ניתוח שירים.

שטיצה

New member
ניתוח שירים. ../images/Emo13.gif

והפעם - לב מפלסטיק. מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

Hezi The One

New member
אממ כן

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)-בינוני המשפט המועדף בשיר:הוא באמת אוהב אותך אבל, אני אוהב אותך יותר זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! רוני
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מוניקה סקס שם השיר מתאים לתוכן שלו?בערך היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אין לי רעיון... האם השיר מתאים לאופי הדיסק?בערך... האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אממ שהאישה הזאת זונה

No¥a

New member
אני../images/Emo79.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה
המשפט המועדף בשיר: כל הפזמון
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! ביצוע מזרחי
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לאיודעת:X
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כע
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן, נראה לי...
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים
האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא חושבת..
כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? לב מפלסטיק[?]

../images/Emo23.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? ביננוני \המשפט המועדף בשיר: שאת יוצאת עם החבר שלך והוא ב'מת אוהב אותך אבל אני אוהב אותך יותר זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כולם! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אביב גפן היה יכול להיות נחמד או פאנקייק שם השיר מתאים לתוכן שלו?כה היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כה האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? בול באורך האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

שטיצה

New member
-ניתוח השיר-

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה. המשפט המועדף בשיר: השיר כולו. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מאיה בוסקילה. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אביב גפן. שם השיר מתאים לתוכן שלו? מאוד. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? אורך מתאים. [: האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? 'שיר כ"כ טוב.'

../images/Emo29.gif../images/Emo9.gif

מפלסטיק ..... מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? בינוני המשפט המועדף בשיר:חלמתי שראיתי אותך מרגישה אבל יש לך לב מפלסטיק זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!שרית חדד -פשוט לא מתאיםםם זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:מוניקה סקס שם השיר מתאים לתוכן שלו?אה הא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא השם מתאים .... האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אחד שאהבתי .... eNd

orkerist

New member
אפשר איזמל?

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)-גבוה(למרות שמזמן לא ייצא לי לשמוע אותו.. מודה באשמה) המשפט המועדף בשיר:הפזמון זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!כל הפופניקים והמזרחיים למיניהם. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:מופע הארנבות
שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?מתאים. האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? שהיא מנייאקית.

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif אני גם =)

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה מאד המשפט המועדף בשיר: כולו זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מאיה בומבילה זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מוניקה סקס או סינרגיה שם השיר מתאים לתוכן שלו? מאד היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא, השם מתאים בול האם השיר מתאים לאופי הדיסק? בערך האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? "אלוהים כמה שאני מבינה אותו" ו-"פאק, איזה רומנטי" ו-"יו, היא נורא טיפשה" (בחורה בשיר)

papapa

New member
../images/Emo3.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)
גבוה המשפט המועדף בשיר:
אני מדבר אתך, על כל מני דברים קטנים, אבל לא מדבר\ על מה שמסתובב אצלי בפנים זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
כל זמר מזרחי
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
אממ.... מוניקה סקס יכול להיות נחמד שם השיר מתאים לתוכן שלו?
בהחלט היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
השם מתאים... לא צריך שם אחר האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?
באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?
לא ממש כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?
המון דברים
זה בהחלט שיר מצויין לדעתי (למרות שהרבה אנשים לא אוהבים אותו... ככה נראה לי)

../images/Emo188.gif לב מפלסטיק...

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה.. אחד השירים שאני יותר אוהבת..
המשפט המועדף בשיר: "חלמתי שראיתי אותך מרגישה, אבל יש לך לב מפלסטיק.." זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! סאבלימינעל
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שא"צ
שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? NOP
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? בוודאי! האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? הוא בסדר האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? בדידות.. אטימות.. הרבה אכזבה..

../images/Emo14.gifלב מפלסטיק

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? בינוני++
המשפט המועדף בשיר: "אני עומד מולך, אבל את לא רואה אותי"
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מישהו שהוא לא יובל!! זה כ"כ שיר יובלי
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: כנ"ל
שם השיר מתאים לתוכן שלו? בהחלט
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן. שיר ישיר בוטה ואימפולסיבי ובאיזשהו מקום גם קצת ילדותי ("אבל אני אוהב אותך יותר?"
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא.
כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? צור ועדי. ידיד ילדות שלי וחברה שלי שהיו בקטע והוא התאהב בה והוא נפגע ממנו והוא פשוט הקדיש לה את שיר הזה. כשהם השלימו הלכנו כולנו יחד להופעה במרינה והם שרו את זה היה מצחיק התגובה שלך

../images/Emo23.gif מפלסטיק

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה!!
המשפט המועדף בשיר: "אבל יש לך לב מפלסטיק באמת תודה רבה לך שהרסת לי את היום..."
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! רוני סופרסטאר....
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אמממ... נראה לי ששייגעצ שרים את זה מעולה ולא צריך להחליף...:ד (יענו.. לא הייתי שמה אף להקה שתשיר את השיר...:S) שם השיר מתאים לתוכן שלו? בטח!... נראה לי...:S היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא הייתי מעדיפה שיקראו לו בשם אחר.. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אההה.. כן... האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים... האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? שם של חברה שלי... אני לא אפרט..:S (טולית את יודעת מי....כן... מי שאת חושבת!!..)

למעלה