ניתוח שירים.

שטיצה

New member
ניתוח שירים. ../images/Emo126.gif

הפעם- קשה לי לחשוב מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

פרקשון

New member
עוד פינה! קשה לי לחשוב

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) בינוני המשפט המועדף בשיר: תסתכלי עליי עכשיו איך אני נראה כמו סמרטוט זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! גבסו זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מוניקה סקס שם השיר מתאים לתוכן שלו?מאוד היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? פחות.. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא! כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? האמת שאני תמיד חושב על טרקטור..לא יודע למה :|

טוב החלטתי להיות פעילה! חח

-קשה לי לחשוב- מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? סבבה!
(זה בסדר?!) המשפט המועדף בשיר:אומר לך שאני מצטער על כל מה שעשיתי לך, אומר לך שאני מוותר על כל התענוג הזה מראש
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!- חח ראסמי גבסו..או איזה מושיק עפיה למיניהם.. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אמממ איפה הילד יהיה בסדר
שם השיר מתאים לתוכן שלו? מתקבל
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? קשה לי לחשוב בסדר מבחינתי
חח האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כןן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?נו די! הוא בסדר! למה לנסות למצוא פגמים?!
האם יש קטעים מיותרים בשיר? לפעמים הפזמון נמאסס כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? שהלחן ממש יפה

Hezi The One

New member
#%^@$#^@$@%$@#% המ!

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)-גבוה המשפט המועדף בשיר:"כמה פעמים אני יכול לחזור ולהגיד לך אני יודע אני עשיתי טעות":-\ זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!-יויסי עדן[?] זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אביב גפן שם השיר מתאים לתוכן שלו?-המ כן אני חושב היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?-אין לי רעיונות האם השיר מתאים לאופי הדיסק?-בערך האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? אורך מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?-לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? המ שזה שיר ממש טוב

jack 1

New member
הממ

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)גבוה המשפט המועדף בשיר:וזה קשה לי לחשוב,שאולי יהיה לך עוד טוב גם אחריי. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!אייל גולן זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:מוניקהסקס שם השיר מתאים לתוכן שלו?הממ כן. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא. האם השיר מתאים לאופי הדיסק?הממ נראה לי. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?הממ אני אשמור את זה לעצמי תודה

h e n y

New member
עונה!

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני): בינוני{נחמד} המשפט המועדף בשיר: "קשה לי לחשוב שאולי תרגישי קרוב גם בלעדיי" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אייל גולן זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: נמרוד שיקלר שם השיר מתאים לתוכן שלו?: כן..נראה לי.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?: לא שם מתאים.. האם השיר מתאים לאופי הדיסק?: נראה לי שכן.. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?: באורך מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?: לקראת הסוף.. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

למעלה