שאנחנו לא יכולים לשכור את פיליס" ג'ק לג'ון "אבא בחייך תן לי קצת קרדיט" אצל אשלי מתחילים לראות ניצוצות של איחוד עם בראד אבל נראה לי שייקח עוד הרבה ניסויים במעבדה עד שייצא משהו בגזרת הצעירים- מקנזי פשוט לא מתאימה היא כ"כ לאאאאאאאא טוב אז בילי ומק ממשיכים למסד את הקשר שהשבוע מק זרקה את ראול והתמים עוד חשב שהוא עשה משהו לא בסדר בריטני נראה לי מתחילה להתעורר ולפתוח עיניים בעוד ג'יי טי וריאנה ממשיכים לשרוף דקות מסך בגזרת בולדווין את ויליאמס - מייקל קיבל ביקור מאורחת בלתי צפויה אבל לא ידע לנהל אותו כפי שציפו ממנו כריסטין ופול פשוט מרדימים אם יש משהו שיזיק לנו זה שכריסטין תביא ילד תחשבו על זה השחקנית הכ משעממת בסדרה אחרי אוליביה תביא ילד בגזרת הוינטרסים - דרוסילה במשבר וזה מתבטא במשחק שלה מזמן היא לא הייתה מרדימה כ"כ מלקולם חי בסרט וניל צריך למצוא חיים אחרי ויקטור ובקיצור מה נסגר עם ליב? בגזרת המשעממים - הירשמו עכשיו לספריה נינה ותומס כותבים ספר !!! שחקני השבוע שלי - פיליס סמרס וויקטוריה ניומן מאכזבי השבוע - מייקל בולדיוון וג'ק אבוט מה נסגר איתם - קתרין ברוק ואסתר תורידו אותה מהמסך - אשלי באשיום סיכום - שבוע די חלש שיכול רק להשתפר השבוע

אני לא מקבלת ירידות על מאק!

לא מעיפים אף אשלי מצח"מ! לא אשלי אבוט ולא אשלי באשיום...

KOBEMANIA

New member
מצטער

אבל היא פשוט לא מתאימה לשחק עם בילי אני מסתכל על המסך ואני נרדם ממנה לעזאזל היא משעממת

Dawn12

New member
יסלחו לי מעריצי מאק

אבל אני מסכים עם הביקורת באופן חלקי. קודם כל, אני חושב שהיא דווקא מאוד מתאימה לבילי. יש להם כימיה טובה על המסך (הרבה יותר ממה שיש לו עם בריטני ולה עם ראול) וכשהם ביחד - הסצינות עובדות. אין בכלל שאלה על זה, לפחות לא מבחינתי. הבעיה מתחילה כשבילי לא נמצא והיא צריכה לסחוב סצינה בעצמה. קשה מאוד לחבב אותה, כי היא תמיד בדיכאון, תמיד רע לה, תמיד קשה לה... ואתם יודעים את מי זה מזכיר לי...
היא תמיד נראית לי "אאוטסיידרית" כזאת כשהיא עם שאר הקאסט, ואני לא יודע אם זה בכוונה או לא - אני פשוט לא אוהב את זה. מה גם שהיחס שלה כלפי ראול ואיך שהסיפור ביניהם נגמר השאירו טעם רע מאוד בפה, ובטח שלא זיכו את הדמות שלה בנקודות אצלי. בשורה התחתונה, אני כבר מזמן הגעתי למסקנה שהסצינות שלה עם בילי הן היחידות שבהן אני יכול לסבול אותה.

b o t t e n

New member
../images/Emo45.gifאפשר לעשות ממנה פוסטר ל-9 באב!!

תמיד היא
. רק בנשף נמרח לה בטעות איזה חיוכון. אולי כשהיא ובילי יוכלו להחצין את הרומן שלהם, והיא תפרוק הורמונים (כן
בדרך הישנה והטובה, על הגב
) אז, היא אולי תהייה קצת יותר ידידותית לסביבה.

Dawn12

New member
סחטיין על היוזמה! ../images/Emo45.gif

יש דברים שאני לא מסכים איתם אבל הרעיון של סיכום שבועי הוא אחלה.
מה דעתכם להפוך את זה למסורת? בכל סוף שבוע מישהו אחר יסכם את העלילות מנקודת המבט שלו (לא חייב להיות ארוך - תלוי בכם) ויעביר כל פעם את המשימה למישהו אחר? יש הרבה פורומים שעושים כאלה דברים ונראה לי שזה יכול להיות נחמד.
מה אתם אומרים?

KOBEMANIA

New member
אתה יודע מה

אני יודע שזה יאכזב אותך אבל אני נוטה להסכים איתך הפעם שאני חושב על זה לעומק מה שמפריע לי אצלה פורץ ממנה בסצינות שהיא בלי בילי כך שאתה צודק מצטער שלא נתווכח הפעם
אני בהחלט בעד הרעיון האמת שבכלל רציתי לכתוב מאמר על משפחת ניומן אבל התעצלתי

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif

אני לא תמיד אוהב להתווכח אתה יודע... רק כשזה נוגע לויקטור.
ומה זה "רציתי לכתוב מאמר והתעצלתי"? העם דורש מאמר!

עכשיו פתחתי את ההודעה

(לא קראתי כי זה ארוך
) אבל בתמונה פיליס מזכירה קמעה את דנה אינטרנשיונל בלוק כזה... מעניין מה שחר חושב על זה
מזל שהשרשור כבר לא יקפוץ

למעלה