ניתוח שהסתבך

Evyatar1112

New member
ניתוח שהסתבך

צהריים טובים שמי אביתר מבאר שבע עברתי ניתוח שרוול שהסתבך ב14/07/15 מאז הניתוח אין לי כוחות בכלל ההתפנות שלי בשירותים זה שמן ואחרי כל התפנות אני מרגיש חולשה שאני בקושי זז הלכתי לרופא שניתח אותי והוא טוען שהכל בסדר והדבר הכי חשוב אני לא יכול להפליץ אלה עם כן זה בשירותים כי ישר יוצא לי שמן מה שמצריך אותי לרוץ לשירותים ובבוקר אני מוצא הרבה פעמים את התחתון עם שמן עם מישהו יכול לעזור אשמח לתגובות ואני כולה בן 29

ניתוח שהסתבך

סליחה, אבל לא הבנתי מה זאת אומרת "ההתפנות שלי בשרותים זה שמן"... לא מוכרת לי תופעה כזאת, לכן, לצערי, לא יכול להמליץ שום דבר.

אופירA

New member
מנהל
כדי לעזור לך תצטרך לתת יותר פרטים

עברת ניתוח לפני כ-7 חודשים. איפה? אצל מי?
במה זה מתבטא שאין לך כוחות בכלל?
האם האכילה תקינה ואתה אוכל הכל ובריא? מה אתה אוכל ביום ממוצע?
כמה שקלת לפני הניתוח וכמה היום?
האם אתה שותה באופן תקין, 1.5 - 2 ליטר נוזלים ליום?
מתי פנית למנתח לאחרונה?
האם עשית בדיקות דם מקיפות אצל רופא המשפחה?

Evyatar1112

New member
כ

כן עשיתי בדיקות דם הבדיקות תקינות המנתח זה בוריס קירשטיין בבאר שבע הייתי אצלו פעם אחרונה לפני חודש והוא אומר שהכל תקין אני עובד באירועים אז אני אוכל באירועים אוכל כל שעה 2 ביסים ממשהו מסוים פעם טורטיה פעם סטייק אין לי כוחות ממש ברגליים לא מסוגל לעלות ל10 מדרגות נגיד זה ממש גומר אותי שאני מדבר מתחיל לי סחרחורות כאילו זה סוג של התעמצות ואחרי שאני מתפנה אני בקושי מצליח לתפקד כאילו עבדתי שבוע בלי לישון בלי הגזמה

אופירA

New member
מנהל
אז תגיד למנתח שזה ממש לא תקין, שום דבר בניתוח שלך לא תקין

ואם הוא מתעקש, תפנה להתייעצות אצל מומחה מנתח בריאטרי אחר, וותיק, בדחיפות. רצוי במקביל.
זה ממש לא צריך להיות כך. שיצלמו טוב, שיבררו מה זו החולשה הזו.
לא אמרת לי נתונים על משקלך לפני הניתוח ואחריו, וחבל.

למעלה